Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Ο "νεοαυριανισμός" εν δράσει!


'Οταν η βλακεία ανταγωνίζεται τον φανατισμό.

    Η έγκυρη συριζαρέικη φυλλάδα Documento εμφανίζει στο πρωτοσέλιδό της την αμάχητη απόδειξη-ντοκουμέντο πως ο Σαμαράς τα είχε "πιάσει" από την Novartis. Η φωτογραφία απεικονίζει συνάντηση -προ ΣΥΡΙΖΑ- κυβερνητικών στελεχών με ομάδα βιομηχάνων. Διακρίνονται Σαμαράς και Χατζηδάκης, στα δεξιά, και δεν ξέρω εγώ ποιοί βιομήχανοι από την άλλη. Ο Μπαγκσμπάνης ξέρει. Aυτό που γυαλίζει στη μέση του τραπεζιού της φωτογραφίας και... "τσουρουφλίζει" τον πρώην αρχηγό της ΝΔ είναι οι πλάκες χρυσού, τακτοποιημένες και συσκευασμένες όμορφα, με τις ιποίες η Novartis λάδωσε τον τότε Πρωθυπουργό -άγνωστο γιατί- οι οποίες προωθήθηκαν κάτω από το τραπέζι, με κατάλληλες εύστοχες πασίτσες, προς τα... γκολπόστ του Σαμαρά.
   Έλα όμως που το τραπέζι ήταν γυάλινο και το κόλπο προδώθηκε από τον δαιμόνιο φωτογράφο της φυλλάδας, o οποίος έσπευσε ν' απαθανατίσει τη σκηνή, πιάνοντας τον Αντωνάκη στα πράσα!
   Χαρακτηριστικό και επιβεβαιωτικό της βρώμικης συναλλαγής η στάση των ενόχων. Ο με λαδώνων, τρίτος στη σειρά εξ αριστερών, γέρνει προς τα πίσω ώστε να τεντώσει περισσότερο τα πόδια του γιά να προωθήση τη... μίζα προς τον απέναντι καθήμενο Σαμαρά. Εκείνος, δε, έχει γείρει προς τα εμπρός ώστε να μπορέσει η μακρειά ποδάρα του να φτάσει το κουτί και να το φέρει στην πλευρά του.
   Φως φανάρι η υπόθεση και κολαούζο δεν χρειάζεται! Ά, ρε καθίκι, παλιολαμόγιο Αντώνη, που νόμιζες πως θα ξεφύγεις από τον ατσίδα Μπαγκσμπάνυ!
   Xαχόλοι σπεύσατε, σερβιρίστηκε κι ο σημερινός σανός σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου