Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Ιερές υποχρεώσεις και άγριο δούλεμα χωρίς ιερά και όσια !

Επικαιρότης

Στις προχθεσινές νυχτερινές ειδήσεις παρακολουθήσαμε τον νεώτερο «Νίκο Ξανθόπουλο» με ύφος και χειρονομίες πρωταγωνιστή αρχαίας τραγωδίας, κατεχόμενον από ιερόν οίστρο να διαρρηγνύει τα ιμάτιά του στη Βουλή, ομνύων ότι θα υπερασπιστεί, στη μάχη του με τη τρόικα εκεί στα μαρμαρένια αλώνια των Βρυξελλών, τα βάσει της σχετικής αναλογικής μελέτης προκύψαντα ιερά μας δικαιώματα…. πέραν, όμως, των υπογραφέντων εις το περίφημο μνημόνιο τα οποία δεν παζαρεύονται ! Κάτι που μέχρι προ δύο ημερών το αμφισβητούσε και το… πάλευε ! Υπό τη σχετική πλάκα που του έκανε ο κ. Τσίπρας.
Ασφαλείς και έγκυρες πληροφορίες της στήλης αναφέρουν ότι η… επική μάχη θα δοθεί διά το αν η πενιχρή κοινωνική σύνταξη των 360 ευρώ, ( που θα βαίνει συνεχώς μειούμενη, καθ’ όσον θα εξαρτάται και από την ευρωστία των σχετικών Ταμείων. Δηλαδή μηδέν εις το πηλίκον και τρέχα γύρευε !) θα καταβάλλεται σε κέρματα, όπως επιμένει η τρόικα, η σε χαρτονομίσματα, όπως επιθυμεί ο κ. Λοβέρδος, βάσει της αναλογιστικής του μελέτης !!!
Η μάχη προβλέπεται σκληρή και ο ελληνικός λαός περιμένει με κομμένη ανάσα την έκβαση. Και προσεύχεται γιά το ηρωικό παλικάρι μας !



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου