Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

"Σήμερον κρεμάται επί ξύλου... ολόκληρη η χώρα"

 Μιά Σταύρωση που κρατάει πολύ και μιά Ανάσταση που μονίμως αναβάλλεται επ' αόριστον.

 Η εκτόξευση της ελληνικής οικονομίας, κατά τον δανδή... Κατακούτελο.

   Βλέποντας και ακούγοντας τα όσα θεότρελα μας πλασάρει η βιομηχανία απίθανης και βλακώδους προπαγάνδας της"Κουμουντούρου", υπό τους στρατηγικούς σχεδιασμούς διαφόρων κουτοπόνηρων -έως πανηλίθιων- τύπων, π.χ. Ζαχαριάδης, Καρανίκας εντ κόμπανυ, και την διασκεδαστική παρουσίαση εκλεκτών υποδειγμάτων συριζαρέικης "ιδιωτείας", (με την αρχαία έννοια του όρου), όπως: Φαμέλης, Φωτίου, Αυλωνίτου και διάφορα άλλα... απίθανα "νούμερα", η κυβέρνηση όλο και περισσότερο πλησιάζει στη θεατρική επιτυχία του αξέχαστου Ν. Τσιφόρου: "Η πινακοθήκη των ηλιθίων",  χωρίς όμως -και δυστυχώς- το happy end του έργου. Απλά, όλοι αυτοί οι..."ατσίδες" της συμφοράς -όρα τον ρηξικέλευθο... Μάρδα!- προσπαθούν να χωρέσουν στο κάδρο της δικής τους ηλιθιότητος το σύνολο του ελληνικού λαού! Με -ομολογουμένως- σημαντική επιτυχία, αφού αρκετοί Έλληνες σανοφάγοι εξακολουθούν να "τσιμπάν" στις ανοησίες της αριστερής εξουσιολάγνου κομπανίας και να "χάφτουν" με... όρεξη, ό,τι μπούρδα τους σερβίρουν. 
   Έτσι καταντήσαμε σήμερα την Ελλάδα να κυβερνιέται -μέσα σε πλήρη διεθνή ανυποληψία, αναξιοπρέπεια και αναξιοπιστία- χλευαζόμενη παγκοσμίως. Καταγέλαστη, κατάπτυστη και ρεζίλι των σκυλιών,  μέχρι κι από κράτη που λίγο πριν τα... σνομπάραμε, (όπως Σκόπια, Αλβανία και... Ακτή Ελεφαντοστού), οδηγείται ολοταχώς στην καταστροφή. Η εκλογική κουτάλα, με το επιπόλαιο ανακάτεμα που της κάναμε, έφερε στον αφρό και το τιμόνι της χώρας ανεπάγγελτα τσογλάνια, ιδεοληπτικά σταλινικά ραμολιμέντα, φάτσες λαχαναγορίτικες, καιροσκόπους, τυχοδιώκτες, "λαδέμπορους" κατοχικής κοπής, κυράτσες-φρόκαλα και ξανθά λοπάδια που δεν ξέρουν να δέσουν το βρακοζώνι τους και δεν σκαμπάζουν γρι από ό,τι συμβαίνει γύρω τους. Όλο αυτό το πολιτικό συμφύραμα υποτίθεται πως... διαπραγματεύεται -δήθεν- και στρεψοδικεί με τους... "τοκογλύφους εταίρους", γιά κάτι που έχουν από πέρυσι αποδεχθεί και υπογράψει άπαντες.
   Μετά λόγου γνώσεως διαβεβαιώ τους αναγνώστες της στήλης πως το έξτρα πακέτο, (λέγε με 4ο μνημόνιο-κάβα), έχει συμφωνηθεί και η όποια συζήτηση λέγεται πως γίνεται, είναι στάχτη στα μάτια αφελών και όσων αγνοούν τα συμφωνηθέντα. Στο τέλος θα το υπογράψουν και θα πουν κι ένα τραγούδι, όσα κόλπα κι αν σκαρφιστούν και όσα τερτίπια κι αν μετέλθουν! Εκτός κι αν όλα στοχεύουν σε μιά... "μεγαλειώδη και περήφανη" ελληνική απομόνωση και "τσαβοποίηση" με τα αντίστοιχα αποτελέσματα!

   ΥΓ. Η στήλη εύχεται, εκ βάθους καρδίας, σε όλους τους αγαπητούς αναγνώστες της -μαζί με την Ανάσταση του Κυρίου-  ανάσταση όλων των μύχιων πόθων, ευχών κι επιθυμιών τους. Δύναμη και πίστη γιά νικηφόρους αγώνες σε όλους.
   
     

1 σχόλιο: