Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

«Ελλαδάρα, ομαδάρα»!



Η διαμάχη των υποψήφιων... επενδυτών!
Επενδυτές σε ευγενική και κόσμια διεκδίκηση προνομιούχων ομολογιών ελληνικού δημοσίου.
   Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο σ’ αυτή τη ρημαδοχώρα. Μία χαώδης κατάσταση αποσύνθεσης επικρατεί σε όλους τους τομείς ζωής, (διοικητικό, κοινωνικό, οικονομικό). Από ανικανότητα, ματαιοδοξία, ρεβανσισμό, ιδεοληπτική αγκύλωση και ηλιθιότητα.
   Όταν από την πρώτη προεκλογική περίοδο που έφερε στην εξουσία τον συριζαρέικο εσμό, τα διχαστικά μηνύματα -"ή εμείς, ή αυτοί" και "ή τους σκοτώνουμε, ή μας σκοτώνουν"- κυριαρχούσαν και μετεκλογικά υλοποιούνται ταχύτατα, το αποτέλεσμα ήταν προδιαγεγραμμένο και αναμενόμενο. Η στήλη τα είχε προβλέψει όλα αυτά, πλην όμως, εδώ που καταντήσαμε, τώρα προέχει το τί κάνουμε απ' εδώ και πέρα.


   Δυστυχώς, στον ορίζοντα δεν διαφαίνονται ούτε αλλαγές στην καταστροφική πολιτική, ούτε σκέψη γιά εγκατάλειψη της εξουσίας. Τουναντίον, οι μηχανές δουλεύουν στο φουλ γιά καθεστωτικό στήσιμο. Κι εμείς θα πιούμε το πικρό ποτήρι μέχρι τέλους!
   Το σκοτεινό σχέδιο της βίαιης προλεταριοποίησης του ελληνικού λαού προχωρεί ταχύτατα, με τη νόθευση της ομοιογενείας του από διάφορες βαρβαρικές ορδές σκοταδισμού, μιναρέ, μπούργκας και μαντίλας, που εγκλωβισμένες πλέον, μεταλαμπαδεύουν τα φώτα του δικού τους πολιτισμού -με ταυτόχρονη αλλαγή των... δικών μας φώτων- και συμβάλλουν τα μέγιστα στον... μετασχηματισμό της κοινωνίας μας σε χυδαία, άμορφη μάζα. Έναν απεχθή ανθρώπινο χυλό!

   Οι εμφανείς συγκρούσεις, οι διαδηλώσεις στους δρόμους -δεν μας έφταναν οι δικές μας- και οι επιμελώς αποκρυπτόμενες εγκληματικές ενέργειες, όπως μαχαιρώματα, λυντσαρίσματα, βιασμοί, κλοπές, ληστείες κ.λπ., βρίσκονται σε ημερησία διάταξη, ενώ οι αριστεροί «φαμελιάρηδες» τυχοδιώκτες, προπαγανδισταί και αγκιτάτορες χειραγωγούν με θρασύτατη παραπληροφόρηση το χαχόλικο ποίμνιό τους, διασφαλίζοντας πως ουδεμία πιθανότητα ανάκαμψης υπάρχει. Μόνη ελπίδα, μετά την πλήρη εξαθλίωσή μας, απομένει μιά νέα... αντιοκτωβριανή επανάσταση, ή έστω μια νέα παλιγγενεσία.


   Παρατηρώντας κανείς στην TV διάφορα τηλεπαιχνίδια... «γνώσεων», θλίβεται βαθύτατα γιά την πολιτισμική και πολιτιστική μας κατάντια. Διάφοροι τύποι, παντελώς αμόρφωτοι και άξεστοι, πλην απελπισμένοι οικονομικά, προσπαθούν να βουλώσουν κάποια «τρύπα» των οικονομικών τους, και τολμούν να εμφανισθούν επώνυμα, «διαλαλώντας» την ασχετοσύνη τους και αυτοεξευτελίζονται γενόμενοι περίγελως των σκυλιών, μη διαθέτοντας στοιχειώδεις γνώσεις και αγνοώντας απλά πράγματα. Ένας λαός-χύμα, στον οποίο οι αστοιχείωτοι του ΣΥΡΙΖΑ ταιριάζουν γάντι, ως ... ηγέτες. «Όμοιος, ομοίω...».


   Και επειδή οι εκχυδαϊσμένες μάζες συνεννοούνται -κυρίως και κατά βάση- με την ποδοσφαιρική διάλεκτο και τα ποδοσφαιρικά ισοδύναμα, ας ρίξουμε μιά ματιά στα δικά μας ποδοσφαιρικά κρατούντα, κατ’ εφαρμογή του... «εξ όνυχος τον λέοντα». Στο γήπεδο... σκ...! Η Ισλανδία μας νίκησε εντός έδρας και τα νησιά Φερόες μας πήραν δύο φορές τα... σώβρακα, στέλνοντάς μας στον πάτο της βαθμολογίας. Τώρα, το ποδόσφαιρο πάντα πρωτοπόρος στα ελληνικά δρώμενα, με τις αλχημείες και τα καουμποϋλίκια του γίγαντα Κοντονή, ετοιμάζεται ν’ ανοίξει την αυλαία των πάσης φύσεως... grexit! Και εις άλλα με υγείαν.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου