Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

«Το πλούσιο υποσύνολο» και η μπάλα στην εξέδρα.



"Περιμένοντας τους βαρβάρους"!
Μία ακόμη θορυβώδης συνεδρία του Χρηματιστηρίου της Β-Ειδομένης.
    Το θράσος και η ιταμότητα σε προκείμενο ισοδύναμο, ευγενικά λέγεται «αποπροσανατολισμός». Με τη γνωστή χαχόλικη συριζαρέικη διάλεκτο σκοπείται συσπείρωση οπαδών διά της συνθηματολογικής διέγερσης παραπλανητικών απωθημένων, με επιδέξια στροφή στην «ανθρωποφαγία» και την αναμόχλευση συμπλεγμάτων και αριστερών ενστίκτων. Και επί ημέρες βαρεθήκαμε ν’ ακούμε γιά... διαπλοκή και διαφθορά, αναμένοντας «ονόματα» και «διευθύνσεις»!
   Στην ουσία, απόψε θα σκάσει άλλη μιά σαπουνόφουσκα μπουρδολογίας, απ’ αυτές που -κατά καιρούς- εκτοξεύει  η κυβερνητική σουπιά, προκειμένου να θολώνει τα νερά και να ικανοποιεί το ανεγκέφαλο πελατολόγιό της. Άρτον και θεάματα, αλλά και απειλή γιά...  κρέας στην αρένα. Βορά στα πεινασμένα θηρία της.


   Πρόβλεψη: Πολύ κακό γιά το τίποτα, ή επί το λαϊκότερο: Όλο λάδι, λάδι αλλά τηγανίτα... καθόλου! Στοιχηματίζω υπέρ μιάς, ακόμη, κοινοβουλευτικής... σούπας. Κατηγορίες αστήρικτες, αοριστολογία και... λάσπη, γενικώς. Πολύ λάσπη, αλλά χωρίς συγκεκριμένους αποδέκτες. 
   Οπότε την παράσταση θα εξακολουθήσει να κλέβει η «ατσίς» Μάρδας, με τα...  «πλούσια υποσύνολα» του Πειραιά και της Β-Ειδομένης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου