Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Μιά χώρα, μιά διαρκής Πρωταπριλιά!



Σανοτραφείς χαχόλοι, χρόνια πολλά.

  Αντί άλλης απαντήσεως στην υπενθύμιση της ΝΔ μερικών από τα προεκλογικά παραμύθια του ΣΥΡΙΖΑ, η αλλήθωρη ζεϊμπεκλού Χαλιμά, το μόνο που βρήκε να κάνει είναι να βγάλει αυτή την ανακοίνωση:


   «Συγχαρητήρια πάντως στη Νέα Δημοκρατία. Καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες να αποδείξει ότι έχει χιούμορ, ειδικά όταν η συζήτηση δεν περιλαμβάνει τις λέξεις «διαπλοκή», «SIEMENS», «τιμολόγια», «εκβιαστές», «λίστες», «Παπασταύρου». Τότε το χάνει, μαζί με την ψυχραιμία της.
  Σε κάθε περίπτωση θα περιμένουμε με ενδιαφέρον τα αστεία της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για πολλές ακόμη Πρωταπριλιές.»


   Λες και τον κοσμάκη τον νοιάζει ο... Παπασταύρου, η SIEMENS, τα τιμολόγια των εκβιαστών και τα μούσια του... Μουσσά.
   Με τους φόρους ν’ αυξάνονται και να γεννούν κι άλλους φόρους, τις συντάξεις να μειώνονται, τα μερίσματα να ψαλλιδίζονται, τα επιδόματα να καταργούνται και τον εργασιακό βίο να μακραίνει, όλη η έννοια του κοσμάκη ακουμπάει στον... Μαυρίκο,  και το ενδιαφέρον του εστιάζεται στα πορίσματα των... εξεταστικών επιτροπών της πλάκας.
   Όταν δεν «μπαίνει» χρήμα στον οικογενειακό κορβανά, σκοτίστηκε γιά τον... «Βγενόπουλο», τις αποπροσανατολιστικές υπεκφυγές και τα καμώματα των διάφορων δύσμορφων καιροσκόπων αξιωματούχων...  Τρουάδων, της συριζαρέικης Αυλής των Θαυμάτων. (Παπαγγελόπουλου, Κουρουμπλή, Τζάκρη)  και διάφορων άλλων με πνευματική αναπηρία κι αγκύλωση. Π.χ. ο Μπαλντάς με τα «Παλλόμενα πέη» και τις άλλες απεχθείς και αντιαισθητικές φάμπρικες του Φαμπρ, που η προοδευτική του πνευματική αναπηρία και το έμφυτο σύμπλεγμά του προς την αριστεία, τον έκαναν να κουβαλήσει εδώ -μεταξύ άλλων αηδιών- και κάποιους Βέλγους «πεοβρόντηδες»! Έτσι, όσο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας απέμεινε υγειώς σκεπτόμενο και καλαίσθητο, υποχρεούται να υποστεί τους ηθοποιούς «πεαράδες», που  ως κοινοί επιδειξίες θα μολύνουν τον ιερό χώρο της Επιδαύρου και θα προσβάλλουν κοινή νοημοσύνη κι αισθητική, θεωρώντας ως προοδευτική τέχνη τα άρρωστα απωθημένα και τις εμετικές φαντασιώσεις ενός διεστραμμένου γεροραμολί.


   Εν τούτοις, διαθέτω μερικούς γνωστούς και φίλους που εξακολουθούν -ακόμη-  να τους ενοχλούν ο... Σαμαράς κι ο Βενιζέλος. Έτσι η φανατισμένη πνευματική μυωπία τους δεν τους αφήνει να δουν, όχι την καταστροφή που επέρχεται ταχύτατα στη χώρα και την ψυχοσύνθεση του λαού της, αλλά ούτε πέρα από τη μύτη τους.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου