Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

«Άνθρακες ο θησαυρός»!



Ώδινεν όρος και έτεκε μυν.
Πατάσσοντας τη διαφθορά και εξαρθρώνοντας τη διαπλοκή!
     Όποιος ταλαιπώρησε χθες το κορμί του ξενυχτώντας, γιά ν’ ακούσει τις θρυλούμενες «αποκαλύψεις» -με ονοματεπώνυμα και διευθύνσεις- περί διαπλοκής και διαφθοράς, που είχαν από καιρό προαναγγελθεί και πολυδιαφημιστεί, δημιουργώντας έντονο ενδιαφέρον, ιδίως στο χαχόλικο αποπροσανατολισμένο κουτσομπολείο του ιπποφορβείου της «Κουμουντούρου», σίγουρα θα απογοητεύτηκε γιά τον ύπνο που έχασε!

   Το μόνο ασφαλές που διαπιστώσαμε από το χθεσινό σόου-τζέρτζελο -πέραν από τα κλασσικά...: «εξεταστικές επιτροπές», και λοιπές αερολογίες, είναι η τελεσίδικη πιστοποίηση της θεαματικής κωλοτούμπας του ψεκασμένου Κατακαϋμένου, συνοδευμένης από άφθονο εμετικό γλείψιμο στο αφεντικό του.

   Παραβλέποντας το κουτοπόνηρο και παραπληροφορητικό χθεσινό παραλήρημα του Δρ Μυγχάουζεν (υιού), η στήλη εστιάζει στα μπουρδουκλωμένα ψελλίσματα της κουτοπόνηρης αλλήθωρης ζεϊμπεκλούς, η οποία μας μπέρδεψε με διάφορα 1% και 1% και 1% του... ΑΕΠ, καταλήγοντας στην νέα λαϊκή επιβάρυνση των 5,5 δις! Και όλα με χαμηλή φωνή. Δείγμα του ότι μέχρι κι αυτή ντρεπόταν με όσα έλεγε.

  Τελικά, από την εναγωνίως πολυαναμενόμενη και πολυδιαφημισμένη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή, στα πλαίσια του γενικότερου τζέρτζελου των τελευταίων ημερών, φρονώ πως ό,τι σοβαρότερο ακούστηκε εσχάτως, είναι η ρηξικέλευθη πρόταση του ατσίδα -καθ' ότι αριβίστας και κομματικός γυρολόγος- υφυπουργού Εξωτερικών κ. Μάρδα.  Διότι: αν πεισθούν 22.000 λαθρομετανάστες να επενδύσουν από 250.000 ευρώ έκαστος στη χώρα, αυτόματα κλείνει το υπάρχον άνοιγμα των 5,5 δις.  Έτσι, γλυτώνουμε άπαντες τον ισόποσο ορυμαγδό των νέων μέτρων, τα οποία επέρχονται -δρομαίως και δριμέως- επί της κεφαλής μας. Όποιος δυσπιστεί ή αμφιβάλλει, ας κάνει τον πολλαπλασιασμό!

    Και κλείνοντας τα περί την χθεσινή σεμνή τελετή, που ξέσκισε διαφθορά και διαπλοκή, συνιστώ όπως προμηθευτείτε όλοι -εγκαίρως- ικανές ποσότητες... βαζελίνης. Τα νέα μέτρα έρχονται και προβλέπεται έλλειψη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου