Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Φύλακες ξυπνήστε, επί τέλους!



Ας σταματήσει αυτή η αισχρή προπαγάνδα της «προσφυγολατρείας».
- Μετανάστη, αδέρφι μου!
   Ενώ η χώρα καταρρέει από το εκρηκτικό μείγμα μιάς αντεθνικής και άκρως διεθνιστικής, κρυπτοκομμουνιστικής κυβέρνησης με ένα θεόρατο τσουνάμι λαθρομεταναστών που εισβάλλουν αθρόως, απρόσκλητοι και ανεξέλεγκτα στη χώρα, ένας απερίσκεπτος μιθριδατισμός, έντεχνα καλλιεργημένος από τα απεχθή αντεθνικά μαγειρεία της «Κουμουντούρου», σιγοντάρεται -άμεσα διά της υποστηρίξεως, ή έμμεσα διά της παρασιωπήσεως- από τα διάφορα ΜΜΕ. Σχεδόν όλα, προτάσσουν τον... ανθρωπισμό και την πατροπαράδοτη ελληνική φιλοξενία, στη διαχείριση της ελληνοκτόνου πλημμυρίδος. Λες και σύμπασα η Ευρώπη, η οποία, ομονοούσα, προσπαθεί να προστατευτεί από την τρομερή επιδημία που απειλεί με όλεθρο την πολιτιστική της ταυτότητα, είναι... «απάνθρωπη»!

   Με τη χώρα να γεμίζει από στρατόπεδα συγκέντρωσης μουσουλμάνων, οι -εκ του ασφαλούς- προβλεπόμενες- εκρηκτικές και δυσμενείς γιά τον ντόπιο πληθυσμό συνέπειες είναι αναπόφευκτες και ομφαλμοφανείς. Μόνο ο κομματικός γυρολόγος κι εξουσιολάγνος Τειρεσίας δεν το... βλέπει! Σε λίγο, μόλις εδραιωθεί ο περιορισμός τους -πατικωμένοι στα... «προαναχωρητικά κέντρα»- και συνειδητοποιήσουν την νέα τους πραγματικότητα, η απελπισία, οι στερήσεις και το αδιαμφισβήτητο μίσος γιά την... «άπιστη» χώρα μας, σε συνδυασμό με τις ιδιότυπες απόψεις τους περί της αξίας της ανθρώπινης ζωής, θα οδηγήσουν σε ανεξέλεγκτες, εγκληματικά, καταστάσεις.

   Παρ’ όλον ότι τα δείγματα του... υψηλού ισλαμικού πολιτισμού και ο φανατισμός των -με το έτσι θέλω- μουσαφιρέων μας είναι καταφανής και εκδηλωμένος, όχι μόνο ουδεμία επίσημη αντίδραση δεν παρατηρείται, αλλά τουναντίον, κάθε παραβατικό κρούσμα καταπνίγεται στη σιωπή. Έτσι πολύ λίγοι γνωρίζουν πως -αν και πειναλέοι- οι «αδελφοί» μας μουσουλμάνοι, αρνήθηκαν να δεχθούν τρόφιμα, μόνο και μόνο γιατί τα κιβώτια είχαν ζωγραφισμένο τον κόκκινο σταυρό του Ερυθρού Σταυρού! Κι έτσι, το περιεχόμενο δεν κρίθηκε «χαλάλ», απ' αυτούς, αλλά... «χαράμ»!


   Όμως κορυφαία εκδήλωση μουσουλμανικής πολιτιστικής ποιότητος και ασφαλές δείγμα του τί περιμένει την Ευρώπη, που μόλις τώρα δείχνει να αφυπνίζεται στον κίνδυνο της ισλαμικής λαίλαπας, αποτελεί ο φετφάς ενός ιμάμη στη Δανία. Απροσάρμοστος στον παναθρώπινο πολιτισμό και τα ευρωπαϊκά ιδεώδη ανθρωπιάς, απαιτεί όπως -κατά την ισλαμική σουρία, (ισλαμικό ευαγγέλιο)- όποιες γυναίκες απατούν τον άντρα τους, να θανατώνονται διά λιθοβολισμού!

   Με το συγκεκριμένο μέτρο -όταν με το καλό εφαρμοστεί κι εδώ-  είμαι πολύ περίεργος πόσα από τα ξανθά λοπάδια του ΣΥΡΙΖΑ θα περισσέψουν στα έδρανα της Βουλής!

   Στις αποπροσανατολιστικές και διαστρεβλωτικές κομμουνιστικές διακηρύξεις που εκτοξεύουν οι διάφοροι κυβερνητικοί κεκράχτες, πως: «Δεν είναι όλοι οι μουσουλμάνοι τρομοκράτες»... και παραθέτουν νούμερα, υπολογισμούς και εκτιμήσεις, η απάντηση είναι σαφής και κατηγορηματική: «Ναι, αλλά όλοι οι τρομοκράτες είναι μουσουλμάνοι». Συνεπώς, γιατί να ρισκάρουμε κρατώντας εδώ όλα αυτά τα μιλιούνια των... των τριτοκοσμικών μουσαφιρέων, πηγαίνοντας στο άγνωστο, με βάρκα την ελπίδα; Αφού καλύτερη λύση του κάθε προβλήματος, αποτελεί η κατάργηση του προβλήματος, γιατί θα πρέπει να εγκλωβίσουμε εδώ όλους αυτούς τους, εν δυνάμει, εκτελεστές μας, πιθανολογώντας πως σ’ εμάς έλαχαν μόνο... καλοί μουσουλμάνοι! Χωρίς να παραβλέψουμε πως είναι παντελώς αδύνατος ο συγχρωτισμός και η όσμωση των δύο πολιτισμών. Χριστιανικού και ισλαμικού.

   Δυστυχώς, σε άρρωστα μυαλά -τύπου Φίλη, Χρυσόγονου, Φλαμπουριάρη, Μπαλντά, Κυρίτση, κ.λπ. που χθες γιόρτασαν την «εθνική μας... «συλλογικότητα», τέτοιες απόψεις αποτελούν ρατσιστικά φαινόμενα... «ξενοφοβικών» φασιστών. Και μας συνιστούν να μάθουμε να ζούμε με τη νέα πραγματικότητα. Την μαντίλα, την τρομοκρατία και, αύριο, τη δικαιοσύνη της σουρίας.

1 σχόλιο:

  1. Ο Μάρδας τους κάλεσε να κάνουν επενδύσεις στην Ελλάδα
    πάνω από 250.000 ευρώ...για να έχουν ευνοϊκή μεταχείριση.
    Περίμενε θα ακούσουμε κι άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή