Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Σκάνδαλα. Φέρτε σκάνδαλα γιατί χαθήκαμε! Επειγόντως.



 Άρτος λιγοστός και σκάνδαλα να φαν κι οι κότες. Όταν η Ιστορία επαναλαμβάνεται χωρίς να διδάσκει.
Σχετική εικόνα
Οι πέτρες του... σκανδάλου
    Ως επληροφορήθην από τας δέλτους της Ιστορίας, η κατασκευή της Ακροπόλεως απετέλεσε το μεγαλύτερο σκάνδαλο του Αρχαίου κόσμου. Ανάλογο με εκείνο των εξοπλισμών του Μεσαιωνικού Βυζαντίου και της Novartis, των Νεώτερων χρόνων.

   Ο ηγέτης της εποχής, ο παμπόνηρος Περικλής, μαζί με τον κολλητό του, τον άθλιο Φειδία, καταχράστηκαν... τόνους χρυσού, ενώ κατασκεύαζαν το τεράστιο χρυσελεφάντινο άγαλμα της θεάς Αθηνάς! Ο πολιτικός τους αντίπαλος Θουκυδίδης, τους έστησε προδικαστική έρευνα και, τελικά, ο Φειδίας μπουζουριάστηκε ισόβια και πέθανε στην φυλακή. Η σύντροφός του Περικλή, η Μαρέβα -παρντόν, Ασπασία ήθελα να πω- κατηγορήθηκε, μεταξύ άλλων, πως διέθετε εξωχώριο εταιρεία στα Εκβάτανα, όπου και φυγάδευαν τα κλεψιμέικα! Τελικά, το μούτρο ο Περικλής, παρά τις κατακεραυνώσεις του Θουκυδίδη-Παπαγγελή, με τις κλάψες του στο δικαστήριο κατάφερε να την σκαπουλάρει, (τήν... "πήδηξε" πάλι, είχε γράψει το "Documento" της εποχής). Τόσον αυτός, όσον και η... Μαρέβα -παρντόν, η Ασπασία! Και όχι μόνον αυτό, αλλά πέτυχε να στείλει τον αντίπαλό του Θουκυδίδη στη... Μακρόνησο, γιά δέκα ολόκληρα χρόνια! Κάτι που δεν είναι δυνατόν να ξεχαστεί από τους συνεπείς αριστερούς, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

   Συνεπώς, αφού έχουμε άλλο ένα τρανταχτό σκάνδαλο των Σαμαροβενιζέλων της εποχής, το οποίο σπεύδω να καταγγείλω αμφιβάλλοντας αν οι συριζαρέοι -ιδίως ο εξόχου μορφώσεως Αλέκσις- γνωρίζουν ποιός ήταν ο Περικλής και τί δουλειά έκανε ο... Φειδίας, σκόπιμο είναι στην συσταθείσα προανακριτική επιτροπή γιά την Novartis, να συνεξετασθεί και αυτό το σκάνδαλο. Όσο γιά το σκάνδαλο των βυζαντινών εξοπλισμών, θα πρέπει να ψαχθεί εξονυχιστικά το πόθεν έσχες του λαμόγιου Καλλίνικου και να αξιολογηθούν οι μαρτυρίες των τριών κουκουλοφόρων αραπισσών, που κατέθεσαν ανωνύμως πως τα είχε κάνει πλακάκια με τον Αυτοκράτορα Κωνσταντίνο Δ΄ και κατάκλεψαν το δημόσιο ταμεία της Βασιλεύουσας, υπερτιμώντας -οι μπαγάσηδες- το ευτελούς κόστους πετρέλαιο, που ονομαζόταν -τότε- "υγρόν πυρ".

   Επομένως, είναι πλέον πασιφανές πως ο χαζός ελληνικός λαός δεν θα πρέπει να βλέπει το χάλι του πορτοφολιού του, ούτε το άγριο μπάχαλο στο οποίο έχουν καταντήσει τη χώρα οι διάφορες νεοβάνδαλες συνιστώσες, συλλογικότητες, ιδιαιτερότητες και σαχλαμαρότητες που λυμαίνονται ασύδοτα την Ελλάδα, αλλά να παραβλέπει τέτοιες ασήμαντες λεπτομέρειες και να στηρίζει ομοθυμαδόν, μόνιμα και φανατικά τη... κυβέρνηση του λαού. Την κυβέρνηση Τσίπρα. Αυτή που διαθέτει στις τάξεις της πλήθος εκατομμυριούχων και αμέτρητους βολεμένους, όπως π.χ., ο υφυπουργός Μπαλαφάρας που θεωρεί τις περικοπές συντάξεων... ψιλολοΐδια και η βουλευτίνα Καρακώστα, που δηλώνει με απελπισία: «Προσπαθώ να τα βγάλω πέρα με τα δύο χιλιάρικα που μου μένουν»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου