Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Εν τούτοις.Έτσι γράφεται η Ιστορία.....

Επικαιρότης

Αρκετά χρόνια μετά, όταν θα έχουν εκλείψει οι εξώνητοι κεκράχτες των καναλιών και θα έχει καθαρίσει το τοπίο από τον βορβορώδη εσμό των σπιθαμιαίων πλυντών των ελληνικών εγκεφάλων, (ούτως η άλλως πεντακάκαθαρων από συσσωρευμένες πλύσεις του παρελθόντος), ο ιστορικός του μέλλοντος θα καταγράψει ότι.
- Στις 2 Μαΐου 2010, ένα χαζό ανθρωπάκι που βρέθηκε, από ένα σύνολον δυστυχών συγκυριών, αχαλίνωτη αρχομανία και το πείσμα της μάμμυς του, στο τιμόνι της πολύπαθης χώρας, περιστοιχιζόμενο από πλήθος πολιτικών κλόουν ( αιθεροβατούντα κοριτσόπουλα με σπορτέξ και τσάντα στη πλάτη, τζιτζιφιόγκους με ψεύτικους τίτλους σπουδών και κρυόμπλαστρο στόμφο, μαθητευόμενους μάγους περί την οικονομίαν, οινόφλυγες αμετροεπείς κοιλαράδες και άλλους παρδαλούς αρλεκίνους της πολιτικής και της οικονομίας) υπέγραψε την «διά βίου», κατά τη δική του προφητική (ως απεδείχθη) πομφόλυγα, υποδούλωση πολλών επερχόμενων ελληνικών γενεών στο ψυχρό και άτεγκτο οδοστρωτήρα ψυχών και ονείρων του ΔΝΤ.
Όλοι οι Έλληνες, πλην των εγκάθετων αμόρφωτων των καναλιών (π.χ. το τούβλινο βλίτο πρωινής εκπομπής κρατικού καναλιού που χαζογελάει με καθυστερημένο ύφος στο φακό εκτοξεύοντας ασυναρτησίες , όπως : Βλέποντας, τις προάλλες, σε κυριακάτικη εφημερίδα 807.000 διάβαζε οχτακόσιες χιλιάδες επτά ! Και μάλιστα αρκετές φορές !) νοιώθουν συντριβή γιά την εθνική τους ταπείνωση και υποτέλεια μαζί με τρόμο και ανασφάλεια γιά το μέλλον τους, που προβάλλει αβέβαιο και σκοτεινό. Αλίμονο στους νέους !
Λένε ότι αν δεν κατέβεις τελείως τη σκάλα του κακού και δεν εξαγνιστείς παθαίνοντας δεν μπορείς να ελπίζεις στην εξιλέωση και ανάκαμψη.
Επί τέλους, που είναι αυτός ο πάτος ! Αργεί ακόμα ! Έλεος !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου