Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Τα «λοπάδια» που μας κυβερνούν.



...κι όλο κάτω και πιό  κάτω και πολύ πιό πάρα κάτω.
Η Συριζούπολη Ι από αέρος
   (Κατ’ αρχήν διευκρινίζω πως αφήνω την ερμηνεία του ουσιαστικού του τίτλου στους ειδήμονες της ελληνικής γλώσσας και όχι στην ασχετοσύνη των... «ειδήμων»).
   Αν ποτέ, λοιπόν, απαλλαγούμε από τους «ειδήμους» που επιλέξαμε να μας κυβερνήσουν -και σε επανειλημμένες μάλιστα εκλογές- λαϊκίστικα, δημαγωγικά και καταστροφικά, θα είναι σαν να ξυπνάμε από βαθύ εφιαλτικό λήθαργο. Επί του παρόντος, όσοι πονάμε γι’ αυτή τη χώρα και το μέλλον της είμαστε υποχρεωμένοι να σερνόμαστε πίσω από την ανοησία, την ακρισία, την ψυχοπάθεια, την αφέλεια και το «κόλλημα» αρκετά μεγάλης μερίδας του αγαθού -έως αγαθιάρικου- ελληνικού λαού. Δυστυχώς, και η αφεντιά μου διαθέτει, στο μικρό πάνελ των καλών της φίλων,  κάμποσους που ανήκουν σ’ αυτές τις κατηγορίες. Ιδίως μερικούς που -ζώντας σε παράλληλο σύμπαν- ενώ κατανοούν, συμφωνούν, απαρέσκουν τα όσα συμβαίνουν σήμερα στην ταλαίπωρη πατρίδα, το μόνο επιχείρημα της έμμονης επιλογής και πολιτικής τους ένταξης εστιάζεται στο ακλόνητο επιχείρημα: «Ναι μεν, αλλά δεν μου πάει το... χέρι να ψηφίσω δεξιά»!


   Κολλημένοι στην εντελώς λανθασμένη και διαβολικά παραπλανητική άποψη πως «δημοκρατικός» σημαίνει -καλά και σώνει- αριστερός, παραγνωρίζουν πως, ουσιαστικά, μόνο δημοκρατία δεν αποπνέει η μακρόχρονη εφαρμογή αυτού του όρου στην αριστερή του εκδοχή. (Σοβιετική Ένωση, Κίνα, Β. Κορέα, Καμπότζη, Κούβα και όσοι ακόμη είχαν την τύχη να γευτούν την κομμουνιστική... γλύκα στο πετσί τους, το ξέρουν καλά). Έτσι, και δυστυχώς, η πνευματική μειονεξία και αγκύλωση ορισμένων οδηγεί τη χώρα σε έναν ακόμη γύρο διχασμού και αναμέτρησης με -δυστυχέστατα- τα ίδια προβλεπόμενα καταστροφικά αποτελέσματα που θα καθορίσουν την υποβάθμιση της ζωής κάμποσων προσεχών γενεών.


   Όσο γιά εμάς που πλησιάζουμε στη δύση μας, έχουμε την... τύχη να κλείσουμε τον κύκλο μας απολαμβάνοντας έναν ακόμη εσμό από εντελώς αμόρφωτα αρσενικά και θηλυκά λοπάδια, ξανθά επί το πλείστον και θρασύτατα, τα οποία, ενώ «ου γαρ οίδασι τί ποιούσι» κατέχουν κρίσιμα και αποφασιστικής σημασίας πόστα. Π.χ. το τελευταίο προκύψαν «φρούτο» το οποίο, όταν δεν θα αυνανίζεται μπροστά στην εικόνα της Μενεγάκη στο γυαλί, θα συμβουλεύει τον πρωθυπουργό σε θέματα σχεδιασμού... στρατηγικής. Πιθανότατα πως να κάνει το ίδιο επί τη θέα της Μενεγάκη και -λόγω τελευταίως ανεπτυγμένου αιφνίδιου έρωτα- της Μέρκελ!


   Κλείνω με μία πρόβλεψη, βασισμένη τόσο σε όσες ακριτομυθίες ξεφεύγουν κατά καιρούς από σημερινούς αξιωματούχους, αλλά και στη βασική φιλοσοφία, τη διεθνιστική προκατάληψη και την μικροκομματική πολιτική του αριστερού αγραβάτωτου κυβερνητικού τσούρμου που μας διαφεντεύει. Η μεταναστευτική πλημμυρίδα που κατακλύζει την χώρα είναι, τελικά, ευπρόσδεκτη. Ο ένας χαζοχαρούμενος υπουργός την αποδέχεται ως μόνιμη και ο έτερος -πανύβλαξ αυτός- την θεωρεί και ως τη λύση του δημογραφικού μας προβλήματος! Δεν απομένει -θα τακτοποιηθεί κι αυτό σύντομα- παρά η χορήγηση υπηκοότητος και τελικά... ψήφου στις ορδές των εξαθλιωμένων μετεγκαθιστάμενων μελλοντικών... Ελλήνων! Αυτών που θα αντικαταστήσουν τους ικανούς και παραγωγικούς νέους μας, οι οποίοι εγκαταλείπουν -ρίχνοντας πέτρα και μούντζα πίσω- την χώρα που διάλεξε να αυτοκαταστραφεί. Γιά το που θα κατευθυνθούν οι ψήφοι των... Νεο-νεοελλήνων δεν υπάρχει αμφιβολία, ούτε γιά το επίπεδο στο οποίο θα κινείται και θα λειτουργεί η Ελλάδα. Καθώς και γιά το ποιοί θα την κυβερνούν. Πανάξια αφού αυτό θα της αξίζει.            


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου