Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

Σχολιασμοί

Ας μην θεωρηθεί εκλογολογία το παρακάτω κείμενο, μιά και ισχύει διαχρονικά και ανεξάρτητα από εκλογές. Το πράγμα θεάται από τη διασκεδαστική, και μόνο, πλευρά του και αφορά το γνωστό κόμμα του πλήθους των συνιστωσών με τη μηδενική συνισταμένη. Και έχει μεγάλη πλάκα, σε σχέση πάντοτε με τις προαναφερθείσες σταθερές μου απόψεις, περί σοβαρότητος και σοβαροφάνειας.
Σε στήλες σημερινών εφημερίδων που, πιστεύω ακράδαντα, δεν τους παίρνουν στα σοβαρά αλλά, απλώς, τους χρησιμοποιούν σαν υλικό γιά να γεμίζουν μερικές στήλες, διαβάζω γιά συνεδριάσεις επί συνεδριάσεων, καυγάδες, διαφωνίες και καταθέσεις απόψεων διαφόρων "εκπροσώπων" ( προφανώς εκπροσωπούντων "συνιστώσες" !) με ακατάληπτα και μυστηριώδη αρχικά !
Η γενική εικόνα της πολιτικής "παιδικής χαράς" με βάζει σε πειρασμό να προσπαθήσω ν' αποκρυπτογραφίσω μερικά, κατά τη κρίση μου, με τη παράκληση όποιος τα διαβάσει και έχει καλύτερη πληροφόρηση να με διορθώσει.
- ΚΟΕ (η) : Κίνηση Ομοφυλοφίλων Ελλάδος
- ΔΕΑ (η) : Δεν Έχω Άποψη
- ΑΚΟΑ (η) : Αυτόνομη Κίνηση Ομοφυλοφίλων Αθήνας ( προφανώς θα πρόκειται γιά συνιστώσα αποσχισθείσα από το γνωστό, αρχικό, ΑΚΟΕ ).
- "Ανένταχτοι" : Αυτό, δα, είναι πανεύκολο. Το καταλαβαίνουν κι οι γάτες μου !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου