Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

- Πού πα ρε...Καρανίκα!



 "Καλομελέτα κι έφτασε"
Η ελπίδα του έθνους γιά μιά αταξική κοινωνία!
    Βασική κομμουνιστική αρχή λέει: «Όταν η αλήθεια δεν συμφωνεί με το κόμμα, απλά αλλάζουμε την αλήθεια»! Κατ’ επέκταση, όταν ο λαός δεν συμφωνεί με το κόμμα, το ίδιο απλά, αλλάζουμε λαό.
   Οι προϋποθέσεις, μαζί και οι οιωνοί, είναι άριστοι. Μυριάδες μυριάδων ντεσπεράντος συνωστίζονται στα παράλια της Ιωνίας, έτοιμοι γιά το μεγάλο σάλτο της ζωής τους. «Πήραμε τη ζωή μας λάθος, κι αλλάξαμε ζωή»!
   Με τις  συριζαρέικες μηχανές να δουλεύουν στο φουλ η χώρα βαδίζει πλησίστια στα μεγάλα πεπρωμένα της. Ήτοι, τη νεκρανάσταση της κομμουνιστικής ουτοπίας στο ευρωπαϊκό έδαφος.
   -«Αλλάζουμε την Ελλάδα, αλλάζουμε την Ευρώπη». Ίσως το μόνο σλόγκαν των άθλιων κατακτητών και ολετήρων του ελληνισμού που βλέπουμε να επαληθεύεται, φανερώνοντας τον άθλιο στόχο τους. 
   
   Με το άνθος της ελληνικής άξιας νεολαίας να μεταναστεύει προτροπάδην, κυνηγημένο από το φάσμα της ανεργίας, έρχονται τα διάφορα αφροασιατικά φύλα να καλύψουν το δημιουργούμενο κενό, με μιά κακότεχνα στημένη παράσταση που φέρνει νομοτελειακά αναπόφευκτη την εγκατάστασή τους εδώ, προς αντικατάσταση όσων Ελλήνων φεύγουν αηδιασμένοι και απηυδισμένοι. Με ευθύνη, βέβαίως-βεβαίως, όχι ημών αλλά πάντα των... άλλων. Των ανάλγητων Ευρωπαίων δανειστών και τοκογλύφων. Όλων εκείνων των ρατσιστών, φασιστών, ξενοφοβικών, αντιανθρωπιστικών καθεστώτων. Ενώ εμείς πιά.... και ποιός τη χάρη μας!

   Με τον γνωστό  γύφτουλα να μάχεται λυσσαλέα την μεγάλη επένδυση της Χαλκιδικής, στέλνοντας μηνύματα σε όσους σκέφτονταν ν’ ανοίξουν δουλειές στη χώρα και να στραγγίζει την οικονομία της από εισαγωγή φρέσκου ρευστού. Με τον Πειραιώτη ναύαρχο να καταναυμαχεί τον στόλο της COSCO στα αβαθή του Πειραιά, αποκόπτοντας έτσι την Ελλάδα από το διεθνές εμπόριο και τον... «καπιταλισμό». Με τον μειλίχιο  «ληστή με το ένα χέρι» να κατακρεουργεί τις αποδοχές των μικρομεσαίων με το άγριο τσεκούρι των φόρων, στραγγίζοντάς τους και καθιστώντας τους πλέον... «ελάχιστους». Με το απίθανο τραγελαφικό δίδυμο της Παιδείας να κατευθύνει τα υπό διαμόρφωση νεανικά «μυαλά» στον σκοταδισμό και το κομματικό πλυντήριο. Με τους απίθανους, παρανοϊκούς τύπους να απλώνονται σαν πολυπλόκαμο χταπόδι και να διαβρώνουν τον κρατικό μηχανισμό, προσφέροντας -στην καλύτερη περίπτωση- αέρα κοπανιστό αργομισθίας, ή μολυσμένα... αέρια βλακείας, διάλυσης και καταστροφής. Και με -κερασάκι στην τούρτα- τον δανδή τζιτζιφιόγκο Καπετάν-Κατακούτελο με την τεράστια -πλήν άδεια- κεφάλα να πετάει τις μάσκες και ν’ αποκαλύπτει το αληθινό πρόσωπο του υπό εγκαθίδρυση καθεστώτος και τις πραγματικές προθέσεις της αριστερής κομπανίας,


   Δυστυχώς, οι ζοφερές προβλέψεις της στήλης -διατυπωμένες ήδη από ετών- επαληθεύονται με μεγάλη ταχύτητα εφαρμογής. Όσοι ακόμη αμφιβάλλουν, στηριζόμενοι στις διεθνείς συμμαχίες, τις εντάξεις σε ενώσεις, τα χρυσόβουλα και τις λοιπές φραστικές παπαρδέλες εποχών παχιών αγελάδων, αιθεροβατούν. Ας μην στέκονται στα ενθαρρυντικά χαμόγελα, τα ωραία καθησυχαστικά λόγια -που πλήθυναν εντυπωσιακά τελευταίως- και τα φιλικά χτυπήματα στην πλάτη και ας κοιτάξουν που πραγματικά βρίσκεται σήμερα η πατρίδα. Τη φορά των πραγμάτων και την πραγματική αντιμετώπισή μας από τις ευρωπαϊκές κοινωνίες. Χρεοκοπημένη, πάμπτωχη, διαλυμένη, αναξιόπιστη, παρίας, που αντιμετωπίζεται ως παράσιτο και κακοφορμισμένη μολυσματική πληγή. Ό,τι πρέπει γιά απολάκτιση και απομόνωση. Ταυτόχρονα, οι σκέψεις και διαθέσεις αυτές των έξω, αποτελούν βούτυρο στο ψωμί των αρρωστημένων διεθνιστικών μυαλών των κρατούντων μέσα. Μιά χώρα ώριμη γιά κομμουνιστικοποίηση και -επί τέλους, ως πρωτοπόρα μάλιστα- γιά την... ορθή εφαρμογή του κομμουνιστικού πειράματος. Και χωρίς την απαραίτητη καθυστέρηση που απαιτεί ο σοσιαλιστικός μετασχηματισμός της κοινωνίας της. Έτοιμη, prêt a porter!!!    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου