Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Οι κακές συναναναστροφές φθείρουν και διαφθείρουν.


«Μ’ όποιον δάσκαλο καθήσεις...»
Αποτέλεσμα εικόνας για επισκεψη Ερντογαν
- Το 'πιασες το παραμύθι, εφέντη μ'...;
    Ο γείτονας καρντάσης Ερντογάν ήταν μιά χαρά -τρόπος του λέγειν- άνθρωπος. Όμως ο βίος και η πολιτεία του μικρού μας Αλέκσις τον εντυπωσίασε.  -«Αφού, σκέφτηκε, κουλαντρίζει τόσο καλά, δουλεύοντας τον... "ευφυέστερο λαό του κόσμου", θα μπορεί να μου μάθει κι εμένα πώς να δουλέψω κι εγώ τους δικούς μου, που είναι και μπουνταλάδες»!

   Έτσι ήλθε εδώ, έκανε ταχύρρυθμο φροντιστήριο και... ιδού τα αποτελέσματα: 
   - «Την Σμύρνη την έκαψαν οι Έλληνες... από μόνοι τους!!!». 
   Οπότε από θεοσεβούμενος και θεοφοβούμενος καλός μουσουλμάνος, συναναστρεφόμενος τον άθεο σύντροφο Πινόκιο, κατάντησε κι αυτός... θεομπαίχτης. Επόμενος ισχυρισμός του, πιθανότατα ερευνώντας και τις απόψεις της συντρόφισσας Ρεπούση, πως οι Έλληνες -βιτσιόζοι όντες- πριν «συνωστισθούν στην παραλία, βίαζαν τις γυναίκες, τις κόρες  και -οι πλέον μερακλήδες τις... γιαγιάδες τους»!! Όσο γιά το λυντσάρισμα του Μητροπολίτη Χρυσόστομου, Ρωμιοί το έκαναν κι αυτό. Μάλιστα, του έβγαλαν και τα μάτια γιά να μη βλέπει ποιοί τον βασάνιζαν. Οι Τούρκοι απλά, γιά να τον λυτρώσουν από το μαρτύριο που οι κακοί Έλληνες τον υπέβαλλαν, του φύτεψαν δυό σφαίρες, μεγαλόψυχα, ως χαριστική βολή.

   Πληροφορίες της στήλης αναφέρουν πως, μετά και τα γυρίσματα του σήριαλ, σχετικά με την Μικρασιατική καταστροφή που ετοιμάζονται τώρα στην Τουρκία, (πρωταγωνιστές οι Κλούνεϋ και Κόστνερ), ετοιμάζεται και αναψηλάφηση των γεγονότων του ’21, καθώς κάποιες νεώτερες ιστορικές πληροφορίες θέλουν τον απαγχονισμό του Πατριάρχου Γρηγορίου του Ε΄ ως ελληνική προβοκάτσια ραδιούργων Φαναριωτών, με σκοπό την κατασυκοφάντηση του αγαθού και πολιτισμένου τουρκικού... όχλου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου