Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Πρωταπριλιάτικα.



   Τελικά... όχι! Η γνωστή γλωσσοκοπάνα της Εκάλης δεν αρνήθηκε να καταβάλει τον μισό της μισθό ως συμβολική  χειρονομία για την αντιμετώπιση της κρίσεως. Όόόχι... δεν αρνήθηκε να... «βάλει πλάτη». Όχι δεν  πετάει τη μπάλα στην εξέδρα, όταν της ζητείται να πληρώσει το κάτι τις της, όταν οι μισητοί καπιταλισταρέοι -Λάτσηδες, Μυτιληναίοι, Μαρινάκηδες, Ωνασέοι και λοιποί,  το βάζουν βαθειά στην τσέπη. Όόόόχι... αυτή είναι... «λαϊκιά αγωνίστρια», μιά γνήσια  «πασιονάρια» που χτυπάει το σύστημα εκ των... έσω! Από λόγια άλλο τίποτε, αλλά από ευρώ... τσου!  «Όλο λάδι, λάδι, αλλά τηγανίτα... νιέτ»!!!
  Το ίδιο κι ο αντίστοιχος Βεληγκέκας  -ο φοροκλέφτης ψευτόμαγκας του Σύριζα-  δεν είπε... «πριτς» στην γενναία και ξεκάθαρη πρόταση του Μητσοτάκη. Όόόόχι... δεν αρνήθηκε να συνεισφέρει, όχι! Απλά θα δώσει... αλλιώς!
   Ο δε γνωστός  σαχλαμάρας, ο ευρωτεμπέλης Culo-γλους, όχι μόνο δεν αρνήθηκε να συνεισφέρει, αλλά υπερθεμάτισε -προτάσσοντας το γενναίο του στήθος- προθυμοποιούμενος να δώσει... ολόκληρο τον μισθό του, αλλά... υπό προϋποθέσεις! Κάτι νεφελώδικα φληναφήματα περί ανοίγματος του Νοσοκομείου Χαλκίδος, κάτι που, εξ όσων γνωρίζουν όλοι, δεν έκλεισε ποτέ.
  Συμπέρασμα: Κομμουνισμός, κομμουνισμός... αλλά και τσέπη, τσέπη! Δεν υπάρχει αμφιβολία πως  αν ερωτηθούν όλοι οι αριστεροί  «διαφεντευτάδες των λαϊκών δίκιων» -κάτι που δεν μπορώ να κάνω-  που κοσμούν τα έδρανα της Βουλής -ντόπιας κι «ογρωπαϊκής»- σπανίως θα βρείτε  κάποιον με φιλότιμο να στέρξει να προσφέρει υπέρ κάτι του... λαού! Οι περισσότεροι θα κάνουν την πάπια, εφαρμόζοντας το... «στρίβειν διά αρραβώνος», και θα πετάξουν τη μπάλα στην εξέδρα, με άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε!
   Σαν αρκετά... παλαιότερος, η κωμικοτραγική συμπεριφορά του ντόπιου ηγετικού κομμουνισταριού μου θυμίζει μιά παλιά ταινία με σεναριογράφο και πρωταγωνιστή τους αείμνηστους Ψαθά και Αργυρόπουλο, που είχε τίτλο το "Στραβόξυλο". Αναζητείστε την και θα καταλάβετε!

   Αριστερά κορόιδα, ανοίξτε τα μάτια σας  και προσγειωθείτε στην πραγματικότητα. Η αριστερή πρωταπριλιά του τάχα, του δήθεν, της ουτοπίας, της φραπεδιάς  και του φούμαρου πρέπει κάποτε να τελειώσει. Πάψτε -επί τέλους- να συντηρείτε κουτοπόνηρους Καρανικέους , προσβλέποντας σε πάσης φύσεως... επιδόματα. Τα «λεφτόδεντρα» μαράθηκαν και δεν ευδοκιμούν πλέον στη χώρα της «φαιδράς πορτοκαλέας». Φαιδροί ηγετίσκοι απέμειναν μόνον. Ανασκουμπωθείτε κι ετοιμαστείτε, μόλις περάσει ο εφιάλτης του κορωνοϊού,  να πέσετε με τα μούτρα στο έργο ανασυγκρότησης της κοινωνίας και της ζωής σας. Απαλλαγμένοι από πάσης φύσεως... «ιούς», τύπου Τσίπρα, Πολάκη, Παπαδημούλη και λοιπών κουτοπόνηρων εκμεταλλευτών της αφέλειάς σας.

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητέ διαδικτυακέ φίλε,χαίρομαι που υπάρχουν ακόμη ευτυχισμένοι άνθρωποι.Πρόσεχε να διατηρήσεις την ευτυχία σου ως κόρην οφθαλμού.Μακάρι να είχα την τύχη σου.Εγώ όπως δεν θα ξέρεις μάλλον,ατύχησα σε μια 10ετή σχέση και λόγω ηλικίας καταλαβαίνεις ότι δεν έχω να ελπίζω τίποτε πλέον.Απλώς θα προσπαθήσω να βγω από τον τάφο που έπεσα.Κλείνω κάθε επικοινωνία με τον κόσμο του διαδικτύου.Λυπαμαι που θα χάσω τις υπέροχες αναρτήσεις σου.Μία συμβουλή,μακριά από αχάριστους ανθρώπους και ζήσε με και για την αγάπη σου.Ο Θεός μαζί σας.Φεύγω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή