Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

"Αχ΄, βάσανα πού΄χει η αγάπη"!

Οι μεγάλες αγάπες εδώ πληρώνονται.


   Η κυριούλα που εμφανίζεται στο πιό πάνω βίντεο είναι συμπαθέστατη. Λέει τον πόνο της στον ταβερνιάρη "πρόεδρα" της Βουλής, ο οποίος στο κόψιμο της σύνταξής της που του κλαψουρίζει -προσέξτε η κυριούλα μιλάει γιά περικοπή με δαύτη την κυβέρνηση, όχι με τους τρισκατάρατους... σαμαροβενιζέλους- της αερολογεί γιά... αντίμετρα και άλλες τέτοιες παπαρδέλες που έμαθαν οι άθλιοι συριζαρέοι να παπαγαλίζουν, λες και αν ήταν να σου δώσουν πίσω με το ένα χέρι αυτά που σου πήραν με το άλλο, προς τί όλο αυτό τζέρτζελο του "πάρε-δώσε"!
   Αθεράπευτα αμετανόητη η καλή κυρία εξακολουθεί, τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται στην κάμερα, να... αγαπάει τον Αλέκσισ! Πιθανότατα να έχουμε εμπρός μας άλλη μία εμφάνιση του "σύνδρομου της Στοκχόκμης", ή μπορεί η περίπτωσή της να είναι ανάλογη με εκείνες που βλέπουμε στη Βόρειο Κορέα, όπου οι πειναλέοι κάτοικοί της χειροκροτούν μανιωδώς τον κανακάρη γιό και εγγονό του δυνάστη τους... γιά τον φόβο των Ιουδαίων.
   Πάντως σας εξομολογούμαι -και "αμαρτία εξομολογουμένη, ουκ έστιν αμαρτία"- δεν λυπάμαι καθόλου γιά το χάλι της συμπαθούς- κατά τα άλλα- τρικαλιώτισας γριούλας.  Ίσα-ίσα, που νοιώθω μέσα μου μιά φλογίτσα χαράς να σιγοκαίει σαδιστικά. Κυρά μου τα θέλει ο... "στώλος" σου. Όχι τόσο γιά το αμάρτημα της επιλογής που έκανες τότε, αλλά γιατί -αφρόνως- επιμένεις σ' αυτό. Και πού να γυρίσει κι ο χρόνος, να δεις τί χαρούλες και αγάπες θα κάνεις γιά το ίνδαλμά σου! Αν, τώρα, σε προλάβει ζωντανή και το 2020 -χωρίς να  έχεις "τινάξει τα πέταλα" από την πείνα και την αδυναμία προμηθείας φαρμάκων- τότε που θα σου μειώσει και το αφορολόγητο, εκεί να δεις πόσο θα τον λατρέψεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου