Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Προσδοκώντας να μας παρακαλέσουν... να πάρουμε τα λεφτά τους!!

"Τα παιδία παίζει..."
Nikos Libertas / SOOC
Το σκάφος της Ελλάδος, έτοιμο να  εκτοξευτεί... βυθιζόμενο!

   Η υπευθυνότητα και σοβαρότητα αυτών που μας κυβερνούν αποτυπώνεται περίτρανα στο κάτωθι βίντεο:


   Η εν γένει συγκρότηση του αριστερού κυβερνητικού τσούρμου φαίνεται, επίσης, και στη δήλωση της κυβερνητικής "ζεϊμπεκλούς", η οποία είπε πως: "Μας υποστηρίζει και ο... Πιτέλας"! Εννοώντας τον Ιταλό αρχηγό των Σοσιαλοδημοκρατικών Τζιάννι Πιτέλα.
   Και -κερασάκι στην τούρτα- αντιπροσωπευτικό δείγμα της ποιότητος των εναπομεινάντων εραστών στης... ελπίδας, της εθνικής αξιοπρέπειας, της πατροπαράδοτης υπερηφάνειας, του μορφωτικού μας επιπέδου και του... κακού μας του καιρού, η επισυνημμένη άποψη μιάς φανατικής συριζαρίας οπαδού! Παρατίθεται επακριβώς προς γενική τέρψη, κάτι που μερικοί χρειάζονται επειγόντως:
  

   (Το "στυρίζουμε" της β΄γραμμής,  στο κείμενο του συμπαθούς... γλαστρώδους φυτού, προφανώς από το... ¨στυρίζω σύριζα").

      Κατόπιν όλων αυτών, όσοι εξακολουθούν να πιστεύουν πως ένας τέτοιος λαός, με αυτή την ηγεσία δικαιούται να ελπίζει πως μπορεί να διατηρηθεί στον μορφωτικά πολιτισμένο και οικονομικά ανεπτυγμένο κόσμο, όπου ανάξια και καταχρηστικά βρέθηκε από την πολιτική διορατικότητα και μεγαλωσύνη του γίγαντα Κωνσταντίνου Καραμανλή, σίγουρα θα πρέπει να το ξανασκεφτούν και να μελαγχολήσουν. Ο τρίτος κόσμος μας περιμένει με ανοιχτές αγκάλες. Τύποι, φάτσες, σουλούπια και μυαλά σαν τον λαχαναγορίτη  Μπλατσαούρα, τον Βαρραβά Μανιό, τον Νεάτερνταλ... δημοκράτη Πολάκη, τον νυσταλέο ιπποπόταμο της Α-παιδείας, τον γύφτο της Ενέργειας, τους λέτσους με τα ταγάρια της Οικονομίας. τον ψυχοπαθή με το ηλεκτρικό πριόνι συνομιλητή με την αναρχία και -πάνω απ' όλους- τον επικεφαλής ανίκανο στα πάντα, πλην ψευδών, τερατολόγο Πινόκιο, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση γι' αυτό. Η αξιοπιστία της χώρας που εκπροσωπεί αυτός ο εσμός και η εκτίμηση σ' έναν λαό  που τους εκλέγει, αντανακλά στον τρόπο που μας αντιμετωπίζει ολόκληρος ο πολιτισμένος κόσμος.
   Η επανανάρτηση του κάτωθι βίντεο τα λέει όλα:


   Συνεπώς, ετοιμαστείτε και γιά όλα. Πλην..."ουκ έστι μετάνοια εν Άδη". Όπως στρώσαμε θα κοιμηθούμε.
 

1 σχόλιο:

  1. Ο Αλέξανδρος που γνωρίζω !!!!
    Έτσι σε θέλω !!!!!
    Η Αυλωνίτου το καλοκαίρι πρωταγωνίστρια σε επιθεώρηση
    στο Δελφινάριο !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή