Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Χρυσή Αυγή". Επί τέλους, μιά καλή ιδέα από δαύτη!

Αποτέλεσμα εικόνας για κασιδιαρης
"Η Πεντάμορφη και το Τέρας"
     Ο χρυσαυγίτης... "Οrlando furioso" ξαναχτύπησε. Μιλώντας στην Βουλή, είπε μεταξύ άλλων: 
   «Η Χριστοδουλοπούλου είπε γιά τους μετανάστες ότι λιάζονται κι έχουν δικαίωμα στο δημόσιο χώρο. Εμείς όταν βγούμε θα βάλουμε την Χριστοδουλοπούλου σε βραχονησίδα να την βλέπουν το βράδυ σαν σκιάχτρο να λένε «Παναγιά μου τι είναι αυτό» και να γυρίζουν να φεύγουν». 
    Εντάξει, δε λέω, απεχθής η Χρυσή Αυγή και κάφρος ο μονίμως οργισμένος Κασιδιάρης, (όνομα και πράμα), αλλά -ομολογουμένως- η πρότασή του γιά την κυρία Χριστοδουλοπούλου -Σουρουκλεμέ πολύ επιτυχής και ενδιαφέρουσα. Και, κυρίως -σε περίπτωση εφαρμογής της- θα είναι εξαιρετικά αποτελεσματική και αποτρεπτική.
                                                      
  Προχωρώντας τη σκέψη του, προτείνω να τοποθετηθεί σε κάθε παραλία εκάστου ακριτικού νησιού ένα κέρινο ομοίωμά της. Και όχι μόνον. Στον Έβρο θα μπορούσαν να στήσουν, ανά 100 μέτρα τουλάχιστον, από ένα! Επίσης, επειδή υπάρχουν και διάφορα άλλα συριζαρέικα... pokemons, των οποίων το άγαλμα θα μπορούσε να κοσμήσει αποτελεσματικά διάφορα καίρια σημεία εισόδου λαθρομεταναστών, ποικίλλοντας την μονοτονία της... κ. Τασούλας με τα ίδια, όμως, απωθητικά αποτελέσματα, προτείνω την ποίκιλση των ομοιωμάτων με προσθήκη και άλλων. Όπως το ανωτέρω Pokemon Syrizatsu και το κατωτέρω, που ομοιάζει με τον... "ψυχοπαθή με το πριόνι".

                          
Αποτέλεσμα εικόνας για Λαμπρου
 Τελικά, πιστεύω πως η δουλειά μπορεί να  γίνει αξιοποιώντας την ιδέα και με ελάχιστο κόστος.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου