Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Η ξανθή "τσιρίδα"του ΣΥΡΙΖΑ.



Βουλιάζοντας σε ρηχά νερά.
Χωρίς λόγια. Πού να προλάβει άλλος... άλλωστε!
  Ένα παλιό ανέκδοτο ήθελε να ερωτάται μιά σεξοβόμβα στάρλετ τί θα έκανε αν βρισκόταν ολόγυμνη στη μέση της Σαχάρα κι έβλεπε έναν αράπη, π.χ. έναν πρωταγωνιστή του θιάσου του Γιάν Φαμπρ, να έρχεται κατ’ επάνω της δρομαίως και δριμέως. Ποιά θα ήταν η πιό ενδεδειγμένη επιλογή λύσης στο πρόβλημά της εκείνη τη στιγμή. Τελικά, μετά από πολλές άστοχες απαντήσεις της υπεδείχθη η πιό σωστή:    -«Χαλάρωσε κι απόλαυσέ το»!
   Κάπως αντίστοιχα ένοιωθα στην αρχή, όταν έβλεπα στο γυαλί το ξανθό βλίτο του ΣΥΡΙΖΑ, με την τσιριχτή φωνή, την άμετρη προπέτεια και την αφέλεια της ασχετοσύνης στις απόψεις, να επιχειρηματολογεί αερολογώντας, αλλά με θρασύτατο φανατισμό, υπέρ της κάθε αποτυχημένης ενέργειας, ή βλακώδους λόγου των κυβερνητικών... «στέλεχον». Και θυμωμένος έκλεινα τη συσκευή, ή άλλαζα κανάλι βλαστημώντας. Ώσπου στο τέλος κατάλαβα πως προσφορότερη επιλογή θα ήταν να... απολαύσω τις «παραστάσεις» της. Γιατί μπροστά στα μπουφονικά της επιχειρήματα και τις... ατσίδικες ατάκες που σκαρφίζεται, σε συνδυασμό με την ακατάσχετη λογοδιάρροια, τύφλα να ’χει ο Παπαδούκας, ο Τσιφόρος, ο Σακελλάριος και... όλοι μαζί οι επιθεωρησιογράφοι. Τέτοιο γέλιο ήταν αδύνατον να βγάλουν στη σκηνή η Δέσποινα Στυλιανοπούλου, η Στέλλα Στρατηγού και όλα τα... «δουλικά» της Φίνος Φιλμ. Γιά έναν και μόνο λόγο. Εκείνες «έπαιζαν» τον ρόλο, εδαύτη τον ζει. Και ως συνεπέστατη -όπως άλλωστε όλοι οι συριζαρέοι- πουλάει τρέλα -και σανό- με τη σέσουλα.
   Όπότε, όσο κι αν θες να την διαολοστείλεις, στο τέλος σκας στα γέλια με τις απίθανες σαχλαμάρες-ατάκες που τολμά να ξεστομίζει δημόσια. Όλα γιά το... ψωμάκι της. Κλαυσίγελως!

1 σχόλιο:

  1. Τουλάχιστον μας διασκεδάζουν δεν είναι λίγο αυτό !
    Βέβαια αν τους πάρεις σοβαρά κινδυνεύεις από εγκεφαλικό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή