Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Έλεος! Παρακαλώ, όχι άλλο ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ !!!!



Η απόλυτη ξεφτίλα !!!


Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΟΛΑΚΗς
Ο γνωστός τραμπούκος φοροφυγάς, έκανε πάλι την κουτσικέλα του, στην προσπάθεια εδραίωσης καθεστώτος!
                                                                            
   Μετά το Νοσοκομείο Σαντορίνης και το διορισμό στη διοίκησή του κάποιου ιδιοκτήτη συνεργείου βουλκανιζατέρ, ενός γευσιγνώστη ελαιολάδου και ενός πωλητού λαμπτήρων,  οι κ.κ. Ξανθός - Πολάκης διορίζουν στη διοίκηση του μεγαλύτερου Νοσοκομείου της χώρας, τον Ευαγγελισμό, έναν συνταξιούχο γιατρό με ποσοστό αναπηρίας 92%! 
   Συγκεκριμμένα: Ο 69χρονος Γιώργος Μπαρτζιώτας, συνταξιούχος γιατρός με σπουδές στη Ρουμανία, είναι ο νέος Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός». Ωστόσο, τρεις μήνες πριν το διορισμό του, ο κ. Μπαρτζιώτας κρίθηκε ανάπηρος και μάλιστα με το πολύ υψηλό ποσοστό του 92%,  από Υγειονομική Επιτροπή του Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας. Αιτία η διαταραχή άγχους, ένεκα βαριάς κατάθλιψης και διάφορων άλλων παθήσεων. Μάλιστα η ιατρική διαπίστωση ισχύει από 1/1/2017 έως 31/12/2018. Επομένως το 2019 πρέπει να επανεξεταστεί γιά να διαπιστωθεί αν το ποσοστό αναπηρίας του αυξήθηκε,  μειώθηκε ή παραμένει ίδιο.

   Σημειωτέον όμως, ότι όσοι έχουν αναπηρία σε ποσοστό άνω του 80% απολαμβάνουν σημαντικές φοροαπαλλαγές. Π.χ. η σύνταξή τους δεν υπόκειται σε μνημονιακές περικοπές, απαλλάσσονται από την πληρωμή ΕΝΦΙΑ, ενώ έχουν προτεραιότητα σε όλες τις ασφαλιστικές παροχές. Αυτές τις παροχές διατηρεί, φυσικά, και ο κ. Μπαρτζιώτας. Όμως αντί να τις «απολαμβάνει» από το σπίτι του, (ως βαριά ανάπηρος), διορίστηκε Αναπληρωτής Διοικητής στον «Ευαγγελισμό»! Δηλαδή σε μία θέση αυξημένης ευθύνης και υψηλών προδιαγραφών.

   Γιά όσους απορούν με αυτόν τον διορισμό, διευκρινίζεται: Ο κ. Μπαρτζιώτας είχε και συνδικαλιστική δράση, καθώς ήταν υποψήφιος, το 2016, στο ψηφοδέλτιο του «Μετώπου», της παράταξης των γιατρών που στήριξε τότε ο ΣΥΡΙΖΑ.



   Σύντροφοι έλεος. Λυπηθείτε μας. Όχι άλλο ηθικό πλεονέκτημα... Μπουχτίσαμε πιά!

  ΥΓ. Δεν είμαι σίγουρος, αλλά οσμίζομαι πως ο... σύντροφος Γεώργ. Μπαρτζιώτας θα πρέπει να είναι γιός του του παλιού μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ -εποχή εμφυλίου- σύντροφου Βασίλη Μπαρτζιώτα, οπότε του αποδίδουν -κληρονομικώ δικαιώματι- τις δέουσες... αγωνιστικές τιμές!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου