Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Σχολιασμοί

Τελικά, εμείς οι Έλληνες δεν έχουνε το Θεό μας !
Αφού οι αθλητικογράφοι μας λύσσαξαν κατά του Κετσπάγια κρατώντας τη μπαγκέττα του αναθέματος στην ενορχηστρωμένη επίθεση των οπαδών του Ολυμπιακού εναντίον του άτυχου προπονητού, (που ουδέποτε είδαν με καλό μάτι, αγάπησαν και αποδέχτηκαν), τώρα που ο κ. Κόκκαλης τον εκπαραθύρωσε, χύνουν κροκοδείλια δάκρυα γιά την απομάκρυνσή του.
Τώρα, μόλις, θυμήθηκαν ότι επί των ολίγων ημερών του ο Ολυμπιακός έχασε μόνο μία φορά, κι αυτό σε φιλικό ματς, με τον Εργοτέλη στη Κρήτη. Έφερε μόνο μία ισοπαλία με τη Καβάλα, εντός έδρας, και νίκησε σε όλα τα άλλα !
Και νάάά, το κλάμα για τη "άδικη" απόλυση του Κετσπάγια !
Να σε κάψω Γιάννη να σ' αλείψω λάδι !
Στα πολιτικά, τώρα.
Αφού, επι χρόνια και μήνες, τα ΜΜΕ λυσσομανάγαν γιά "σκάνδαλα", γιά Βατοπέδια και βατοπεδινούς, γιά δομημένα ομόλογα και άλλα γαμ.....ανομολόγητα, τώρα μόλις, θυμήθηκαν ότι ο, μέν, κ. Τσιτουρίδης απεκάλυψε, (δεν έστησε), τη κομπίνα, του, δε, κ. Δούκα η υπογραφή απαντάται μόνο σε κάποιο δευτεροκλασσάτης σημασίας έγγραφο. Μέσα στην απειρία των χαρτιών του ογκώδους φακέλλου !
Και νάάά, πάλι τα δάκρυα γιά τον άδικο αποκλεισμό των δύο πρώην υπουργών από τις εκλογικές λίστες.
Και νάάά οι ύμνοι και έπαινοι γιά την εντιμότητα και αξιοσύνη τους ! Και νάάά οι υπαινιγμοί γιά τους άθλιους και ραδιούργους μηχανισμούς που τους "αποκεφάλισαν" !
Ούτε οι ίδιοι δεν θα μπορούσαν να φαντασθούν πόσους όψιμους φίλους διαθέτουν στα ΜΜΕ ! Που λίγο καιρό πριν τους καθύβριζαν. ( Προφανώς, κατά το σοφό γνωμικό, "όποιος αγαπά παιδεύει" ).

Αλλά αφού είμαστε τόσο ανεγκέφαλοι, ώστε να αφήνουμε όλους αυτούς τους φαύλους να μας δουλεύουν, ψιλό γαζί, καλά να πάθουμε. Που καθόμαστε και τους βλέπουμε, τους ακούμε και τους διαβάζουμε.
Αφού δεν αξιοποιούμε τα DVD που, αυτοί, μας φουσκώσαν τόσα χρόνια, γυρίζοντας τα κουμπιά και τη πλάτη στα οικοδομούντα την αλογία και παραπλάνησή μας ρυπαρά ΜΜΕ, είμαστε άξιοι της τύχης μας.
Αν ψάξουμε τη δισκοθήκη μας θα βρούμε αρκετά φιλμς, που αυτοί μας μοίρασαν αφειδώς, και τα οποία θα μπορούσαν να γεμίσουν επωφελώς τις ελεύθερες ώρες μας. Αντί να υφιστάμεθα την ύπουλη πλύση εγκεφάλου και το βιασμό της νοημοσύνης μας που, αναίσχυντα και διαβολικά, επιχειρούν οι μεγαλοκαναλάρχες και μεγαλοεκδότες. Με αιχμή του δόρατος τα αγράμματα κι αμόρφωτα, πλην αργυρώνητα, και μάλιστα πλουσιοπάροχα, "γιουσουφάκια" τους. Που, χωρίς ιερό και όσιο, εκμεταλλεύονται την αφέλειά μας. Με ένα μόνο σκοπό. Την ιδιοτέλεια και κερδοσκοπία τους.
Και όσοι εξ υμών νομίζετε ότι όλοι αυτοί κόπτονται γιά τη δημοκρατία, το δίκιο και το συμφέρον του λαού είστε μακριά νυχτωμένοι. Και θα είστε οι πρώτοι που θ' απογοητευθείτε, όταν (ξανα)πέσουν οι μάσκες. Γιά όλους αυτούς το μόνο συμφέρον που γνωρίζουν είναι το ατομικό τους. Θυμηθείτε τον γηραιό, φίλαθλο, καναλάρχη και τη "κωλοτούμπα" του όταν του χάλασαν το "καπρίτσιο" του !
Γι' αυτό μη τους κάνετε το χατίρι. Μη πέφτετε στο λάκκο που σας σκάβουν. Μην ενδίδετε στη μοίρα που αυτοί φτιάχνουν γιά σας. Μην τους πιστεύετε !
Στις επερχόμενες εκλογές ψηφίστε ότι θέλετε, ότι πιστεύετε, ότι υπαγορεύει η ψυχή, η συνείδηση και το συμφέρον σας . Όμως όχι επειδή το θέλουν αυτοί, αλλά επειδή το θέλετε εσείς !
Αντισταθείτε !.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου