Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

"Στερνή μου γνώση..." !



Όταν χαθεί ο έλεγχος... τρέχα γύρευε.

 
          Παρακολουθήσατε, ιδίως, τα αποσπάσματα από 19.50΄ έως 20.30΄, 32.00΄ έως 32.45΄και 35.20΄ μέχρι τέλους. Χαρακτηριστικά δείγματα αριστερής ουτοπίας και υποκρισίας!
 
   Δυστυχώς, το «προλαμβάνειν» αποτελεί σοφότερη ενέργεια του «θεραπεύειν». Ό,τι σήμερα συμβαίνει οφείλεται στον επιδειχθέντα παγκόσμιο μιθριδατισμό στις, δήθεν, προοδευτικές απόψεις περί ανοχής στην πολυπολιτισμικότητα, το διαφορετικό, και -εν τέλει-... περί ηλιθιότητος.

   Οι ανόητες ουτοπικές θεωρίες περί ανεκτικού «ανθρωπισμού» και διάφορες τέτοιες πονοψυχιάρικες ανοησίες, που εξισώνουν τη μουσουλμανική βαρβαρότητα με τον χριστιανικό εξευγενισμό και την ανατολίτικη απολυταρχία με την δυτική δημοκρατία, επέτρεψαν να πλημμυρίσει η Ευρώπη -εν ονόματι αυτής της άθλιας «ανοχής» και συναδέλφωσης- με στρατιές βάρβαρων ανθρωποειδών, γιά τα οποία η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμία αξία και μπορεί να σπαταλιέται γιά πλάκα. Με τη γυναίκα, κατά την πρώτη κυρία της Τουρκίας, να «σπουδάζει» και αποκτά «πείρα ζωής» στα διάφορα χαρέμια!

   Εκ κατασκευής, κουλτούρας, ιδιοσυγκρασίας, θρησκοληψίας και πνευματικής μειονεξίας, δεν καθίσταται δυνατή η αφομοίωση και ενσωμάτωση των μετεγκαθιστάμενων μέσα στις τοπικές κοινωνίες. Αποτέλεσμα: κοινωνική περιθωριοποίηση, απομόνωση, γκέτο, διάψευση προσδοκιών, καταπίεση, φτώχεια και -στο τέλος- μίσος και εκδίκηση γιά τη χώρα που τους στεγάζει. Οπότε με οδηγό ένα διαστρεβλωμένο κοράνι και εκτελεστές αρκετά διαταραγμένα γενιτσαρικά μυαλά, εκδηλώνουν εκτονωτικά και παράλογα τυφλά χτυπήματα, σκορπώντας -με λίγες εκατοντάδες θύματα- τρόμο και παράλυση σε εκατοντάδες εκατομμύρια αθώων.


   Δυστυχώς, η κατάσταση είναι πλέον μη αναστρέψιμη. Με τα τσαντόρ, τις μαντίλες, τις αφρόντιστες αποκρουστικές αξουρισιές, τους μουεζίνηδες και το αντιδυτικό μένος, η πρωτοβουλία κινήσεων έχει περάσει στα χέρια αφιονισμένων ισλαμιστών που «χτυπούν» ως καμικάζι, οπότε ο έλεγχος από την νομιμότητα έχει χαθεί. Με την πρόληψη των χτυπημάτων σχεδόν αδύνατη.

   «Στερνή μου γνώση να σ’ είχα πρώτα»! Αρκετοί πανύβλακες αριστεροί εξακολουθούν να ψελλίζουν περί... φασισμού, ρατσισμού και ξενοφοβίας, συνεπείς προς την αγκύλωση στις αποτυχημένες ιδεοληψίες τους. Θεωρώ πως συνεπέστερος όρος αντίδρασης θα ήταν η «βλακοφοβία»!


   Ρίχνοντας σφαιρική ματιά στην παγκόσμια σκηνή και τα όσα παράλογα συμβαίνουν, θα εντοπίσουμε πως κέντρο όλων των δεινών είναι η άμετρη βλακεία. Μη πηγαίνοντας μακριά, ας εστιάσουμε στον τόπο μας. Ψηφίσαμε βλακωδώς κι επιλέξαμε -με χαρακτηριστική ανεμελιά κι αφέλεια- να φέρουμε στο τιμόνι ηλίθιους και ανίκανους, επιμένοντας, με την ίδια εμμονική ηλιθιότητα, να υποστηρίζουμε αυτοκαταστροφικά επικίνδυνους πολιτικούς σχηματισμούς.

   Με τον λογαριασμό να μεγαλώνει ραγδαία καλούμεθα πλέον να «πεθαίνουμε» καθημερινά και 1000 φορές πριν αποδημήσουμε οριστικά, χωρίς δυνάμεις και δυνατότητες αντιδράσεως. Με το τρόμο να μας αγκαλιάζει σαν αόρατος πέπλος. Και την κυρά-Σουρουκλεμέ να δηλώνει «περήφανη» γιά την πολιτική των ανοιχτών συνόρων!

   Ευθέως και ευθαρσώς, διαφωνώντας κάθετα με τον Δρ πρωθυπουργό μας, δηλώνω «βλακοφοβικός»!


   ΥΓ. Μιά και πολύ της μόδας είναι η έννοια... «αλληλεγγύη» -έστω και υστερόβουλη ή φιγουρατζίδικη- δηλώνω «αλληλέγγυος» με τους 125 ελεγκτές κομίστρου των ΣΤΑΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες), τους οποίους «κρέμασαν» στα μανταλάκια τα υπεραριστερά εκτοπλάσματα που στεγάζει η φιλόξενη συριζαρέικη αιγίδα.  Ναι, μ’ αυτούς που παρεμποδίζουν την... «ελεύθερη διακίνηση» των... «παράτυπων επιβατών». Δηλαδή όσων παρασιτικών τζαμπατζήδων επιβαρύνουν το σύνολο της κατάπληκτης ελληνικής κοινωνίας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου