Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Επικίνδυνες διολισθήσεις.


Πρωτοφανές: Ρωτούν πολιτικά φρονήματα για να δώσουν ιθαγένεια

   Ο Λένιν έλεγε: "Αλήθεια είναι ό,τι συμφέρει τον λαό". (Εννοώντας... εμάς που τον κυβερνάμε!). Γι' αυτό, όταν η αλήθεια δεν μας συμφέρει τόσο το χειρότερο γι' αυτήν. Την αλλάζουμε! Ο Τσίπρας, ως καλός μαθητής του και... προοδευτικότερος αυτού, προχωρεί και επεκτείνει το τσιτάτο: "Όταν ο λαός δεν μας θέλει, τόσο το χειρότερο γι' αυτόν. Τον αντικαθιστούμε"!
   Οι εικονιζόμενοι αποτελούν επιτροπή ακροάσεως και εξετάσεως των υποψηφίων αλλοδαπών, οι οποίοι αιτούνται "ελληνοποίηση". Αρμόδιος Ειδικός Γραμματέας Ιθαγένειας, κάποιος κ. Λάμπρος Μπαλτσιώτης. Ένας πραγματικά... λαμπρός συριζαρέος. Παρακάτω αναρτώ -εξ αντιγραφής από την εφημερίδα "Πρώτο Θέμα"- τί μαγειρεύουν οι αναίσχυντοι τυχοδιώκτες με το "ηθικό μειονέκτημα" και την ασύδοτη αναισχυντία, στην πολύ σοβαρή αυτή υπόθεση. 
  
   Ο ειδικός γραμματέας Ιθαγένειας, λοιπόν, Λάμπρος Μπαλτσιώτης, σε εγκύκλιό του κατά κάποιον τρόπο «επιπλήττει» τα μέλη των επιτροπών γιά τον τρόπο με τον οποίο θέτουν τις ερωτήσεις και γιά την κατανομή των ερωτήσεων, καθώς δίνεται, όπως αναφέρει, μεγαλύτερη βαρύτητα από όση αναλογεί στην Ελληνική Ιστορία και ελάχιστη στην ενεργή συμμετοχή του αλλοδαπού στην ελληνική τρέχουσα πολιτική ζωή.  Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, ο κ. Μπαλτσιώτης υποδεικνύει διά της εγκυκλίου ότι καθίστανται απαραίτητες ερωτήσεις όχι μόνο γιά το αν ο αιτών έχει ενταχθεί σε κάποιον πολιτικό σχηματισμό, αλλά ακόμα και γιά το αν είναι θετικά διακείμενος προς κάποιο πολιτικό κόμμα ή ασκεί κριτική και ποία προς πολιτικούς και κόμματα!    
   «Οι επιτροπές είναι καταρχήν ελεύθερες να ερωτούν και γιά ζητήματα που άπτονται της προσωπικής και ιδιωτικής ζωής του αιτούντος ή ακόμη και των προσωπικών του δεδομένων ευαίσθητου χαρακτήρα. Σε μερικές περιπτώσεις, μάλιστα, ερωτήσεις τέτοιου χαρακτήρα καθίστανται απαραίτητες προκειμένου να σχηματίσει γνώμη η επιτροπή. Γιά παράδειγμα, η πιθανή πολιτική ή κομματική ένταξη του αιτούντος και η αιτιολόγησή της ή το γεγονός αυτός να είναι θετικά διακείμενος προς κάποιο πολιτικό κόμμα, καθώς και η κριτική πολιτικών, κομμάτων κ.λπ. δεν μπορεί παρά να κριθούν θετικά, καθώς αναδεικνύουν τη δυνατότητα του αιτούντος να συμμετέχει στην κοινωνική και πολιτική ζωή της χώρας», αναφέρει χαρακτηριστικά η εγκύκλιος Μπαλτσιώτη. Δηλαδή με αυτές τις οδηγίες ο αλλοδαπός που αγωνιά γιά το αν θα πάρει ελληνική ιθαγένεια θα καλείται να αιτιολογήσει στην Επιτροπή Ιθαγένειας γιά ποιόν λόγο εντάχθηκε σε κάποιο κόμμα ή να αποκαλύψει με ποιούς πολιτικούς ή κόμματα δεν συμφωνεί, γεγονός που θα εκτιμηθεί θετικά». 

   Κατά συνέπειαν γίνεται αντιληπτό τί περιμένει τον φουκαρά αλλοδαπό έτσι και τολμήσει να μην... "αλαλάξει" υπέρ του... πατερούλη Τσίπρα!

   Και η επωδός, όταν τελειώνει η διαδικασία και ο υποψήφιος παίρνει το χαρτί της... ελληνοποιήσεως, έτσι γιά... εμπέδωση της πλύσεως εγκεφάλου που του έγινε:

   - «Και μη ξεχνάτε ποιά κυβέρνηση σας έδωσε την ιθαγένεια»!!!


   Και τώρα η ουσία και το απώτερο αποτέλεσμα. Όλοι οι σοβαροί, άξιοι και νουνεχείς νέοι, προϊόντος του χρόνου, θα εγκαταλείψουν τη χώρα, καθώς την βλέπουν να βυθίζεται διαρκώς στην μιζέρια, το ψέμα, το "δήθεν" και την αθλιότητα. Καθώς βλέπουν καθαρά πως εδώ προκοπή δεν γίνεται. Κάτι που ήδη συμβαίνει και είναι πλέον αισθητό. Έτσι στο τέλος ο τόπος θα κατοικείται από τον παραμένοντα ελληνικό αριστερό "κατιμά", την εισαγόμενη και -τίρα, βίρα- ελληνοποιημένη μουσουλμανική αθλιότητα, τους, κατ' ανάγκην, παγιδευμένους και μη δυνάμενους ν' αντιδράσουν ξωμάχους της ζωής, (εν οις και ο γράφων). Όπότε θα μπορεί να βαδίσει υπερήφανα προς τα εκεί που του αξίζει. Δηλαδή... "στα τσακίδια", περιμένοντας την... ελπίδα του αυταπατημένου ολετήρα και μητραλοία της ελληνικής φυλής, εθνικής συνειδήσεως, Ιστορίας και παραδόσεως. Κατά τα λοιπά προκείμεθα περί του... ευφυέστερου λαού του κόσμου. Εύγε και μπράβο μας!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου