Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Γιά να τρελαθούμε τελείως..... ! ! !

Επικαιρότης

Η στήλη απευθυνόμενη στο πολυπληθές αναγνωστικό της κοινό, γνωστοποιεί ότι αποφάσισε, κατά το πρότυπο του κ. Γ Παπανδρέου, να κατέλθει αυτοβούλως και βιαίως, (όπως κι αυτός), στην πολιτική. Και, κατά τα ως άνω πρότυπα να «σώσει», κι αυτή, την Ελλάδα, υποσχόμενη.
- Να ανορθώσει την αξιοπιστία της χώρας λέγοντας και ξελέγοντας, υπογράφοντας και ξεϋπογράφοντας, κοροϊδεύοντας ντόπιους και «κουτόφραγκους». (όσοι τσιμπήσουν και το φάνε, τέλος πάντων !)
- Να εφαρμόσει δίκαια και ίσα οικονομικά μέτρα προς όλους, μηδενίζοντας απαξάπαντες τους μισθούς και συντάξεις του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα. (Τέρμα οι διακρίσεις !).
Απαλλάσσοντας έτσι, μισθωτούς και συνταξιούχους, από την γραφειοκρατική και χρονοβόρο διαδικασία της υποβολής φορολογικής δηλώσεως. Άπαντες θα θεωρούνται ειλικρινείς φορολογούμενοι, άνευ δηλώσεως ! Τέρμα και η συλλογή αποδείξεων που ταλαιπωρούν και μπερδεύουν το κοσμάκη !
- Να καταργήσει τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης που τόσο πολύ σας μπερδεύουν. Και παιδεύουν κι αυτό το καλό παιδί του λαού, το νέο «Νίκο Ξανθόπουλο». Και το κακολογούν και το συκοφαντούν, άδικα των αδίκων.
Η εργασία είναι χαρά, είναι δημιουργία. Ο κόσμος θα πρέπει να γεύεται αυτή τη χαρά διά βίου. Όχι μιζέριες και όχι στη στέρηση της μόνης απόλαυσης που μένει στο λαό. Ναι, στη «συμμετοχική δημοκρατία της εφ’ όρου ζωής, αμισθί, εργασίας» !
Εργασία διά βίου και αφιλοκερδώς ! Σε όλους. Χωρίς αμοιβές, αυξήσεις, κρατήσεις και άλλες τέτοιες αηδίες. Χαρά και εργασία γιά όλους και γιά πάντα !
Στα πρότυπα του κυρίου που, έμπλεος συγκίνησης, προσέφερε στον νυν πρωθυπουργό το μισθό του !
- Η στήλη δηλώνει υπεύθυνα (και τηρεί πάντα τις υποσχέσεις της, όχι όπως μερικοί, μερικοί) ότι αυτή τη χαρά, αυτή τη συγκίνηση κι αυτή τη περηφάνεια θα τη δώσει σε όλους, ανεξαιρέτως, τους πολίτες της χώρας ! Δεσμεύεται ! (ωραία λέξη !)

- Τέλος, η στήλη γιά να εφαρμόσει το φιλολαϊκό και άκρως σοσιαλιστικό πρόγραμμά της απεφάσισε, κατά τα λίαν επιτυχημένα και αποτελεσματικά πρότυπα, να δεχθεί «χορηγίες».
Απευθύνεται στους πολυπληθείς αναγνώστες της και τους γνωστοποιεί ότι άνοιξε λογαριασμό στη “SWISS BANK” της Ζυρίχης, AC.NR. 095437801258, με το κωδικό
« ... και τ’ αδέλφια του» και δέχεται χορηγίες.
Προσοχή : Πλήρης εχεμύθεια, ανωνυμία εξασφαλισμένη καθώς και παραγραφή εγγυημένη (αν ο μη γένοιτο…).
Σπεύσατε, καθ’ όσον θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητος !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου