Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Αμάν πιά μ' αυτή την αντιπολίτευση! Έλεος...

 ρείττον εστί το σιγάν του λαλείν".

   Καλά, αυτή η κουτοπόνηρη υστερικιά αριστερίλα δεν βαρέθηκε; Δεν καταλαβαίνει πόσο ανεγκέφαλη φαίνεται; Ή μάλλον, κουτοπόνηρη ούσα, θεωρεί πως απευθύνεται σε ηλίθιους γνωρίζοντας -και αποδεχόμενη- πως μόνο τέτοιοι έχουν απομείνει να την ανέχονται και αποδέχονται. Και... δώσ’του το συνεχές, μονότονο, οργίλο, πομπώδες -αλλά παντελώς άσφαιρο και στείρο- αντιπολιτευτικό... «ανάθεμα». Με κάθε παραμικρή ευκαιρία εκτοξευόμενο. Ξεχνώντας πως το μονότονο και διαρκές... «Κύριε ελέησον», που κατά τη λαϊκή ρήση καταντά να βαριέται ακόμη κι ο ίδιος  ο παπάς.

   Ποιός ανόητος, και ανιστόρητος, εισηγητής -τύπου Πολάκη, Καρανίκα και.. «Σπίθα»- συμβουλεύει τον... «ηγέτη» -(τον έναν κάθε χιλιετία)- να συμπεριφέρεται στα πρότυπα του αλήστου μνήμης Δηλιγιάννη, («Πρόγραμμά μας το αντίθετο του... Τρικούπη!»); Δεν ξέρουν ποιό τέλος έχουν όλοι αυτοί οι λαϊκιστές που παρασύρουν τους  λαούς τους  στο γκρεμό; Επειδή είμαι σίγουρος πως όχι, καθ’ ότι οι ιστορικές γνώσεις όλου αυτού του γραικύλικου εσμού αρχίζουν από κάποιον... Μαρξ και τελειώνουν σε κάποιον Στάλιν, προφανώς δεν καταλαβαίνουν πως πίσω από το προσωρινό απατηλό... «Ωσαννά», επακολουθεί η ρομφαία του «Σταύρωσον». Συνηθέστατα και νομοτελειακά, πίσω από κάθε «ύβριν» ακολουθεί κάποια «τίσις» και στο βάθος κάποια «νέμεσις». Είτε με μορφή ενός ... Κωστογερακάρη, (Ποιός είναι αυτός; Πάρτε το σαν κουΐζ), είτε σαν... Γουδί με τους «Έξι», είτε σαν αγχόνη του Μεντερές.

   Απορίας άξιον πως το ανιστόρητο κομμουνιστολόι -στους οπαδούς αναφέρομαι- δεν αντιλαμβάνεται την παγίδα που του στήνουν οι ταγοί του. Τους ξεσηκώνουν σε επαναστατικές γυμναστικές ασκήσεις -πορείες, απεργίες, διαδηλώσεις, συγκεντρώσεις  πάσης φύσεως... «μαζώξεις» και λοιπά αντιδραστικά καμώματα- όπου τροφοδοτούν με ανθρώπινο... «πράμα» τον φονικό κορωνοϊό, μπουκώνοντας τις πάσης φύσεως ΜΕΘ, μόνο και μόνο γιά να βγουν μετά και κατηγορήσουν την Κυβέρνηση γιά ανεπαρκή στελέχωση του ΕΣΥ, απέναντι σε μιά πανδημία που οι ίδιοι φουντώνουν. Και σαν τα ανεγκέφαλα αφρικανικά μερμηγκάκια, τα μαραπούντα, προσέρχονται πρόθυμα, αλλά άκριτα, να θυσιαστούν, προκειμένου να ξαναγίνει ο Τσίπρας πρωθυπουργός, ο Καρανίκας στρατηγικός... σχεδιαστής κι ο Πολάκης... υπουργός Υγείας!

   Προχθές, η τελευταία γελοιότης διεπράχθη από τον χοντροΦασουλή. (Εκείνον που μη καταφέροντας να περάσει από τον πρώτο χρόνο της Νομικής στον δεύτερο, αποφάσισε να εκδικηθεί την Παιδεία, γενόμενος... Υπουργός της!). Μόλις  ξεγλάρωσε από μιά καζάνα μακαρονάδα, που προφανώς καταβρόχθισε, άνοιξε το ένα βλέφαρο, είδε το βίντεο που προβάλλονταν στην πρόσοψη της Βουλής -στα πλαίσια εορτασμού των Ενόπλων μας Δυνάμεων και της Θεοτόκου- και μη βλέποντας πουθενά τη σεπτή μορφή του... Βελουχιώτη, αλλά μόνο της Παναγίας... θυμήθηκε το εξωπέταγμα που του έκανε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και εξηγέρθη! Έβγαλε έναν ακόμη αντικυβερνητικό φιλιππικό και το... ξανάριξε στον ύπνο. 

   Αντιπολίτευση της πλάκας και παιχνίδια... «εν ου παικτοίς».

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου