Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Διαπλοκή και φοροδιαφυγή.



Παραπληροφόρηση, διαστρέβλωση, κουτοπροπαγάνδα και... ου συμμαζεύεται!

 
   Δύο εθνικές παθογένειες, η πάταξη των οποίων αποτελεί ευκταία και γλυκοάκουστη προεκλογική υπόσχεση σε κάθε «καλόν κ’ αγαθόν» πολίτη ευνομούμενης χώρας και -ταυτόχρονα- όνειρο ρεαλιστικά απραγματοποίητο γιά τη ελληνική πραγματικότητα. Όμως αυτή η μόνιμη προεκλογική εξαγγελία εθεωρείτο ευχερέστατο να πραγματοποιηθεί, γιά τους συνεπείς χαζοχαρούμενους αγαθιάρηδες και αιθεροβάμονες αριστερούς χαχόλους. Απλά την φρενάριζε η κακή, ιδιοτελής  πασοκονεοδημοκρατία!

   Ήδη, ως προς την πρώτη, την διαπλοκή, η αριστερή φούσκα έσκασε με την αποκάλυψη του εκτεταμένου «πάρε-δώσε» του Δρ Μυγχάουζεν (υιού), με έναν από τους ιεροφάντες της εσαεί ενδημούσης στη χώρα διαπλοκής -τον άρχοντα της ΔΟΛ- με τον οποίο πήγε να στήσει... «μαγαζί» αβανταδορίσματος έναντι αδράς αντιπαροχής. Δηλαδή υπερδιαπλοκή με όλη τη σημασία της λέξεως.

   Ως προς την δεύτερη, την φοροδιαφυγή, η φαυλότητα του κυβερνητικού εσμού εισχωρεί βαθύτερα. Αγγίζει τον χώρο της εθνικής μειοδοσίας έως προδοσίας. Αναμφισβήτητα η φοροδιαφυγή αποτελεί πληγή η οποία, διαρκώς αιμορροούσα, καταστρέφει τον εθνικό κορμό. Όμως άντε πιάσ’ την! Γλιστρά σαν χέλι και σαν νερό από τη χούφτα, η αφιλότιμη. Μόνη σωτηρία -έστω και μιά περιστολή καλοδεχούμενη- είναι η ανάπτυξη φορολογικής συνείδησης στους πολίτες, οι οποίοι καλούνται να προτάξουν το σύνολο προ του ατομικού συμφέροντος, αναγνώριζοντας το αντίδωρο που λαμβάνουν από τους καταβαλλόμενους φόρους. Ένα σύνθημα-ουτοπία απόλυτα συμβατό με τις διάφορες άλλες κομμουνιστικές ουτοπίες, το οποίο καπηλεύτηκε δημαγωγικά και κατά κόρον η συριζαρέικη προπαγάνδα, ώστε να αναρριχηθεί στην εξουσία το αρχιφαύλο αριστερό -κατά μπαρουφάκειο ορισμό- «τσούρμο».


   Σήμερα, μη ορρωδώντας προ ουδενός, τα κουτοπόνηρά τους μυαλά αναστέλλουν την πληρωμή προστίμων παράνομης διέλευσης στην Εγνατία Οδό -στη ουσία τα χαρίζουν- δημιουργώντας έτσι μιά νόμιμη φοροδιαφυγή. Εννοείται πως οι... «ευεργετούμενοι» απ’ αυτήν την νομιμοπαράνομη αποφυγή πληρωμής θεσμοθετημένων προστίμων είναι στη μεγίστη τους πλειοψηφία αριστεροί... «τσίφτες», οι οποίοι άκουσαν τον Δρ Μυγχάουζεν και τους περί αυτών μπαγάσηδες εξουσιολάγνους και πλαισίωσαν το κίνημα «Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω», πριονίζοντας το κλαδί στο οποίο κάθονταν.


   Δυστυχώς η περιορισμένη ευφυΐα και νοημοσύνη, μαζί με την ιδεολογική αγκύλωση μερικών φανατικών χαζοαριστερών, που επιμένουν να κρατούν «τσιμπλιασμένα» τα μάτια τους, εξακολουθούν να πιστεύουν πως γιά το απύθμενο χάλι μας, φταίνε οι... Σαμαροβενιζέλοι! Και με τον τρόπο και την μικρομυαλιά τους "βάζουν πλάτη" σ' αυτούς που βυθίζουν τον λαό στην εξαθλίωση, την Ελλάδα στην απώλεια της πολιτιστικής της φυσιογνωμίας και  -εν τέλει- τον τόπο στην καταστροφική κομμουνιστικοποίηση.  Γεγονός που συντελείται ραγδαία με την υπουργοποίηση ανίκανων κι αμόρφωτων υπουργών, όπως, λ.χ. του πρωταθλητή του σούμο, αιώνιου φοιτητή, της σταφιδιασμένης Σουρουκλεμέ, της χαζοχαρούμενης νοικοκυρούλας της μαρμελάδας και των γεμιστών, του πολέμιου της αριστείας, του γύφτουλα αλλεργικού στις ιδιωτικές επιχειρήσεις και πλήθους άλλων... κομμουνιστών φωστήρων. Και με πλαισίωση των "πόστων" της δημοσίας διοίκησης από αγράμματους και ανίκανους στυγνούς κομμουνισταρέους τύπου Λάμπρου, Σχινά, Καρανίκα και της αδελφής του!
   Συνεπώς, όποιος προσδοκά οικονομική ανάκαμψη και κοινωνική ανασύνταξη της Ελλάδος, ας... αλλάξει πλευρό στον μακάριο ύπνο του.       

1 σχόλιο: