Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Το καρκίνωμα που λέγεται «αλληλέγγυοι» και η μπόρα που έρχεται.



Ένας σύγχρονος Δούρειος ίππος, ζωσμένος με εκρηκτικά, στην καρδιά της ελληνικής κοινωνίας.
-Δώσε θάρρος στο χωριάτη....
     Η κατάσταση με την αθρόα πλημμυρίδα των λαθρομεταναστών ροκανίζει, σαν ύπουλο σαράκι, τα θεμέλια του κράτους και κατατρώει τα σωθικά της ελληνικής κοινωνίας.
   Η κυβέρνηση, αφού έσπειρε τον σπόρο της συμφοράς, τώρα σφυρίζει αδιάφορα και στρέφει έντεχνα την συνεχώς ογκούμενη δυσφορία των ντόπιων πληθυσμών, οι οποίοι στενάζουν και οσονούπω θα εκραγούν, στη συμπεριφορά των... κακών Ευρωπαίων, που έκλεισαν τα σύνορά τους -πολύ ευφυώς γιά πάρτη τους- και μας άφησαν με τον μουτζούρη στο χέρι και το κούτελο κατάμαυρο από τις μουτζούρες.
   Πέραν από -αυτό καθ’ αυτό- το πρόβλημα, και παράλληλα με δαύτο, γεννήθηκε κι ένα άλλο. Το απίθανο και απύθμενο ξεφύτρωμα «περίεργων» τύπων που, κυκλοφορώντας ύποπτα ανάμεσα στα στίφη των λαθρομεταναστών, δηλώνουν... «αλληλέγγυοι» και δρούν, ύποπτα και περίεργα, μαζί με πλέγμα αλλόκοτων οργανώσεων που αυτοαποκαλούνται ΜΚΟ. Όλοι μαζί -λειτουργώντας σαν πέμπτη φάλαγγα- βάλθηκαν να ολοκληρώσουν την καταστροφή της χώρας. Ξεκάθαρα προσκείμενοι στην μηδενιστική αναρχοαριστερά οργώνουν κι αλωνίζουν ανενόχλητοι τις περιοχές όπου βρίσκονται εγκατεστημένοι οι εξαθλιωμένοι λαθρομετανάστες. Τους παραπληροφορούν, τους ξεσηκώνουν και τους κατευθύνουν, με παράλογα επιχειρήματα και συνθήματα, σε εξοργιστικά αιτήματα και απαιτήσεις. Τελικά, όλος αυτός ο αγελαίος συρφετός υπακούει και κατευθύνεται σε έναν στόχο. Στην κατάλυση της αστικής κοινωνίας, την «πολτοποίηση» του ανθρώπινου υλικού που -ούτως ή άλλως- βρίσκεται στη χώρα και ο οποίος επιδιώκεται να μεταβληθεί πλέον σε έναν προλεταριοποιημένο και λοβοτομημένο ανθρώπινο χυλό, αναμεμειγμένο με το ντόπιο "πράμα".
   Ένα σύνολο από γρανάζια που θα σκέπτονται, εργάζονται και διαβιούν αγεληδόν. «Μετανάστες... αδέρφια μας»! Γι’ αυτό και μείζον θέμα όλων είναι η μη εφαρμογή της -ήδη ατελέσφορης και πολύπλοκης- συμφωνίας Ε.Ε. -Τουρκίας, αλλά η παραμονή όλων εδώ!

   Βλέποντας μιά θεοπάλαβη τσουράπω που μονοπωλεί το γυαλί -προφανώς με βαριά εγκεφαλική αναπηρία ή κάκωση και πιθανότατο σεξουαλικό πρόβλημα οργασμού και στέρησης- γίνεται άμεσα αντιληπτός ο λόγος που την φέρνει στην... «αλληλεγγύη», τον εθελοντισμό και την μπουρδολογική λογοδιάρροια στους μαρκουτσοφόρους των καναλιών. Προφανώς, κάτι αντίστοιχα κίνητρα υποκινούν και τους υπόλοιπους νεαρούς... «αλληλέγγυους». Θεωρώ πως τέτοιες εκτοπλασματικές παλαβομάρες -σε πιό ακραία μορφή- διαμορφώνουν την ψυχοσύνθεση των πάσης φύσεως... καμικάζι-«τζιχαντιστών». Αυτοί -με τη σειρά τους- εκμεταλλευόμενοι τη σύγχρονη τεχνολογία και την διασπορά επικίνδυνων εκρηκτικών υλικών, μετατρέπονται σε καταστροφικές μηχανές-βόμβες μεγάλης ισχύος, που τρομοκρατούν εκατομμύρια αθώων. Δυστυχώς, η έννομη τάξη παραμένει χωρίς καμία δυνατότητα πλήρους και ολοσχερούς αποφυγής τρομοκρατικών εκδηλώσεων, καθ’ όσον ο κάθε αποφασισμένος να «αυτοεξαερωθεί» φανατισμένος πανύβλακας, πολύ δύσκολα προλαμβάνεται. Και όλα στηρίζονται πλέον στην τύχη. Καλή ή κακή!


  Με δεδομένα την άριστη γνώση και επίγνωση της χαμηλής πνευματικής ποιότητος και υποστάθμης των οπαδών της κυβέρνησης και τον άψογο χειρισμό των επικοινωνιακών τρυκς παραπληροφόρησης και διαστρέβλωσης της αλήθειας και πραγματικότητος, οι συριζαρέικοι γκαιμπελίσκοι χτυπούν, ξαναχτυπούν και αποπροσανατολίζουν. Το βέβαιο είναι πως, αν επιτευχθεί -τελικώς- συμφωνία με τους απέναντι εταίρους στην περίφημη... "αξιολόγηση", αυτή θα είναι φοβερά επώδυνη γιά... εμάς τους γηγενείς πολίτες. Έτσι στήθηκε ένας μεγάλος, ακαταλαβίστικος και χαοτικός αποπροσανατολιστικός μηχανισμός, με προβοκάτσια, τηλεφωνικές υποκλοπές, μπόλικη διασπορά λάσπης προς πάσα κατεύθυνση, καταγγελτικό ασαφή λόγο, νεφελώδη, ακατανόητα και ασυνάρτητα επιχειρήματα τα οποία θολώνουν τα νερά -και τα μυαλά των σανοτραφών χαχόλων- που όλα μαζί -κουλουβάχατα- αφήνουν ως καταστάλαγμα, τη γνωστή και μόνιμη επωδό που θα επακολουθήσει:
  -«Χάσαμε προ υπέρτερου εχθρού, αλλά... δώσαμε σκληρή μάχη με τους απεχθείς ανθέλληνες δανειστές. Τους στυγνούς εκμεταλλευτές, που θα μας ξαναπιούν το αίμα με το... μπουρί της σόμπας. Το... καϋμένο το παιδί πάλεψε μεν, αλλά... πληρώστε κορόιδα»! (Τις δύο τελευταίες λέξεις δεν τις λένε, αλλά τις καταλαβαίνουν μόνο όσοι έβλεπαν τον βασιλιά γυμνό -και όχι πλουμιστοντυμένο- στο σχετικό παραμύθι του Άντερσεν).
    Έτσι, το εκνευριστικό αλλήθωρο βλίτο της κυβέρνησης θα συνεχίζει να μας ραίνει με απίθανες βλακείες και -πολύ το φοβάμαι- μετά την... οδυνηρή εφαρμογή των νέων μέτρων, τα οποία, όπως διαισθάνομαι, θα... «επιμηκύνονται», μέρα-τη μέρα, μέχρι να μας τα χώσουν.

   Και γιά να τελειώνουμε με το -άνευ δράκου- παραμύθι της... απομείωσης του χρέους, που ο συριζαρέικος εσμός την έχει πιά, όραμα, όνειρο και ως «προικιό από τη Βενετιά». Η κουτοπόνηρη ζεϊμπεκλού Σεχραζάτ θα μας ξεσηκώσει να πανηγυρίσουμε -όταν και αν πραγματοποιηθεί- κι ας πρόκειται γιά απλή επέκταση χρόνου αποπληρωμής. Άνθρακες ο θησαυρός, δηλαδή!
   Από τα 30 χρόνια που είναι προγραμματισμένα, ουτοπικά, να ξεχρεώσουμε, αυτό θα πάει στο απώτερο μέλλον των 70-80. Κάτι που στην πορεία θα αποδειχθεί επίσης υπόθεση ουτοπική. Γιατί -να μου το θυμηθείτε- το οποιοδήποτε προσδοκώμενο και ευαγγελιζόμενο "κούρεμα" θα αφορά μόνο σε ανακουφιστική επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής. Σήμερα κανείς δεν χαρίζει. Απλά λιγοστεύοντας το σφίξιμο των παιδιών μας, θα βάλουμε στο κόλπο του... σφιξίματος εγγόνια και δισέγγονα.      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου