Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Όπου ο διχασμός επιβάλλεται με τη διαβολή και τη γελοιότητα.


Αλλά και την ανανδρία ως αχίλλειο πτέρνα των σκευωρών
 
Αποτέλεσμα εικόνας για μαρεβα μητσοτακη
Το αποτέλεσμα της ηρωικής καταδρομής κατά των γραφείων της επιχείρησης της... Μαρέβα.
   Κατέστη πλέον πασιφανές το έλλειμμα των σημερινών κυβερνώντων. Γιά όσους, οι παλαιότεροι, γνωρίζουν ιστορία αυτή η μειονεξία και μικροψυχία των κομμουνιστών απετέλεσε και το βασικό αίτιο που έχασαν τον εμφύλιο. Η έλλειψη διορατικότητος τον προκάλεσε και η συμπλεγματική λυσσαλέα δίψα γιά... νίκη -παντί τρόπω και πάση θυσία- τους έκανε να τον χάσουν. Ενδεικτικό της όλης πνευματικής υποστάσεως εκείνων των... αγωνιστών, της υποκουλτούρας και πνευματικής καχεξίας τους είναι το παρατσούκλι του... μεγάλου "Άρη, του Βελουχιώτη", κατά την αριστερή παράθεση του ονοματεπώνυμου. Το θυμίζω σε όσους το έχουν ξεχάσει και το γνωρίζω σε όσους δεν το ξέρουν: «Άρης ο... μιζέριας»!

   Μερικά κατακάθια όλων εκείνων των ασήμαντων ανθρωπαρίων που αιματοκύλισαν τη χώρα τότε, (άδικα των αδίκων, αφού στη μοιρασιά της Γιάλτας και της Μόσχας η Ελλάδα είχε τοποθετηθεί -ευτυχώς- στο Δυτικό μπλοκ και τίποτε δεν θα άλλαζε τη μοίρα της), αποτελούν ο μοχθηρός... «σύμβουλας» του κομμουνιστικού νηπίου του Μαξίμου, ο ολιγόνους αφιονισμένος Καρτερός και το χολεριασμένο «φλωράκι» -θαυμαστής της Ελενίτσας- που από γκαρσόνι βρέθηκε να σχεδιάζει... κυβερνητικές στρατηγικές! Εφ’ ω και... προκόψαμε.

   Εν πάση περιπτώσει, η στήλη σηκώνει το γάντι των προκλήσεων που πετούν οι άθλιοι απάτριδες με την σαμψωνική φιλοσοφία, («αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων»), αδιαφορώντας γιά τις συνέπειες στην σημερινή κοινωνία όλων αυτών των αναμοχλεύσεων, με το «ξύσιμο» παλαιών πληγών που θεωρούσε επουλωμένες από τον πανδαμάτορα χρόνο. Το μικρόμυαλο αηδές κομμουνισταριό κατάλοιπο,  προσπαθώντας -με εγκληματική αφέλεια- να συνεγείρει συνειδήσεις, να αναζωπυρώσει έχθρες και να ξαναϋψώσει διαχωριστικά τείχη, μπας και διασωθεί εκλογικά, μπολιάζει με μίσος και δηλητήριο την νέα και άμαθη γενιά, πού ήδη από χρόνων επιχειρεί να αλώσει και προσεταιριστεί με την παραπληροφόρηση και την διαστροφή της ιστορικής αλήθειας, οπότε χρήζει απαντήσεων.  

   Γιά αρχή θα αναφέρω δύο περιστατικά. Ένα πασίγνωστο και ένα -σχετικά άγνωστο- που αφορούσε τον μικρόκοσμο της γειτονιάς των παιδικών μου χρόνων, την Ακαδ. Πλάτωνος, ή Βούθουλα επί το λαϊκότερον, τον οποίο, τότε, συνετάραξε.

   - Την αντίσταση κατά των Γερμανών κατακτητών δεν την έκανε μόνο το ΕΑΜ και το στρατιωτικό τμήμα του, ο ΕΛΑΣ, όπως θέλουν να πλασάρουν οι αδίστακτοι αριστεροί διαστρεβλωτές, καπελώνοντας την Εθνική Αντίσταση, αλλά και πολλές άλλες οργανώσεις. Μικρότερες μεν αλλά καθόλου υπολειπόμενες σε ηρωισμό και αυτοθυσία. Μία από αυτές ήταν και η αντιβασιλική ΕΚΚΑ, (Εθνική Και Κοινωνική Απελευθέρωση), που ίδρυσε ένας τέως στρατιωτικός, ο Δημήτριος Ψαρρός, ο οποίος αποτάχτηκε από το Στρατό λόγω συμμετοχής του στο κίνημα του ’35 κατά του Βενιζέλου. Κοντολογίς, (όσοι θέλουν λεπτομέρειες ας διαβάσουν και κανένα σοβαρό βιβλίο Ιστορίας), οι κομμουνισταί -θέλοντας το μονοπώλιο της Αντίστασης- του διέλυσαν -τρεις φορές μάλιστα- την ΕΚΚΑ και την τρίτη «έφαγαν» και τον ίδιο τον Ψαρρό.

   - Στην Ακ. Πλάτωνος υπήρχε τότε ένα μεγάλο περιβόλι, αυτό του Τσεβά. Εξαίρετος άνθρωπος, είχε γυναίκα και δυό παλληκάρια, που δούλευαν όλοι στα κτήματα. Ο παππούς μου ήταν κάτι σαν επιστάτης κι η γιαγιά μου...  χορταρού. Οι Τσεβάδες την αγαπούσαν και την άφηναν να μαζεύει χόρτα και να τα πουλά για πάρτη της. Στον Εμφύλιο, επειδή οι Τσεβάδες ήσαν, απλώς, δεξιοί και κοίταζαν μόνο τη δουλειά τους, οι αντάρτες ένα βράδυ -και χωρίς λόγο- βούτηξαν τα παιδιά και μετά από  λίγες μέρες εξαφάνιση, τα έσφαξαν. Την μάνα Τσεβά την πρόλαβα. Ντυμένη μονίμως στα μαύρα, με μαύρο τσεμπέρι, αμίλητη και συνεχώς προσευχόμενη στον Άγιο Τρύφωνα γιά την ψυχή των αδικοχαμένων βλαστών της. Μέχρι που πέθανε μαραζωμένη.

   Κατόπιν τούτου, άει σιχτίρ ποντικομαμή πολυεκατομμυριούχε Παπαδημούλη και όλα εσείς τα άνανδρα ερυθρά φασισταριά, που -προκειμένου να πλήξετε τον καθαρό και ξάστερο Μητσοτάκη- ασχολείστε με την απολύτως αποπολιτικοποιημένη νόμιμη σύζυγό του... Μαρέβα και τις απολύτως νόμιμες επαγγελματικές δραστηριότητές της παραβλέποντας την νεποτική αστραπιαία εκτόξευση της επίσημης πρώτης πρωθυπουργικής ερρωμένης, από ασήμαντης δασκαλίτσας σε καθηγήτρια... ΕΜΠ! 
   Ουστ, βάρβαροι και απολίτιστοι υποκριταί και Φαρισαίοι!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου