Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Όταν το Θείο Δράμα ετοιμάζεται να παιχθεί και ως ανθρώπινο.



Με  ατέλειωτο Γολγοθά και Μ. Παρασκευή χωρίς Ανάσταση.
-Όπως τα 'κανες σκ..., βγάλτ' τα πέρα μόνος σου!
  Παραπληροφόρηση, συσκότιση, διαστρέβλωση. Το επικοινωνιακό τρίπτυχο του ΣΥΡΙΖΑ ικανοποιεί απόλυτα τους φανατικούς, πλην μικρόνοες, οπαδούς του, που τροφοδοτεί με... σανό, ως πανάξιος... «θερμαστής», η διαβόητη αλλήθωρη ζεϊμπεκλού Σεχραζάτ. Η στήλη, έχοντας μάθει ν’ αποκρυπτογραφεί τα συριζαρέικα κόλπα και κολπέτα, που σκαρφίζεται ο αφελής προπαγανδιστικός μηχανισμός της «Κουμουντούρου», αντιλαμβάνεται πλήρως τη δύσκολη θέση που βρίσκεται πλέον η κυβέρνηση. Στριμωγμένη ανάμεσα στους μέχρι και σήμερα τερατώδεις βερμπαλισμούς της και τις αποφάσεις-κινίνο που πρόκειται να λάβει, απομυθοποιώντας πλήρως την έωλη αριστερή ιδεολογία και αποκαλύπτοντας τα «φούμαρα» που μας πλάσαρε τόσα χρόνια, αρχίζει δειλά-δειλά, να αναφέρει... «κακά λόγια»! Παραίτηση, πτώση, εκλογές... και άλλα τέτοια, ακροθιγώς.

   Μέσα σε μιά κοχλάζουσα κατάσταση, η εκπεμπόμενη αταραξία και σιγουριά, δεν πρέπει να ξεγελά και εφησυχάζει κανέναν. Βρισκόμαστε εν όψει ραγδαίων εξελίξεων. Οι αποθήκες αριστερού ψεύδους αδειάζουν ταχύτατα και οι ακτινοβολίες των σπιθαμιαίων πολιτικών μας αστέρων εξαντλούνται απελπιστικά, σε συνδυασμό με την απομυθοποίηση των απηρχαιωμένων ιδεοληψιών που έφεραν στο τιμόνι ασήμαντα ανθρωπάκια, γιά  να υποδυθούν τους... Σουμάχερ της πολιτικής, μη γνωρίζοντας καν από... Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας!

   Περίεργους τύπους, σαν το «ψυχοπαθή δολοφόνο με το πριόνι» και απίθανα σουλούπια που μυρίζουν ψαρίλα και ακτινοβολούν... λαχαναγορά έφερε στον αφρό η κουτάλα της άκριτης εκλογικής επιλογής μας. Βολοδείρανε ένα χρόνο με τη γλύκα της εξουσίας και τώρα -φάτσα με φάτσα με την πραγματικότητα- ξεφούσκωσαν σαν τρύπια σαμπρέλα. Οπότε ή θα τα παρατήσουν με αφελείς και χιλιοειπωμένες δικαιολογίες, αντάξιες του εύρους του μυαλού και του δημοκρατικού τους ήθους, προσφεύγοντας σε εκλογές, ή παίζοντας τα ιδεολογικά τους ρέστα με απονενοημένες ενέργειες τύπου «ρεσάλτο στο Νομισματοκοπείο», λογοκρισία, διώξεις κ.λπ., θα επιδιώξουν επιβολή αυταρχικού και απομονωτικού καθεστώτος, όπως δίδαξαν οι κορυφαίας ευφυΐας Λαφαζάνης, Στράτα-Στρατούλης και οι συν αυτοίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου