Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

-Πώς είπες ότι λέγεσαι; Μακεδόνας; Ντροπή σου!


Φτου, κακά. Πιπέρι στο στόμα. 
            
Αποτέλεσμα εικόνας για υπογραφη στις πρέσπες
"Καραγκιόζ-μπερντές Πρεσπών". Θίασος ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Προετοιμάζοντας την παράσταση. (Αξιοπρόσεκτα τα χιαστά ανιανέμια του υποστέγου!).
    Στη σημερινή, πρωινή, εκπομπή του γνωστού αρχιλαϊκιστή γυμνοσάλιαγκα παρουσιαστή, ο μισοαντιρρησίας συνειδήσεως, και ήδη διαγεγραμμένος από τον πολιτικό θίασο των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος απεκάλυψε πως επίκειται μετονομασία του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης -από «Αεροδρόμιο Μακεδονία» σε «Αεροδρόμιο Μίκρας»- διά της επαναφοράς του παλιού του ονόματος. Έτσι έχουμε την πρώτη... άρση αλυτρωτικών ενεργειών που ασκούσαμε... εμείς -οι κακοί- εναντίον των καλών και αυθεντικών Σκοπιανών... «Μακεδόνων», προκειμένου να μην ενοχλούνται οι σημερινοί νεόκοποι «κολλητοί» των απάτριδων διεθνιστών, (Τσίπρας, Κοτζιάς, Φίλης, Κυρίτσης and co), οι οποίοι, του λοιπού, από σφετεριστές και «μουσαφιρέοι», που κουβαλήθηκαν τον 8ον αιώνα από τα βάθη της Μογγολίας, καθίστανται πλέον ιδιοκτήτες. Με γλώσσα, εθνικότητα, ιστορία και εθνική ταυτότητα, με την πανηγυρική... συναίνεσή μας. Και αυτό γίνεται στα πλαίσια μιάς προδοτικής συμφωνίας, δείγμα κατάπτυστου γραικυλισμού, που υπέγραψαν τα παλαιοσταλινικά κατάλοιπα της χώρας. Οι νοσταλγοί του αλήστου μνήμης «Συμφώνου του Πετριτσίου», το οποίο περίμενε υπομονετικά σε κάποιο συρτάρι, επί 3/4 του αιώνα, προκειμένου να αρχίσει η εφαρμογή του! Τα «τριάκοντα αργύρια» αυτής της συναλλαγής είναι η εξασφάλιση κάποιας «άυλης» εύνοιας των εταίρων μας, (οι οποίοι τυρβάζουν γιά το δικό τους συμφέρον και μόνο), στον κυβερνητικό εσμό και ο «ντόρος» που θα γίνει διατυμπανίζοντας οι κεκράχτες τους -άρχισαν ήδη-  ως μεγάλες μανούλες στην επικοινωνία, την διαστρέβλωση και την παραπληροφόρηση, την μεγάλη επιτυχία του... παιδιού θαύματος Αλέκσισ.  (Κούνια που μας κούναγε!). Κατά τα λοιπά, το εθνικό κέρδος αυτής ταπείνωσης, από αύριο θ’ αρχίσει να τρέχει απ’ τα... μπατζάκια μας.
   Ένας κακόγουστος και προχειροστημένος «καραγκιόζ μπερντές» στις Πρέσπες είναι το απολύτως ασορτί σκηνικό, αντάξιο της όλης συμφωνίας, το οποίο στήθηκε πρόχειρα γιά να στεγάσει τους πρωταγωνιστές και τους προσκεκλημένους τους κατά την υπογραφή της.
  Και τώρα λίγες, προσωπικές, κουβέντες γιά τον κρυφοναρκισσιστή υπουργό μας, τον ανεκδιήγητο «τρυφερό ποιητή» σύντροφο Νίκο Κοτζιά, ο οποίος κοσμεί τον θώκο του υπουργού των Εξωτερικών.
   Επειδή αρχή της στήλης είναι να τεκμαίρει τον λέοντα από το νύχι του, θυμάμαι πως πριν λίγους μήνες, την περίοδο του δήθεν σκανδάλου Novartis, ο τύπος είχε δηλώσει στο ραδιόφωνο πως: «Όποιος πολιτικός δεν αποδείξει την αθωότητά του (!), κακό της κεφαλής του!». Και, μιά-δυό μέρες μετά, από το βήμα της Βουλής, διέψευσε -ο άθλιος- πως είπε κάτι τέτοιο! Επειδή και στα δύο υπήρξα αυτήκοος και αυτόπτης μάρτυς, δεν χρειάζομαι τίποτε περισσότερο γιά να τον «ζωγραφίσω» στη συνείδησή μου.

   Συμπερασματικά: Το προδοτικό κυβερνητικό συνονθύλευμα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, εν κρυπτώ και παραβύστω, παραδίδει ως πρόβατον επί σφαγή την Μακεδονία και τα «προικιά» της, (έθνος, γλώσσα, ιστορία, παραδόσεις), στο θυσιαστήριο του Τραμπ και της Μέρκελ. Γιά όσους δεν μπορούν να εκτιμήσουν τα κακά που -ραγδαία- έρχονται, αρκεί η εξής παρατήρηση: «Όταν οι έχοντες αντίθετα με τα δικά σου συμφέροντα θριαμβολογούν και πανηγυρίζουν, τούτο αποβαίνει εις βάρος σου. Και ας μην παραγνωρίζεται ποτέ πως -πλην της σύμπλευσης με τους έχοντες αντίθετα συμφέροντα, χάριν της διατήρησης της εξουσίας- η παράδοση της Μακεδονίας στους Σλάβους είναι απόλυτα συμβατή με την προαιώνια και παγιωμένη κομμουνιστική επιδίωξη. Όσο γιά την Ελλάδα και την εθνική της υπερηφάνεια,  παραπέμπω στον τελευταίο στίχο γνωστού ποιήματος του μεγάλου Καβάφη: «... και αποχαιρέτα την Αλεξάνδρεια που χάνεις»!
   Γιά δε τους χαχόλους αριστερούς, αρκεί το: «Μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται».  

   ΥΓ. Τον ισχυρισμό Δ. Καμμένου, σχετικά με το αεροδρόμιο Μακεδονία,  επαλήθευσε ντόπια φίλη, η οποία το επισκέφτηκε χθες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου