Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Σιγά μην στάξει η ουρά του ποντικού!

Ελληνική αριστερά. Γιά γέλια και γιά κλάματα 

 

Αυτή η εικόνα είναι παλιά από το Βέλγιο αλλά -κατά την κομμουνιστική αλητεία- χθεσινή!        (Αλήθεια, έχει η Αθήνα... λιθόστρωτα)

   Κατά καιρούς, μερικοί φίλοι ντηντελάντηδες και «comme il faut» με επιπλήττουν γιά την σκληρή και τραχειά γλώσσα που χρησιμοποιώ για να «στολίσω» το ντόπιο κομμουνιστολόι. Κατ’ αρχήν συμφωνώ στην οργίλη τραχύτητα, όμως θεωρώ πως είμαι και πολύ επιεικής στους χαρακτηρισμούς, αν αναλογιστούμε το τί, κανονικά, αξίζουν αυτοί οι -ας πούμε- «άνθρωποι» οι οποίοι -πέραν των άλλων- προσβάλλουν με λόγια και φερσίματα, λογική, ηθική και αισθητική ενός ολόκληρου λαού. Κανονικά, και ανταποδοτικά, θα πρέπει να εφεύρουμε καινούριους χαρακτηρισμούς, η δική μου φαρέτρα άδειασε, για να χαρακτηρίσουμε τα αχαρακτήριστα. Μικρό, αλλά χαρακτηριστικό, δείγμα η χθεσινή συμπεριφορά όλων αυτών των κοινωνικών μιασμάτων, που δεν δίνουν δεκάρα για την σημερινή πανδημία και τις χιλιάδες νοσούντες και τις εκατοντάδες νεκρούς, προκειμένου να... «γιορτάσουν» ένα γεγονός που συνέβη προ 46 χρόνων! Και μην αυταπατάστε, το Πολυτεχνείο αλλά και οι πάσης φύσεως Φύσσες και Ζακλίνες δεν είναι τίποτε περισσότερο από εργαλεία κομματικής προπαγάνδας. Οι μεν αγκυλωμένοι ορθόδοξοι σταλινικοί Κουκουέδες γιά λόγους... παράδοσης και παρωπίδων, οι δε τσιπροσυριζέοι -αποδεδειγμένα άχρηστοι κι ανίκανοι, αλλά γλυκαμένοι με την κυβερνητική τους θητεία- εφαρμόζοντας την «κατοπτρική» μέθοδο αντιστροφής χαρακτηρίζουν... «βλακώδεις» τους χειρισμούς Μητσοτάκη, που πολύ λογικά απαγόρευσε τις πορείες, κάτι που και οι ίδιοι τελικά απεδέχθησαν, αρνούμενοι την πορεία. Μέσα στην διάχυτη αμετροέπεια που χαρακτηρίζει αυτόν τον πολιτικό σκουπιδότοπο πού στεγάζει όλα τα εξουσιολάγνα περιττώματα ολόκληρου του πολιτικού φάσματος... τσούπ! νά και το καθυστερημένο Σπιθάκι του "Μικρού ήρωα" -αντινοβολώντας βλακεία μέχρι το φεγγάρι- να χαρακτηρίζει την ΕΡΤ... χυδαία.

   Όμως κορυφαίας φαυλότητος, κουτοπονηριάς και απιθανότητος δήλωση είναι η εξής, του -ποιού άλλου;- του «ηγέτη της χιλιετίας». Είπεν, λοιπόν, ο θρασύτατος: - «Το να κυβερνά σε περίοδο πανδημίας ο Μητσοτάκης είναι σαν να βάλουμε εμπρηστή να... σβήσει πυρκαγιά»!!!

   Κατόπιν τούτου, ας μου επιτρέψουν οι μυγιάγγιχτοι αναγνώστες την κάτωθι μικροαπρέπεια:

   - «Το να θέλεις να σε κυβερνά, γενικώς, ο εσμός Τσίπρα, Πολάκη, Καρανίκα και σία είναι σαν να ζητάς να κάνεις στοματικό σεξ με... ανθρωποφάγα»!  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου