Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

«Περιστερές» και Αρπακτικά.

«Γιάννης κερνά και Γιάννης πίνει»!
Αποτέλεσμα εικόνας για Στ. Μαρίνος
Φάτσες παράλληλες, βίοι παράλληλοι, λαμογιές παράλληλες

Αποτέλεσμα εικόνας για Σώρρας

   Κυκλοφορούν, έντονα, φήμες πως ο κύριος Λαμόγιος -εντυπωσιακή ομοιότης με τον διαβόητο κ. Αρτέμη Σώρρα-  που διεκδικούσε τον τίτλο του... «Αρχιλαμόγιου», τοποθετούμενος -πάντα αξιοκρατικά- στη θέση του Διοικητού του νέου Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφαλίσεως, (ΕΦΚΑ), είναι στενός συγγενής της πρωθυπουργικής σύνευνου. Ναι της κυρίας που, σε χρόνο μηδέν, εκτινάχτηκε από την ασημαντότητα της καθημερινότητος σε ασήμαντη καθηγήτρια του ΕΜΠ, εννοείται αξιοκρατικότατα.
   Η μανιώδης επιμονή της νεαράς υπουργού, της κ. Αναξιόγλου, (βασιλικότερη της... βασιλίσσης και τελούσα σε διατεταγμένη υπηρεσία), προκειμένου να κρατήσει ζωντανή την υποψηφιότητα του εν λόγω ατόμου, ο οποίος αποκαλύφτηκε πως ήταν ο... «Γιάννης» του υπότιτλου, επιβεβαιώνει τις υποψίες και επιβεβαιώνει, γιά μία ακόμη φορά, το αναμφισβήτητο, πλέον, ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς.
   Αποτέλεσμα ένα έντονο... «κράξιμο» ολόκληρου του πολιτικού κόσμου, ακόμη και μερίδας συριζαρέων βουλευτών, που θεώρησαν ως πολύ χοντρό δόλωμα τον προτεινόμενο διορισμό και εξαιρετικά δύσκολο να καταπιούν αυτό το «κάμωμα» της ηγεσίας τους. Έτσι  ανάγκασαν τον φαύλο κομματικό μηχανισμό να αποσύρει την επιλογή του. Παρ’ όλα αυτά, ο χοντρόπετσος φέρελπις... κ. Διοικητής, συλληφθείς με τη γίδα στην πλάτη, δεν βρήκε το ελάχιστο απαιτούμενο φιλότιμο που θα του επέβαλε να παραιτηθεί και από την θέση του συμβούλου στην ΗΔΙΚΑ, από όπου τα «ψιλοκονομάει» αναθέτοντας -απ’ ευθείας και χωρίς διαγωνισμό- «δουλίτσες» στον εαυτό του! Επί του παρόντος, «ποιεί την νήσσα» και σφυρίζει αδιάφορα αερολογώντας. Προσδοκώ η ΗΔΙΚΑ, σκοτεινή και νεφελώδης υπηρεσία που αποπνέει ρουσφετολογική φαυλότητα, να αποξέσει το... "συμβουλευτικό" της καρκίνωμα που λέγεται Στάθης Μαρίνος.
   (Σημ.: "ΗΔΙΚΑ" σημαίνει "Ηλεκτρονική ΔΙακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης". Κατ' εμέ... τρέχα γύρευε!).
   Και τώρα το ζουμί: Τόσον ο κ. Λαμόγιος όσον και η κυρία Περιστέρα, αν αρνούνται την οικογενειακή τους σχέση, καλούνται να αποδείξουν σχετική... «αθωότητα» από τέτοια συγγένεια. Ειδ’ άλλως -και κατά τον στρουμπουλό ρομαντικό σταλινικό ποιητή, γνωστόν  και ως υπουργό επί των Εξωτερικών- «κακό της κεφαλής τους»!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου