Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Όταν η μισαλλοδοξία σπάει τα κοντέρ και η χυδαιότητα χτυπάει... «μπιάλα».


Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΜΜΕΝΟς ΣΤΟ ΜΟΝΑΚΌ
Μιά Καμμένη στο Μονακό. Προσοχή στη γόβα της. Είναι... στιλέτο!

   Η στήλη κατατρύχεται από ένα κακό γεγονός και τα μύρια που έπονται αυτού. Έτσι δεν προλαβαίνει να ασχοληθεί εκτενώς με τα όσα ανήθικα, κακόγουστα, ηλίθια και μικρόψυχα συμβαίνουν γύρω μας και δεν σχολίασε εγκαίρως μερικές από τις ακρογωνιαίες αθλιότητες οι οποίες καταδεικνύουν ανάγλυφα  -και στους αφελέστερους των αφελών σανοφάγων- την ποιότητα, την ρηχότητα και την εγγενή συμπλεγματικότητα των σύγχρονων αριστερών.
   Γιά την οικονομία χώρου και χρόνου, και επειδή δεν αξίζει τον κόπο ν’ ασχοληθεί κανείς με καρακατσουλιά τύπου Αυλωνίτου και Καρακώστα, «σημαδεύω» κατ’ ευθείαν στην κορυφή, καθ’ όσον σε μιά λαϊκουρίστικη κομπανία ταιριάζουν λαϊκές παροιμίες. Όπως εν προκειμένω: «Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι». Συγκεκριμένα, τις προάλλες στη Βουλή σχολιάστηκε η επίσκεψη του λαοφιλούς πρωθυπουργού μας στην Λέσβο, με συνοδεία πλήθους διμοιριών ΜΑΤ. Ο ίδιος ο αμετροεπής και ιταμός ανθρωπάκος που υποδύεται τον ηγέτη, αντί άλλης εξηγήσεως, απήντησε, επί λέξει: «Οι διμοιρίες αυτές δεν ήσαν περισσότερες από τις... offshore εταιρείες της... Μαρέβα»!! Η μικρότητα του πανταχού «μικρού» και μικρόψυχου ηγέτου πιθανόν να μην εντυπωσιάζει, πλέον, όσους εξ ημών έχουμε μπει στο νόημα και την ποιότητα του ιδίου και του κυβερνητικού συνονθυλεύματός του, αλλά ικανοποιεί η επιδειχθείσα ψυχραιμία και ανωτερότητα του κ. Μητσοτάκη, με την ηχηρή αποσιώπηση της χολερικής,  και «άλλα αντ’ άλλων», απαντήσεως του ιεροφάντη του σύγχρονου διχασμού. Έντιμος και λεβέντης, όπως και οι πλείστοι της απ' εδώ πλευράς, δεν «χτυπά» άνανδρα. Ούτε γυναίκες άσχετες με την πολιτική.

   Και επειδή τα κεφάλια της συγκυβέρνησης είναι δύο, γιά να μην παραπονιέται το άλλο... «νούμερο» -με το οποίο σπανιότατα καταδέχομαι ν’ ασχοληθώ, καθ’ όσον γνωρίζω τί τούβλο υπήρξε στο γυμνάσιο και με τί προσπάθειες ο κυρ-Ηλίας -ο πατέρας του- κατάφερε να του εξασφαλίσει το απολυτήριο, γεγονός που επιβεβαιώνεταιω από τις ασυναρτησίες των λόγων του παντού και στη Βουλή- αναγκάζομαι να καταπιαστώ τώρα και με δαύτον. Αιτία η απίστευτη χυδαιότητά του. Παραθέτω αυτούσια δύο tweets του, ανηρτημένα από τον ίδιο, ως απάντηση σχολίων της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως γιά τον χρόνο που διάλεξε να κάνει έναν λουσάτο gran tourismo στο Μονακό, όταν «χορεύουν» γύρω μας τόσα ζέοντα θέματα της αρμοδιότητός του:



«Η κατάντια είναι να κάνουν ερωτήσεις για ιδιωτικό ταξίδι με συνάντηση με αρχηγό κράτους:
Αυτοι που παριστάνουν τους συνοδούς τ.μοντέλων για να καλύπτουν εραστές.
Οι τρόφιμοι σε κότερα εμπόρων ναρκωτικών.
Τα ψώνια της Μυκόνου που γδύνουν τις γυναίκες τους για ξαπλώστρα των 3000€
»


και

«Ωραία ατμόσφαιρα, τώρα βγήκε και ο «δικαίωμα τους να καίνε τη σημαία» ο επονομαζόμενος Μίλτος η φερετζές. Ότι και να πει δεν συμφωνώ να δημοσιευτεί ο διάλογος από τη δικογραφία της Μυκόνου με την παραγγελία στο Λιμενάρχη».

   Όχι, τα πιό πάνω κείμενα δεν είναι γραμμένα από κανέναν προστάτη «σωματέμπορα» της παλιάς Τρούμπας, αλλά από τον νυν υπουργό της Εθνικής Αμύνης της χώρας μας!! (Σημ. Προσέξτε την σύνταξη των κειμένων -πέραν της εμετικής χυδαιότητος που αναβλύζουν- και αναλογιστείτε τα περί μορφώσεως του τύπου, που προανέφερα. Παρεμπιπτόντως τα αριστερά συνεταιράκια του -αυτά με το «ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς»- βγήκαν, φόρα παρτίδα, να τον υπερασπιστούν!

   Και σαν κερασάκι στην τούρτα της κυβερνώσας αθλιότητος, κάποιος τύπος που βρέθηκε τυχαία στη Βουλή -με τον σωρό και από σπόντα- τόλμησε, υπερασπιζόμενος το πολυδολοφονικό εργαλείο που ακούει στο όνομα «Κουφοντίνας», να κάνει ανίερες και ανιστόρητες συγκρίσεις ανόμοιων τραγικών γεγονότων. Όπου ένας παρακρατικός μηχανισμός που χτύπησε θανατηφόρα, εμφανώς, με αστείες συνθήκες και μεγάλα πολιτικά πάθη, ένα άτομο -τον όντως αξιόλογο φιλειρηνιστή γιατρό Γρ. Λαμπράκη- εξοργίζοντας τον τότε Πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή και τιμωρήθηκε με πολυετείς φυλακίσεις, (αμνηστεύτηκαν μετά από την χούντα), συγκρίνεται με στυγνούς και εν ψυχρώ πολυδολοφόνους-τρομοκράτες αθώων και ανύποπτων πολιτών.

   Βεβαίως, το σπιθαμιαίο αμόρφωτο και ανεγκέφαλο ανθρωπάκι, όταν του σφύριξαν από τα υπόγεια του Μαξίμου το μέγεθος της αμετροεπούς παπαρδέλας του, κατέφυγε στο παλιό και τετριμμένο: «... η μονταζιέρα του ΣΚΑΙ φταίει»! Βρε ξουτ από δω, ανδρείκελα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου