Τρίτη 1 Μαΐου 2018

Υπόθεση... «Ελληνικό» και η κατάρα του.


 Το υφάδι της σύγχρονης Πηνελόπης, που το έλεγαν... «Οικολογία».

Αποτέλεσμα εικόνας για Ελληνικό
- Καλά, ρε παιδιά, πού πήγε η θάλασσα; Αυτοί οι ρουφιάνοι οι φιλελέδες μα την έκρυψαν τελείως!
   Οι διαθέσεις της αριστεράς για την πραγματική πρόοδο της κοινωνίας είναι πλέον πασιφανείς και πασίγνωστες. Κόμπλεξ, βλακεία -και των γονέων- και μανιασμένη αντίδραση, με παντοειδείς γελοίες προφάσεις που μπορεί να σκαρφιστεί ένα αρρωστημένο μυαλό, προκειμένου να φρενάρουν την ανάπλαση. Το κράμα ανικανότητος, μίσους γιά τους άξιους και ικανούς και μανιασμένης αντίδρασης, στην αποθέωσή του. Από χρόνια θυμάμαι τον ουρακοτάγκο με το σκουλαρικάκι -αναπληρωματικό βουλευτή, τότε, του ΣΥΡΙΖΑ και με έδρα τώρα- που ξεδίπλωνε σε κανάλι τρόπους, κόλπα και στρεψόδικα τερτίπια με τα οποία η φρεσκοεκλεγμένη -τότε- κυβέρνηση, θα ματαίωνε τη σύμβαση αξιοποίησης του παλιού αεροδρομίου. Μπας και κερδίσει το μισητό...κεφάλαιο, παραβλέποντας το πόσοι "φουκαράδες" θα κέρδιζαν το ψωμί τους ισοβίως.

   Έτσι, χωρίς καμμία αίσθηση του γελοίου, στοιχειώδη αυτοσεβασμό και ίχνη αξιοπρέπειας, η γνωστή αριστερή αντιδραστική κομπανία, πιστή στην προς τα κάτω κοινωνική ισοπέδωση και τον φθόνο γιά τους ικανούς που σκέπτονται, εργάζονται και προοδεύουν... ξαναχτύπησε. Προσέβαλε την επένδυση στο Ελληνικό, (δηλαδή την μεταμόρφωσή του από εγκαταλελειμμένο σκουπιδότοπο που είναι τώρα  σε μοντέρνο και πολιτισμένο οικιστικό και εμπορικό προάστιο), η οποία θα δώσει μόνιμη δουλειά σε χιλιάδες Έλληνες, επειδή, λέει, οι δύο ουρανοξύστες που προβλέπει το master plan της επένδυσης θα τους κρύβουν τη θέα προς την... θάλασσα!

   Τελικά, η αριστερά μπορεί να μην έχει μυαλό γιά προκοπή, σοβαρότητα στις ενέργειες και τσίπα που να την εμποδίζει να εκστομίζει σαχλαμάρες, αλλά από φαυλότητα και υποκρισία... να φαν κι οι κότες!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου