Παρασκευή, 8 Απριλίου 2016

"Προσφυγικό gate".Γιατί η συριζαρέικη προπαγάνδα αποκρύπτει όσα δεν τους συμφέρουν.
Μετανάστες αδέρφια μας!!!
    Πίσω, και πέρα, από γλυκανάλατους συναισθηματισμούς και φιγουρατζήδικες ψευτοπαληκαριές κάποιων σύγχρονων αλληλέγγυων... "Κυναίγειρων", οι οποίοι πέφτουν στη θάλασσα εμποδίζοντας -τάχατες- τον απόπλου των πλοίων του "νόστιμου ήματος" γιά τους μετανοιωμένους λαθρομετανάστες, υπάρχει και μιά άλλη όψη,  πιό ρεαλιστική και πιό αληθινή εικόνα! Όσο γιά τους "περίεργους"... βουτηχτές ακτιβιστές -ευτυχώς γι' αυτούς- δεν τους "περιποιούνται" αναλόγως, όπως έπραξαν τότε οι Πέρσες στον αιθεροβάμονα Κυναίγειρο. 
   Πίσω, και πέρα, από τους διατελούντες σε διατεταγμένη υπηρεσία αναρχοκομμουνιστές... "αλληλέγγυους", υπάρχουν παγιδευμένοι ανάμεσά τους και κάμποσοι αγνοί ιδεολόγοι ανθρωπιστές, οι οποίοι κινούμενοι από αυθόρμητη συνειδησιακή παρόρμηση, βάλθηκαν να συνεισφέρουν -εθελοντικά- στην ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου. Αυτούς τους βαθύτατα ρομαντικούς, η κατάφατση επαφή με την πραγματικότητα τους απογοήτευσε, επίσης βαθύτατα. Μιά γιατρίνα κάποιας ΜΚΟ είχε το θάρρος να δημοσιεύσει, με επιστολή της, αυτή την πραγματικότητα, μαζί με μιά -εύκολα διαπιστούμενη- απογοήτευση. Αυτή την επιστολή την αναδημοσιεύω αυτούσια, με την ευχή τα αναφερόμενα περιστατικά να μην αυξηθούν ποσοτικά και χειροτερεύσουν ποιοτικά. 
ΕΛΛΗΝΙΔΑ  ΓΥΝΑΙΚΑ  ΓΙΑΤΡΟΣ  ΠΟΥ  ΕΠΕΣΕ  ΣΤΗΝ  ΠΑΓΙΔΑ  ΤΟΥ  ΕΒΡΑΙΟΥ ΣΟΡΟΣ  ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΣΕ  ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ   ΣΕ  ΜΚΟ. 
…ΓΡΑΦΕΙ   ΣΤΙΣ  27  ΜΑΡΤΙΟΥ  2016.
   "Η  απογοήτευση μου είναι τεράστια,  αν και συνεχίζω να τους βοηθώ. Θα  συνεχίσω  να  το  κάνω  για  πολύ  λίγο  ακόμα. 
   Μιλούσαν για το επίπεδο των  Σύρων, εγώ δεν το βλέπω πουθενά. Αντιθέτως  βλέπω  αγένεια,  αχαριστία, επιθετικότητα, αμορφωσιά.  Όλα  αυτά έχουν  παγώσει   την ψυχή μου.

   Με 15 μέτρα ύφασμα  τυλιγμένη  η  άλλη   και  το  παιδί της  το  έχει παρατημένο μες  στις  λάσπες  ξυπόλητο.

   Μάχη  για  να σωθεί  ένα μωρό  με   αεροδιακομιδές,   (με λεφτά ποίου;).

  Μάχη να πειστούν και οι γονείς να σε αφήσουν να κάνεις αυτό που πρέπει. Μπινελίκια,  γιατί  τους εξαναγκάζεις,  (λες κι είναι δικό σου το παιδί), να φύγουν από το λιμάνι ή τα σύνορα για να σωθεί το παιδί τους.

   Επιμένει η εγκυμονούσα να πάρει  ένα τόνο φάρμακα. Δεν τα  δίνεις, σε βρίζει. Της λες: ή εσύ ή  το παιδί σου κι η απάντηση είναι: "Δε με νοιάζει, έχω  άλλα  πέντε  παιδιά"!

   Δίνεις θερμόμετρο και το βάζουν πάνω από τα ρούχα, ή το ξύνουν στη μασχάλη... Τρέμεις μην, κατά  λάθος στην εξέταση,  τους  αγγίξεις ή  τους  δώσεις το χέρι να   τους  χαιρετήσεις από συνήθεια.

  Γεννάει η άλλη εδώ. Κάποιος απλήρωτος για μήνες και άυπνος για μέρες ειδικευόμενος, ξενύχτησε περιμένοντάς την και εκείνη βρίζει γιατί ήθελε να γεννήσει Σουηδία κι όχι σε μας.
   Φέρνουν τα μωρά τους και τα πετούν σαν  σακιά πάνω στα γραφεία.
Μας βρίζουν γιατί δε δίνουμε  με το κιλό  αντιβίωση   για το  καθετί.
   Ζητάνε γυαλιά γιατί  τους έσπασαν στη βάρκα. Τους πάμε  σε  οφθαλμίατρο,  παραγγέλνουμε καινούρια γυαλιά  και νευριάζουν γιατί δεν είναι ωραίος  ο  σκελετός,   ή  δεν είναι  φωτογκρέυ.

   Φτάνει η άλλη στο λιμάνι και   σε βρίζει γιατί δεν της κάνεις υπέρηχο να δει το  φύλο είναι του  μωρού της.

   Κι είναι ατέλειωτη η λίστα της παράνοιας...

   Και δεν αναφέρομαι καθόλου σε υπόδικους Μαροκοαλγερινούς που ο καλύτερος έχει βιάσει και καθαρίσει τη μάνα του και παίρνει ό,τι υπάρχει από  πρέζα και ψυχοφάρμακα. 
   Θα γράψω βιβλίο όταν τελειώσουν όλα αυτά, αν δεν με έχουν καθαρίσει ακόμη.

   Θλίβομαι γιατί, όπως ξανάπα, όποιο δίκαιο  και να είχαν, το χουν χάσει δια  παντός. Και  είναι   προφανές ότι με αυτά τα μυαλά και τις συμπεριφορές δεν υπάρχει καμία ελπίδα αφομοίωσης ούτε προκοπής, που υποτίθεται είναι το ζητούμενο".


   ΕΤΣΙ  ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ  ΤΟΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΛΑΟ,  ΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΤΟΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΣΤΡΑΤΟ,  ΟΙ  ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ  "ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ''.  ΦΙΛΙΙΠΙΝΕΖΕΣ  ΥΠΟΔΙΚΩΝ  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ,  ΠΟΥ  Ο  ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ  ΕΧΕΙ  ΒΙΑΣΕΙ  ΚΑΙ  ΣΚΟΤΩΣΕΙ  ΤΗΝ  ΜΑΝΑ  ΤΟΥ  ΚΑΙ  ΕΙΝΑΙ  ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΟΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΠΡΕΖΑ  ΚΑΙ  ΤΑ  ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ.
   ΑΡΑΓΕ,  ΑΝ  ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ,  ΤΙ  ΜΕΛΛΟΝ  ΕΠΡΕΠΕ  ΕΜΕΙΣ  ΝΑ  ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΜΕ  ΓΙΑ  ΤΟΥΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ  ΜΑΣ;

   ΥΓ. Από κάτι διασταυρούμενα μισόλογα, ετοιμάζονται να περιτυλίξουν με ροζ κορδέλες την  επερχόμενη φοροκαταιγίδα. Με απίθανες, στο θράσος τους και τον κατάφωρο βιασμό της δικής μας νοημοσύνης, σαχλοεπιχειρηματολογίες θα επιχειρήσουν ξεδιάντροπα να μας κάνουν να νοιώσουμε κι ευχαριστημένοι. 
"Όλα τα κακά τα έκαναν οι παλιοί. Οι κακοί Σαμαροβενιζέλοι!" Ενώ εμείς... ε΄! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου