Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Νέα κυβέρνηση, νέες ιδέες, νέα σύμβολα, νέα πανηγύρια!

 "Αλέκσις, άλλαξέ τους όλα! Και τα φώτα μαζί"!!!
Χαμογελαστά πρόσωπα υποδεχόμενα με ενθουσιασμό την ελπίδα!
   Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της στήλης -η στήλη πάντα πρωτοπόρα,- δημοσιεύονται σε πανελλήνια πρώτη τα νέα σύμβολα του νέου ελληνικού κράτους, με πρώτον τον νέο εθνικό μας ύμνο. Παρουσιάστηκε σε CD, το οποίο κυκλοφορεί στα περίπτερα με ένα πολύ ωραίο κόκκινο περιτύλιγμα από την μακρινή... Ανταρκτική, όπως δήλωσε ο Έλλην πρωθυπουργός Αλέκσις Ρημαδούρο, (εμφανής η βενεζουελάνικη επιρροή), επ' ευκαιρία της νίκης του Ολυμπιακού επί της Παρτιζάν! 
   Ο ύμνος με αυθεντικούς λαϊκούς στίχους, η πατρότης των οποίων αρχικώς απεδόθη στον αντιπρόεδρο της Βουλής, εξοχώτατο σύντροφο κ. Τάσο Κουράκη, αλλά τελικώς αυτό διαψεύτηκε λόγω παντελούς απουσίας... αιδοίου στον στίχο, σήμα κατατεθέν του ποιητικού ύφους του κ. αντιπροέδρου. Παρουσιάζεται σε πρώτη σύγχρονη εκτέλεση από τον σύντροφο κατσικοκλέφτη, αλλά με γαλατική κουλτούρα και λεβέντικο ορεσίβιο "αξάν" της Δίκτης, των Μαδάρων, του Ψηλορείτη και των άλλων περήφανων κρητικών βουνών, αξιότιμο υφυπουργό Υγείας,  μουσιού Πωλ ντε Πολακίς, (φρεσκοαξούρηγο).  




-Βροντάει ο Όλυμπος κι αστράφτει η Γκιόνα
μουγκρίζουν τ' Άγραφα σειέται η στεριά
στ' άρματα στ' άρματα εμπρός στον αγώνα
για τη χιλιάκριβη τη λευτεριά (δις)

-Ξαναζωντάνεψε τ' αρματωλίκι
τα μπράτσα σίδερο φλόγα η ψυχή
λουφάζουν έντρομοι οι ξένοι λύκοι
στην εκδικήτρα μας αντρίκια ορμή (δις)

-Ο Γοργοπόταμος στην Αλαμάνα
στέλνει περήφανο χαιρετισμό
μιας ανάστασης νέας χτυπά η καμπάνα
μιλάν τα όπλα μας στο λυτρωμό (δις)

-Σπάμε την άτιμη την αλυσίδα
που μας εβάραινε θανατερά
θέλουμε λεύτερη εμείς πατρίδα
και πανανθρώπινη τη λευτεριά (εξάκις)


   Επιπροσθέτως, στην κατωτέρω εικόνα εμφανίζεται και η νέα σημαία του κράτους, την οποία υψώνει υπερήφανα ο... ρωμαλέος  υπουργός-κλόουν του Νεοσκοταδισμού και της  Α-παιδείας, ο γραφικός  μπαρμπα-Μυτούσης, κλωνοποιημένος κατάλληλα, προς αποφυγήν διενέξεων μεταξύ των μαθητών και μετά από πρόβα της νέας κληρωτίδος που πρόκειται να χρησιμοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ οσάκις τούτο θα κρίνεται απαραίτητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου