Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Αριστερές κουτοπονηριές!


...και με την αηδία να ξεχειλίζει.


   Έχει πέσει στην αντίληψη της στήλης πως κάποιοι τύποι, οι οποίοι στη ζωή τους δεν έχουν περάσει ούτε απ’ έξω από εκκλησία,  τώρα κόπτονται γιά τη Θεία Λειτουργία της Μεγάλης Εβδομάδος. Και κορυβαντιώντες  ξεσηκώνουν κάποιους καλούς χριστιανούς -πλην αφελείς- του τύπου Ελένης Λουκά, να απαιτούν ν’ ανοίξουν οι Ναοί γιά να... εκκλησιαστούν, λέει!  
   Αυτά τα άθεα «κουμμούνια», συμμαχούν  -με τον ένα ή άλλο τρόπο-  με την αντιπολιτευτική τακτική κάποιων αστείων πατριδοκάπηλων -λέγε με Βελόπουλο- ή αποτυχημένων πικρόχολων  πολιτικών -πες με Καρατζαφέρη- που  προσπαθούν να πλήξουν την κυβέρνηση, σπρώχνοντας τους ανόητους  στους δικούς τους... «επιτάφιους», όντες οι ίδιοι ασφαλείς.
   Πιστεύω ακράδαντα πως ο Θεός  -αν το θέλουμε και το θέλει- είναι μαζί μας και μέσα μας, πάντα, και δεν χρειάζονται  στημένες εμμονικές  διαδικαστικές  τελετουργίες σε δύσκολες εποχές πανδημίας. Ήδη, ο ίδιος έδειξε την αγάπη και την εύνοια Του προς τον λαό και την χώρα.
  Πρώτον, γιατί την έχει ουραγό στη λίστα των θυμάτων της θανατηφόρου λαίλαπας  και, δεύτερον,  γιατί την αξίωσε να έχει αυτή τη δύσκολη περίοδο κυβέρνηση σοβαρή, ικανή και θεοσεβούμενη και όχι  τον γνωστόν εσμό που με ένα όψιμο κερί στο χέρι πρωτοπάτησαν αμήχανοι τα σκαλιά των εκκλησιών γιά μπούγιο και το θεαθήναι.

   Προσοχή λοιπόν! Μήν τσιμπάτε! Αποτάξετε τους πάσης φύσεως... Σατανάδες και κρατείστε την ευλάβεια σας γιά μετά το πέρασμα της κατάρας. Προσευχηθείτε αυτό να συμβεί το συντομότερο και, κυρίως, με τις μικρότερες δυνατές οικονομικές επιπτώσεις, οι οποίες , δυστυχώς, προβλέπονται ασύλληπτα δυσμενούς εκτάσεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου