Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

«Εσένα θέλουμεεεε!»

 "Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι", αλλά και ψεύτες κι άσχετοι... αντάμα.

 


   O απεχθής εξουσιολάγνος τύπος ξαναχτύπησε. Ζήτησε την παραίτηση... Μητσοτάκη επί τω λόγω ανικανότητος! Ναι, αυτός ο ικανότατος! Αυτός που είχε «ατού» -κατά τα λεγόμενα του ίδιου- την Οικονομία και χρέωσε τον δημόσιο πλούτο της χώρας γιά 100 χρόνια!! Τελικά, με κάτι τέτοιες σάχλες αποδεικνύεται ως ο καλύτερος σπόνσορας του Μητσοτάκη. Ωρύεται ο αδιάντροπος κι αμόρφωτος... «κατακτητής των σχολείων»:       -«Να φύγει ο... ανίκανος»! (Γιά να ’ρθει αυτός, ο... ικανός!). Να φύγει αυτός που παλεύει, αεικίνητος και υπεύθυνα, κόντρα σε μιά παγκόσμια και συντριπτικά καταστροφική λαίλαπα, παραδεχόμενος λάθη και παραλείψεις που γίνονται από όλες τις σοβαρές κυβερνήσεις του Κόσμου, καθώς η πανδημία είναι δυναμική, πρωτοφανής και πρωτόγνωρη, γιά να ΄ρθει αυτός, ο... «αλάνθαστος», με το δραστήριο -π.χ. κοιμήσης χοντροΦίλης, σπιρτόζος «Σπίθας», Καρανίκας, Πολάκης και σία-  επιτελείο του, που θεωρούν την αριστεία... ρετσινιά. Αυτοί που έκαψαν από αβελτηρία και φατριασμό ολόκληρο το Μάτι, εγκλωβίζοντας, ατζαμίδικα -σαν τα ποντίκια- ολόκληρο τον πληθυσμό του προαστίου. Αυτοί θα μας έσωζαν από τον κορωνοϊό με γλέντια και τσιμπούσια! (-"Εβίβα, να πεθάνει ο Χάρος")! 

   Ανατρέξατε σε παλαιότερη ανάρτησή μου, όπου φαίνεται καθαρά, σε βίντεο, ο ασχετίας κήνσορας να λέει στην δημοσιογράφο Όλγα Τρέμη πως αυτός θα επέτρεπε την είσοδο τουριστών... "μόνο αν είχαν θετικό τεστ κορωνοϊού"!!! Και αν προσθέσουμε και την... λεβέντικη στάση του λεβέκουρα «σφαγέα» -μπαρδόν... χειρουργού- των Σφαγίων -μπαρδόν... Σφακίων- κολλητού του, τότε η εικόνα του από τί γλυτώσαμε, με την αργοπορία έλευσης του κορωνοϊού, ολοκληρώνεται.

   Έτσι, αφού γιά μιά ακόμη φορά παραποίησαν την δήλωση του Γεωργιάδη, που αναγνώρισε ευθαρσώς την μη ορθή εκτίμηση του μεγέθους της λαίλαπας, κάτι που έγινε  σε παγκόσμια κλίμακα, οπότε τώρα... «τρέχουμε» όλοι, ετοιμάζονται  γιά... την οργάνωση της γιορτής του Πολυτεχνείου, (αυτό μας μάρανε τώρα)! 

   Έχοντας πλήρη, προσωπική και άμεση γνώση του πραγματικού γεγονότος και της κουτοπόνηρης καπηλείας του, απορώ πως δεν ξεφούσκωσε ακόμη αυτή η κατασκευασμένη φούσκα των... «χιλιάδων νεκρών», που άρχισε κοντά μισόν αιώνα πριν! Και με κερασάκι στην τούρτα... την «Πορεία στην Αμερκάνικη Πρεσβεία»! Οπότε, ενώ καιγόμαστε γιά να πολεμήσουμε την διασπορά του κορωνοϊού, το συριζολόι, ασχολείται με το πώς θα κάνει την πορεία και θα κοροϊδέψει και το κοπάδι του, πως -τάχα τηρεί μέτρα προστασίας. Κι έχουμε και το χαζοχαρούμενο ορθόδοξο ΚΚΕ, που -«στην τούρλα του Σαββάτου»- συνεχίζει μονότονα το χαβά του. -«Να γίνουν προσλήψεις στα νοσοκομεία»! Προφανώς γιά να... εξυπηρετηθεί η πελατεία που το ίδιο φροντίζει να στέλνει εκεί, με τις πάσης φύσεως συγκεντρώσεις, πορείες και διαμαρτυρίες που οργανώνει.

   Με όλα αυτά τα τρελά και παλαβά, το μόνο που απομένει σε όσους... «απέμεινε» λίγο νιονιό στο κεφάλι, είναι να δοξάσουν τον Θεό, που -άπαξ κι αποφάσισε να στείλει τον φονικό ιό στη Γη- το έκανε τώρα κι όχι το 2016, ή το 2017! Γιατί τότε δεν θα περίσσευαν μανούλες γιά να κλάψουν τα παιδιά τους...

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου