Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Θέσεις - Απόψεις


Η στήλη, ως γνωστόν, έχει πάντοτε στη φαρέτρα των προτάσεών της , τις πιό καλές και πιό ρηξικέλευθες ιδέες και προτάσεις .
Aπευθύνεται, λοιπόν, στη συντρόφισσα Αλέκα και σε όλους τους γηραλέους, στο μυαλό κυρίως, συγκλητικούς της και προτείνει.
Γιατί δεν αλλάζετε, σύντροφοι, το πεπαλαιωμένο και αναχρονιστικό σας λογότυπο ;
Ποιός καρφώνει σήμερα με το παραδοσιακό σφυρί και ποιός θερίζει (πλην του, επίσης παραδοσιακού, Χάρου) με δρεπάνι ;
Γιατί δεν τα αντικαθιστάτε με κάτι πιό σύγχρονο και πιό κατανοητό, πιό απτό στη νεολαία, αποτινάζοντας, ταυτόχρονα, και τις επικρατούσες, γιά σας απόψεις, περί "αγκυλωμένων", "απηρχαιωμένων" και "μούχλας";
Θα μπορούσατε αντί γιά σφυρί να βάλετε π.χ. ένα P/C, ένα laptop τέλος πάντων, σαν σήμα του μοντέρνου εργαζομένου και αντί του, συνειρμικά απωθητικού, δρεπανιού ένα θαυμάσιο, κομψό, τρακτέρ. Το μοντέρνο σύμβολο της αγροτιάς !
Γιά σκεφτείτε το σύντροφοι του Περισσού. Η ανανέωση κι ο εκσυγχρονισμός φέρνει καθαρό αέρα παντού και, προ παντός, στα μυαλά !

ΥΓ. Ξέρω, κάποιοι φίλοι θα με βρίζουν πάλι. Το περιμένω. Μιά και στις ιδεολογικές γειτονιές που συχνάζουν το χιούμορ δεν φυτρώνει.Μόνο η κατήφεια, η γκριζαδούρα, ο "μυγιαγκιαχτισμός" και το , μονίμως λυμένο, ζωνάρι γιά καυγά !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου