Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018

"Ο πιό έντιμος και άξιος πρωθυπουργός"!

Σιγά τα ωά... και με τα κεραμίδια ακόμη στη θέση τους   Χθες στο Ζάππειο παίχτηκε πάλι η ίδια φαρσοκωμωδία. Ακούσαμε πάλι... λόγια, λόγια και λόγια. Ωραία, παχουλά, μεγάλα και ψεύτικα. Ακούσαμε γιά... μάχες που έδωσε νικηφόρα ο ηρωικός μας πρωθυπουργός, γιά παρατεινόμενες αδικίες που... θα αποκατασταθούν προσεχώς, καθώς τα τριάμισι χρόνια που μας κυβερνά -μαζί με τους Πολάκηδες, τους Καρανίκες, τους Μαδράδες, τις Αυλωνίτισες, τους Μπούληδες και τα λοιπά καραγκιοζάκια- δεν ήταν αρκετός χρόνος γιά να γίνουν. Φούμαρα γιά αφελείς, στάχτη στα μάτια απογοητευμένων αριστερών που χρειάζονται, γιά να διατηρηθούν κομματικά και ανανέωση... «ελπιδολογίου». Με αυστηρά κομματικό ακροατήριο και υπό τα ενθουσιώδη χειροκροτήματα της συριζαρέικης «αυλής», προεξάρχοντος του πολιτικού αμοραλιστή συμφεροντολόγου-γυρολόγου Τειρεσία, που μάτωσε τα χέρια του και έδινε αηδέστατη εικόνα ενθουσιώδους γαλαρίας, αποκαλύπτοντας ανάγλυφα πόσο ασήμαντο και δουλοπρεπές ανθρωπάκι είναι. Αξίζει τον κόπο να αναζητήσετε στο διαδίκτυο το σχετικό βίντεο. Γιά να απολαύσετε όψιμα, τί σημαίνει νεοσταλινική και βορειοκορεάτικη εμετική προσωπολατρία. (Κάπου θα έχει αποτυπωθεί το γλοιωδέστερο χειροκρότημα που έχω δει ποτέ μου!).

   Όμως το κλου της χθεσινής πανηγυρικής φιέστας «κλειστού τύπου» στο Ζάππειο, με συμμετοχή ημών και ημών, (αφού πού να τολμήσουν ανοιχτή συγκέντρωση), ήταν το απίστευτης δουλικότητος αηδές γλείψιμο του χοντρομπαλά -κακέκτυπο σύγχρονου Μουσολίνι- Μπούλη.  Ο δικός μας πολιτικός ντενεκές, διαγράφοντας αντίστροφη πορεία -ο Μπενίτο ξεκίνησε κομμουνιστής και κατάντησε φασίστας- έδωσε ρέστα υποταγής και δουλοπρέπειας αποκαλώντας τον πάτρωνά του ως τον καλύτερο πρωθυπουργό της μεταπολίτευσης!!! Και εννοούσε, προφανώς, μεγαλύτερο από τον μέντορά του Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή και τον «Αντρέα Παπαντρέου», που αποτελεί πρότυπον ίνδαλμα και μιμητικό στόχο, του γλειφόμενου «σύντροφου» Αλέξη! Αποκαλύπτοντας ασημαντότητα και απίστευτο αμοραλισμό, ο ασυνάρτητος  «κουραδόμαγκας» και πολιτικός διαδρομιστής έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο. Προκειμένου να κρατηθεί στο πολιτικό προσκήνιο, και αφού διέτρεξε όλη την υπάρχουσα ιδεολογική γκάμα -από την άκρα «γεωργαλίστικη» φασιστική δεξιά μέχρι την «συντροφική» αριστερά- κατάντησε κολαούζο και «ορντινάτσα» -όμοιος, ομοίω- του επίσης εξουσιολάγνου και τυχοδιώχτη αφεντικού του. Η στήλη θα στοιχημάτιζε πως, μετά την φυσιολογική «εξαέρωση» του, άνευ ιδεολογικού σκοπού και έρματος, πολιτικού μορφώματος των ΑΝΕΛ, ο ρεζίλης ιδρυτής τους θα αναζητήσει πολιτική επιβίωση μέσω εκλόγιμης θέσης στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας το «κουρέλια» που απέμειναν από το κόμμα του στη μοίρα και την ξεφτίλα τους.

   Τελικά, η μόνη πραγματική εικόνα, παρά τα όσα «παραμυθένια» μας ξεφουρνίζουν ανερυθρίαστα οι απατεώνες που μας κυβερνούν, είναι το γραβάτωμα του Τσίπρα. Όμως κι αυτό, παρ’ όλη την αδιαντροπιά του, δεν το άντεξε γιά πολύ. Φαίνεται πως και η ασυνειδησία έχει τά όριά της. Έτσι μετά από λίγα λεπτά «φιγούρας» ο ζόφος της πραγματικότητος ξαναγύρισε, μαζί με το χάλι μας. Αυτή ήταν η έκταση της αριστερής... «ελπίδας» που μας έταξαν οι εμποράκοι της και αγύρτες της πολιτικής. «Μαξιμαλισμός», μπουρδολογία και κοκορέματα ψευτοπερηφάνειας, προκειμένου να σου υποκλέψει την ψήφο και «μινιμαλισμός», αναξιοπρέπεια και υποταγή στα κελεύσματα των ισχυρών, μετά. Αηδία, απόλυτη αηδία.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου