Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Μπουτάρης, Τσίπρας και το show καλά κρατεί.


Τα ρέστα μας για την διατήρηση της καρέκλας.
Επίθεση κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη
Όλα τα μωρά στην... πίστα!
   Αναμφίβολα οι συριζαρέοι είναι μάστορες στην κατεργαριά, την μπαμπεσιά, την καπηλεία και την πολιτική εκμετάλλευση οιουδήποτε γεγονότος με την παραμικρή ευκαιρία και πιθανότητα, με προτίμηση τα ακραία. Το πρόσφατο «ξεφωνητό» του ιδιόρρυθμου δημάρχου της Θεσσαλονίκης απετέλεσε πρώτης τάξεως ευκαιρία γιά κάτι τέτοιο.
   Κατ’ αρχήν καταθέτω την αποστροφή μου τόσο σε κάθε μορφή, μέγεθος, ποιότητα και χώρο προέλευσης βίας, όσο και στην προσχηματική εκμετάλλευση αυτής. Έτσι, το πρώτο που παρατηρώ στην περίπτωση Μπουτάρη είναι η μεγαλοποίηση του θέματος. Και από πλευράς θυτών και από πλευράς θύματος. Υπερβολική και πέραν του πεδίου αποδοκιμασίας η... «περιποίηση» του γραφικού δημάρχου από τους αντιφρονούντες στην εκκεντρική συμπεριφορά του, αλλά και θεατρική η αντίδρασή του, ο οποίος μετέφρασε μερικές «ψιλοσφαλιάρες» και λίγα εκτοξευθέντα οπωροκηπευτικά  σε... «οργανωμένο σχέδιο δολοφονίας»!! Το μέγεθος των συνεπειών από την χρυσαυγίτικη και ποντιακή επίθεση εναντίον του φαίνεται και από το γεγονός ότι την επομένη του καρπαζώματος... προήδρευσε -φρέσκος, φρέσκος- υπουργικού συμβουλίου. Απλά από φόβο -προφανώς, και λόγω ηλικίας- ο δήμαρχος θα οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο ολοκατούρητος, αν όχι και... με περαιτέρω απώλεια στερεότερων μυρωδάτων αποβλήτων. Τελικά, πιστός στο αριστερό DNA, δεν προέβη σε καμία, έστω υποκριτική, χειρονομία άφεσης των δραστών, (άλλοι καραγκιόζηδες και δαύτοι που κλαψούριζαν γιά επιείκεια),  -υποδυόμενος ανύπαρκτη μεγαλοψυχία- αλλά ζητούσε αυστηρότερες ποινές.
   Στην ουσία, τώρα, και την... δήθεν οργανωμένη επίθεση κατά Μπουτάρη, αρκεί -ως απάντηση-  ένα ερώτημα: Καλά, όταν κάποιοι πάνε να δολοφονήσουν κάποιον, κουβαλάν στο χέρι και το παιδί τους; Επιτίθενται χωρίς κουκούλα, εκτιθέμενοι σε τόσες κάμερες γύρω τους; Ακόμη και ένας... «Πόντιος» με τις προδιαγραφές των παλιών κρύων ανεκδότων, δεν θα ορμούσε σε κάποιον κρατώντας στο χέρι ένα... μωρό! Ένα γκλόμπ, μάλιστα, αλλά... μωρό!!!
   Αλλά, είπαμε, η διαβολική αριστεράντζα που κάθεται στο σβέρκο μας  ξέρει άριστα να κάνει την τρίχα τριχιά. Έτσι ο βλάξ χρυσαυγίτης που πάνω στον καυγά «έφαγε» τον Φύσσα, πήγε -φάτσα, κάρτα κι επωνύμως-  και, βεβαίως, τον πιάσανε, ενώ τα αριστερά τσακάλια που ξέκαναν τους δύο χρυσυγίτες κάτω απ’ το στέκι τους,...  μην τους είδατε.
   Tελικά, μερικές καρπαζίτσες στον Μπουτάρη έδωσαν χρυσή ευκαιρία στον ασήμαντο δήμαρχο και τον βυθιζόμενο Τσίπρα να πάρουν μερικές ανάσες, με τον τελευταίο να σπεύδει να πάρει "πόντους" δημοφιλίας και να ξεχνά,  επί παρόντος, τη Μαρέβα και τον Βολταίρο, που -ανάθεμά με- αν ξέρει ποίος ήταν και πόσες offshore διέθετε μαζί της, όταν συζούσαν στο Παρίσι τα χρόνια που εκείνη ήταν σε διάσταση με τον Κυριάκο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου