Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

Στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται.

 (Κι όταν αυτή δεν υπάρχει... την προκαλεί!)

 

                                                        -Εβίβα! Άντε να πεθάνει ο... Χάρος!!!

   Το φαινόμενο ξεπέρασε κάθε όριο κουτοπονηριάς, ανοχής και αηδίας. Ο συριζαρέικος εσμός, καθώς βλέπει να περιθωριοποιείται από την έλλειψη ουσιαστικών αντιπολιτευτικών παρεμβάσεων στην εξαιρετικά κρίσιμη και ακραία κατάσταση που ζούμε σήμερα, με παρατεταμένη διάρκεια που δοκιμάζει το νευρικό σύστημα των κανονικών ανθρώπων, έχει σχεδόν παραφρονήσει από τη λύσσα του. Και δεν αφήνει κανένα κυβερνητικό «ναι» που να μην αντιτάξει ένα ηχηρό, αλλά κούφιο, «όχι» και κανένα «όχι» που να μην βροντοφωνάξει... «ναι»! Μέχρι και την αντικατάσταση του λιγνίτη, που «μουτζουρώνει» ολόκληρη τη Βόρειο Ελλάδα, ως καύσιμο γιά παραγωγή ρεύματος στην Πτολεμαΐδα βρήκε να ψέξει!

  Όμως το πιό άτιμο, ανήθικο, απάνθρωπο και αντικοινωνικό τερτίπι που σκαρφίστηκαν για να πλήξουν τον... Μητσοτάκη είναι η υποχθόνια ενθάρρυνση και υπόθαλψη όλων εκείνων των εκδηλώσεων που πολλαπλασιάζει την διάδοση του κορωνοϊού. Συγκεντρώσεις, πάρτυς, γλέντια, πορείες διαμαρτυρίας και κάθε εστία «ανάφλεξης» και διάδοσης της πανδημίας. Γιά να έρθει μετά ο Τσίπρας, σοβαροφανής, υποκριτικός και με τη χαρά να τρέχει απ’ τα μπατζάκια του, να μας πλημμυρίζει με κροκοδείλια δάκρυα. Σαν τον πατροκτόνο, που αφού ξέκανε τους γονείς του, εκλιπαρεί τον οίκτο των δικαστών ως... "δυστυχισμένο ορφανό"!

  Χαρακτηριστική επαλήθευση των παραπάνω η στάση των συριζαρέων στην επερχόμενη επέτειο του Πολυτεχνείου. Αφού ως πρωθυπουργός ο Τσίπρας έγλειφε τον... «Αγαθοδαίμονα» Τραμπ και σαμποτάριζε τα αντίστοιχα πανηγυράκια, σήμερα -και μέχρι σήμερα- δεν έβγαλε κιχ σχετικά. Αν στοιχειωδώς ενδιαφερόταν γιά τον λαό, θα έπρεπε -καθαρά και με στεντόρεια φωνή- να αντιταχθεί σε μιά πορεία-δαδί γιά νέο φούντωμα της επιδημίας. Σιγά που θα το κάνει! 

   Μικρό, αλλά χαρακτηριστικό, δείγμα του συριζαρέικου ενδιαφέροντος γιά κάθε τι άλλο, πλην της επανακατάληψης της εξουσίας, είναι τόσον η συμπεριφορά του Βεληγκέκα-γιατρού (!!!), όσον και η μπουρδόλογη κάλυψη της επικίνδυνης γιά διασπορά του ιού ενέργειας, από τον πάτρονά του. Και μετά από όλα αυτά, αναλογίζομαι πως με είχε αφήσει άναυδο ένας τύπος που με επετίμησε γιατί... -«επιστήμονας άνθρωπος», όπως είπε- πιστεύω στην σφαιρικότητα της Γης!!! Όπου λείπει ο κοινός νους, το κενό καλύπτει ο... Σύριζα!

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου