Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Λαϊκισμός και κορωνοϊός.


«Δάσκαλε που δίδασκες...»!


   Η ελληνική αριστερίλα, (ποδαρίλα, βρωμίλα, ξεφτίλα, κ.λπ.... δικοί σας  συνειρμοί, όχι δικοί μου!), ξεπερνά τον φόβο για την φονική κατάρα που μας χτύπησε. Έτσι, απολύτως συνεπής  προς την αυτοθυσία χάριν της -χρεωκοπημένης-  ιδεολογίας τους, οι  κομμουνιστές γιατροί, αντί ν’ αποτελούν τους κατ’ εξοχήν προασπιστές της υγείας του λαού, προσεφέρθησαν να γίνουν  οι διασπορείς της νόσου! Πάνω στην τούρλα του Σαββάτου και παρά τις, ανά τον κόσμο, χιλιάδες θύματα και τις αγωνιώδεις προσπάθειες περιστολής του κακού, αυτοί μαζεύτηκαν στον Ευαγγελισμό γιά να... διαδηλώσουν ζητώντας -κατά τα γνωστά- ... διάφορα! Προφανώς  από το νεόφυτο ελληνικό ... «λεφτόδεντρο», (δώσε και μένα, μπάρμπα!), αλλά και για να εκθέσουν τον Τσιόρδα και τον ... Κούλη, που έχουν δημιουργήσει παγκόσμιο ρεκόρ περιορισμού του ιού και έχουν αποσπάσει τον παγκόσμιο θαυμασμό!
   Ταυτόχρονα, το άλλο αριστερό παρακλάδι, το αλήτικο, το δοκιμασμένο και αποτυχημένο συνονθύλευμα των... ΚΑΨΕΡΩΝ -από τον συνδυασμό «ΚΑΨώχας και καρπΕΡΟΣ-  συριζαρέων, διά του αμετροεπούς, ανεύθυνου και αμετανόητου αρχηγού του, το μόνο που βρήκε να πει ήταν ... μομφή κατά της κυβερνήσεως γιατί οι Αστυνομικοί επενέβησαν προκειμένου να αποτρέψουν τον ανόητο, ανεδαφικό και  επιζήμιο συνωστισμό -εφαρμόζοντας αυτονόητο κανονισμό-  που θα απέτρεπε πιθανή διασπορά του ιού. (Σημ.  Αν η διασπορά παρέμενε μόνο ανάμεσα στους ανόητους... διαμαρτυρόμενους ιδεολόγους  -οι οποίοι πηγαίνουν γυρεύοντας- ο ιός θα μπορούσε να έχει και ευεργετική διάσταση, πλην όμως αυτό -κρίμα- δεν είναι δυνατόν!).
   Σκέφτηκαν, άραγε, οι άφρονες  αριστεροί  «γιατροί» και οι  υποκινητές συνδικαλισταρέοι  τί απήχηση έχει η... «μάζωξή» τους και τί παραδείγματα δίνουν  με τέτοιες ανόητες συγκεντρώσεις, εν μέσω  της πανδημίας, όπου στη γειτονιά μας -Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία- οι άνθρωποι πεθαίνουν σαν τις μύγες; Αυτή η ανεύθυνη τραγική συγκέντρωση έχει και την κωμική πλευρά της, καθώς θυμίζει τον γιατρό, που με το τσιγάρο στο στόμα συμβουλεύει τον πελάτη του να κόψει το κάπνισμα!
   Και κάτι για τον δεξιό λαϊκισμό, μιά και υπάρχει μπόλικος κι από δαύτον, που θέλει -ντε και καλά- να... εκκλησιαστεί στην Μεγάλη Εβδομάδα. Θα μπορούσε να υπάρξει  Θεία Λειτουργία, κεκλεισμένων των θυρών, στην Μητρόπολη των Αθηνών, την οποία θα αναμεταδίδουν, συντονισμένα, όλα τα μεγάλα κανάλια.  Δόξα τω Θεώ, τηλεόραση διαθέτει και ο τελευταίος πιστός στην  κάθε εσχατιά της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου