Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Καλωσόρισες... τρόμε!



Γιατί θα πρέπει...;
-Αυτόν τον "τρομοκράτη", ποιός θα τον πάρει; Κύριε...! Διαλαλούσε κάποτε στην Ομόνοια ένας τυφλός λαχειοπώλης.
   Αν αληθεύει η πληροφορία -αφού με τους συριζάριους μάστορες της παραπληροφόρησης ποτέ δεν μαθαίνεις την αλήθεια- στη χώρα υπάρχουν εγκλωβισμένοι πάνω από 50.000 ισλαμιστές διαφόρων χαρακτηρισμών, (πρόσφυγες, μετανάστες).
   Έγκυρες πηγές από το εξωτερικό αναβιβάζουν τους τζιχαντιστές που υπάρχουν σήμερα στην Ευρώπη σε 5.000 επικίνδυνα μπουμπούκια. Στατιστικά είναι αδύνατον να μην καιροφυλακτούν κι εδώ κάμποσοι από δαύτους. Ήδη στο παρελθόν, με λιγότερο μπούγιο και κάλυψη, είχαν επισημανθεί αρκετοί.
   Νομίζω πως κάθε νουνεχής και σώφρων πολίτης δικαιούται να αναρωτιέται και αγανακτεί γιατί θα πρέπει αυτή η δύσμοιρη πατρίδα, πέραν από τον αλλοπρόσαλλο εσμό, που γιά κακή της μοίρα την κουμαντάρει, θα πρέπει να υφίσταται και όλον αυτόν τον επικίνδυνο ισλαμικό συρφετό.

   Χωρίς να τολμήσουν να αναφέρουν σέ όλους όσους -εν ψυχρώ-  κόβουν μισθούς και συντάξεις, πόσο και γιατί κοστίζει η τεράστια υπόθεση διακίνησης και συντήρησης της μισής εκατοντάδος χιλιάδων... μουστερήδων μας, είναι υποχρεωμένοι πλέον να κινητοποιήσουν και τεράστια επιχείρηση επιτήρησης και προστασίας πιθανών στόχων τρομοκρατικής ενέργειας. Με τις υγείες μας, λοιπόν. Αρκεί «να μην επικρατήσει ο φόβος, το θρησκευτικό μίσος και ο ρατσισμός», όπως... σοφά ανέφερε ο Δρ πρωθυπουργός μας. Εδώ χαλάει ο κόσμος κι αυτός βρήκε να πει στα θύματα κάτι που θα έπρεπε ν' απευθύνει, αφού ταιριάζει γάντι, στους... θύτες! Ο χθεσινός συναγερμός στο σταθμό του μετρό στο Αιγάλεω αποτελεί προανάκρουσμα του τί αναστάτωση μέλλει προκύψει του λοιπού, αλλά και πόση δύναμη διαθέτει η  τρομοκρατία. Αρκεί ένα... «τσικ», έστω και ως φάρσα, γιά να αλαφιάσει ο κοσμάκης.
   Έτσι, μερικές θεαματικές, θορυβώδεις κι αιματηρές τρομοκρατικές ενέργειες, με σχετικά λίγες δεκάδες θύματα, οπουδήποτε στον κόσμο, κινητοποιούν ενστικτωδώς τα αντανακλαστικά αυτοσυντηρήσεως εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων. Και από ήρεμους, αμέριμνους και ασφαλείς τους μετατρέπουν σε φιλύποπτους, ανήσυχους και συνεχώς στην τσίτα. Μονίμως νευρικά και ξεφταλαγιασμένα ζόμπι. Κι ένα μεγάλο ερώτημα ψάχνει απάντηση. Γιατί θα πρέπει ν’ αναστατώνεται ο πολίτης συνεχώς και γιά ψύλλου πήδημα; Γιατί θα πρέπει να τον μετατρέπει σε Ηρακλή Πουαρό το παραμικρό ξεχασμένο πακέτο σε αεροδρόμιο, σταθμό, εμπορικό κέντρο, σούπερ μάρκετ και κάθε χώρο συγκέντρωσης κοινού; Μήπως γιά να μπορεί να κορδακίζεται η κυρά-Σουρουκλεμέ πως άνοιξε τα σύνορα, έκλεισε την Αμυγδαλέζα (!) και γέμισε με... φίδια τον κόρφο μας;
   Μέσα στο μαύρο μας χάλι, μόνο η τρομοκρατία του έλειπε.

   ΥΓ. Από καιρό έχω επισημάνει -και προϊόντος του χρόνου βεβαιώθηκα- πως εκεί στη «Κουμουντούρου» πρέπει να υπάρχει ειδικό γραφείο βιομηχανικής κατασκευής ψεμάτων. Μαζεύονται κάποιοι αχρείοι και άξεστοι κι επεξεργάζονται -κατά περίπτωση- το πώς θα «φουμάρουν» τον κοσμάκη. Πιάσει, δεν πιάσει η μπούρδα, αρκεί να λεχθεί και να διαδοθεί. Έτσι τα... «προϊόντα» τους τα διανέμουν σ' εμπιστευτικά φυλλάδια, ώστε να τα αποστηθίζουν όλοι όσοι βγαίνουν στα κανάλια και να τα απαγγέλουν -μονορούφι- σαν ποίημα. Πάντα ίδια κι απαράλλαχτα. 
   Τελευταίο «σουξεδάκι» το εξής: «Όοοοχι, δεν έφερε τα λεφούσια  στη χώρα η κυρία Τασία, οι Γερμανοί βιομήχανοι τους έκαναν...  «νεύμα» (λόγω τιμής, όλοι χρησιμοποιούν την ίδια λέξη!!!), γιά να αποκτήσει το γερμανικό... κεφάλαιο φτηνά εργατικά χέρια»! Και δεν καταλαβαίνουν οι ηλίθιοι -πομποί και δέκτες χαχόλοι μαζί- πως αν ίσχυε κάτι τέτοιο, γιατί να μην φέρνουν  όσους μετανάστες τους χρειάζονται -τσιφ- στη Γερμανία, χωρίς να προκαλείται άσκοπα αυτό το παγκόσμιο τζέρτζελο! Όμως είπαμε. Πετάμε κοτσάνες και αυτοί που είναι έτοιμοι να... πειστούν, πείθονται. Γιά όσους έχουν λιγάκι νιονιό και σκέφτονται... σκοτιστήκαμε!

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου