Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Χοπ, χοπ, χοπ... και η λύση -νάτην-...οπ!


"Βάλτε τώρα που γυρίζει"
Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας - γιουνκέρ
Πιασίματα. Του "μικρού" το μαγουλάκι, της "Ελλάς" το... κ@λ@ράκι!
    Επί τέλους, λευκός καπνός στο «σκοπιανό», που τείνει να ξεπεράσει το παλιό εκείνο και αείμνηστο παγκόσμιο... «ανατολικό ζήτημα». Ασφαλείς πληροφορίες της στήλης, μετά και την τελευταία συνάντηση Κοτζιά - Ντιμιτρόφ, όπου η σκυτάλη περνά πλέον στα χέρια των πρωθυπουργών Τσίπρα και Ζάεφ, αναφέρουν τα εξής:
   Τελευταία πρότασις του κ. Κοτζιά, η οποία απερρίφθη, ήταν το όνομα «Μπουρδομακεδονία». Αντίστοιχα, προτάσεις του κ. Ντιμιτρόφ -που επίσης απερρίφθησαν από τον κ. Κοτζιά- ήσαν: το «Χοντρομακεδονία», ή το «Μπουνταλά Μακεδονία».

   Και τώρα, η μεγάλη αποκάλυψη της στήλης, σε παγκόσμια πρωτιά, που κατάφερε να σπάσει τον κλοιό των απορρήτων και να εισέλθει στα άδυτα της σκέψης του πρωθυπουργού μας. Το όνομα που απεφασίσθη τελικά να προταθεί, σε σύσκεψη με τον «σύμβουλά» του, τον εξοχότατο κ. Καρπερό, τέως ινστρούχτορα της "Αυγής", το οποίο θα «σερβίρει» ο άλλος εξοχότατος -αυτός ο καχεκτικός κιτρινιάρης του στρατηγικού σχεδιασμού- αποτελεί επιτομή και αγλάισμα της ιδιοσυγκρασίας του πρωθυπουργού και της κομπανίας του. Και το όνομα αυτό είναι το... «Ψευτομακεδονία»!!
   Ελπίζουν στο Μαξίμου, πως αυτό να γίνει δεκτό και από την άλλη πλευρά ώστε να μην αποτελέσει μία ακόμη αυταπάτη του γελαστού -και γιά γέλια- παιδιού μας και έναν ακόμη λόγο του... Culo-γλου. (Με την ιταλική έννοια του όρου, τώρα που κι οι φίλοι μας οι φρατέλοι έγιναν κι αυτοί μαντάρα, ακολουθώντας το δικό μας πρότυπο, καθ' ότι: Una faccia, una razza!).

   Άντε, λεβέντες μου, μπράβο... και εις άλλα με υγεία. Να πέρνουν σειρά, προς επίλυση, η ΑΟΖ, το Κυπριακό, τα Ίμια και οι λοιπές... βραχονησίδες, μέχρι τον Κάβο Ντόρο, μπας και δυσαρεστηθεί η "κολλητή" μας πιά Άγκελα, (τέως... go back)..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου