Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Επειδή το φιλότιμο αντέχει στον κορωνοϊό!


Φίλοι... αποκαλύπτομαι στην Ανθρωπιά!



   Άκουσα χθες  τον διευθυντή της «Καθημερινής» να εξιστορεί την ιστορία της  «εμπλοκής» του με τον κορωνοϊό. Αυτό, όμως, που με συγκίνησε και κράτησα είναι η τελευταία φράση που άκουσε αποχαιρετώντας, θεραπευμένος, τον «Ευαγγελισμό». Την είπε ένας απλός τραυματιοφορέας, όταν ο κ. Παπαχελάς επεχείρησε να του δώσει κάποιο φιλοδώρημα, ως έκφραση ευγνωμοσύνης, γιά τις υπηρεσίες που του προσέφερε. Εκείνος το αρνήθηκε, λέγοντας: «Άντε πήγαινε, ρε. Τα καταφέραμε!».
  Το βρήκα μεγαλειώδες. Δωρικό και πέρα για πέρα ελληνικό. Μου θύμισε σκηνή αρχαίας τραγωδίας. Η καλύτερη και αποστομοτικότερη απάντηση σε όλα αυτά τα μιαρά, μικρόνοα και σκατόψυχα ανθρωπάρια, που με χολεριασμένες αναρτήσεις κατακλύζουν ενορχηστρωμένα το διαδίκτυο.
   Θα ευχόμουν ο λεβέντης τραυματοφορέας να είναι αριστερών φρονημάτων! Όχι τίποτε άλλο, αλλά αν είναι όντως θα έσωζε την χαμένη τιμή της Αριστεράς. Της αριστεράς των χολεριασμένων Πολάκηδων, των Καψώχων, των Κυρίτσηδων και των διαφόρων στριμμένων και ανοργασμικών μαινάδων. Μία των οποίων -πέρα των "άκριτων" πλαστικά χιλιοματσακονισμένων και των αηδών αοιδών-  με απασχόλησε, "λερώνοντας" τη στήλη με τα απειλητικά της ξεράσματα, σε χθεσινή ανάρτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου