Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

Ζητούνται εθελοντές αυτόχειρες για την αυριανή πορεία.

Πληροφορίες- δηλώσεις συμμετοχής: Γραφεία ΚΚΕ, Περισσός και ΣΥΡΙΖΑ, Πλατεία Κουμουντούρου.

 

Πρόγραμμα εκδηλώσεων.

   - Πρωινή συγκέντρωση στην είσοδο του Πολυτεχνείου. Ζέσταμα με ελαφρές ασκήσεις κατά... μπασκίνων. (Ρόπαλα, πέτρες, στειλιάρια, μολότωφ ελαφρού τύπου, τέτοια). Συσπείρωση «συντρόφων», εκφώνηση συνθημάτων με στεντόρειες κραυγές. Π.χ. «Ψωμί, παιδεία, εμπρός πορεία», «Μπέθ, βγέθ, φτιάκθε κι άλλεθ ΜΕΘ», (Το σύνθημα εκφωνείται από ομάδα τσεβδών συντρόφων με αποδέκτη Κικίλια), «Είναι σύντροφός μας, ο κορωνοϊός μας», «Covid ζεις, εσύ μας οδηγείς», «Όλοι στην Πρεσβεία, μετά στη «Σωτηρία», ώστε να εμπεδωθεί η μετάδοση του ιού από τα σάλια των σαλιάρηδων συντρόφων.

   - Μεσημβρινή κατάθεση στεφάνων και λουλουδιών -προτίμηση σε κόκκινα γαρύφαλλα- στην αντιαισθητική τεράστια μπρούτζινη κεφαλή Σβορώνου, (έργον Μέμου Μακρή), η οποία «κοσμεί»-αλίμονο- τον αύλειο χώρο και καθιερώθηκε ως... μνημείο ηρώων!

   - Απογευματινό πρελούντιο με καύση μερικών κάδων και μετά η έναρξη της μεγαλειώδους πορείας.

  Φετινή πρωτοτυπία: Πρώτη στάση ο «Ευαγγελισμός», προφανώς ανέτοιμος και με ελλείψεις στην διασωλήνωση  λαϊκών κρουσμάτων covin, και πέρας της πορείας ένα τετράγωνο, πιό πάνω αριστερά, από την «Αμερκάνικη» Πρεσβεία, όπου το Ναυτικό Νοσοκομείο, το οποίον από ανικανότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν διαθέτει, κι αυτό, τις χιλιάδες κλίνες που όφειλε να εξασφαλίσει γιά την περίθαλψη της πολυπληθούς πελατείας που το δημοκρατικό δικαίωμα της ντόπιας αριστερίλας φροντίζει να προσπορίζει στα υποστελεχωμένα από κυβερνητική ανικανότητα και αβελτηρία Νοσοκομεία μας. Κάτι που, ιδίοις όμμασι, διεπίστωσαν οι Σύντροφοι Πολάκης, Τζαναμπετόπουλος και η γνωστή αυτιστική κυρία.

   Έτσι, την μεγάλη χορεία νεοαριστερών «ηρώων» -Τεμπονέρας, Γρηγορόπουλος, Φύσσας, «Ζακ»- θα συμπληρώσουν οι στρατιές των αδικοχαμένων ηλιθίων που ο αριστερός φανατισμός θα δημιουργήσει.

   Όσον γιά τις σωστές πρακτικές αντιμετώπισης της πανδημίας από τα αυθεντικά δημοκρατικά καθεστώτα, π.χ. Κίνα, τα οποία «λιγουρεύονται» οι αριστεροί... λιγούρηδες, προσέξτε όλοι, και ιδίως εσείς οι... "δημοκράταροι", το σχετικό συνημμένο βίντεο και μακαρίστε τους εαυτούς σας που η... «χουντική» κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν σας αντιμετωπίζει τόσο... «δημοκρατικά», όσον η ομοϊδεάτισα Λαϊκιά Δημοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου