Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

«Εν αρχή… η NOVARTIS».



Θυμίζω πως στο αφελές στήσιμο εκείνης της βλακώδους σκευωρίας «χώρεσαν» όλοι οι επικίνδυνοι αντίπαλοι του Σύριζα. Μιά «καζανιά» όλοι! Και γιά… «μαϊντανό» νοστιμιάς πρόσθεσαν και ολίγον… Πικραμένο! Ίσως γιά να βγει το γέλιο της υπόθεσης… πικρό.
Ελέχθη κάποτε από τον προσφιλή τους Καρλ Μαρξ, (ανάθεμα αν ένα από τα τωρινά αριστερά μειράκια έχει διαβάσει 10 σελίδες από κανένα έργο του, ιδίως από το τρίτομο βαρετό «Κεφάλαιο», που μας ζαλίζουν με δαύτο): «Η ιστορία επαναλαμβάνεται την πρώτη φορά σαν τραγωδία και τη δεύτερη ως φάρσα».
Όμως το τσιτάτο αυτό, αν και πασίγνωστο, δεν τους παραδειγμάτισε. Εφ΄ ω και επιμένουν, μικρόμυαλα, συνεχώς να «στήνουν» την ίδια «μηχανή».
Από καιρό με προβλημάτιζαν οι χειμαρρώδεις «αποκαλύψεις» των δήθεν… «παρακολουθήσεων». Συμπτωματικά, όλες στην γνωστή φιλοτουρκική φυλλάδα, που φτιάχτηκε με ισραηλινά δανεικά κεφάλαια, τα οποία τώρα αποπληρώνει ο «κώτσος» Καλογρίτσας. Ο αφελής αριστερός εργολάβος που πίστεψε πως θα γίνει ένας αριστερός… Μέρντοχ, αλλά τελικά βρέθηκε με τον «μουντζούρη» στο χέρι και… αφρίζοντας «ψάχνεται»!
Στην τωρινή version της σκευωρίας, όπου στη θέση «Novartis» γράψτε… ΕΥΠ, πρωταγωνιστούν: Στον ρόλο του Άδωνι, η… γυναίκα του, στον ρόλο του Σαμαρά ο Μητσοτάκης, στο ρόλο του απορημένου Πικραμένου ο απορημένος… Ανδρουλάκης, κ.ο.κ.
Γιά τόση ηλιθιότητα πρόκειται, καθώς τα αποτελέσματα βγήκαν τα ίδια!!!

Σημ. Υπερηφανεύομαι πως στην αποκάλυψη της νέας συριζαρέικης κομπίνας προηγήθηκα κατά δύο ημέρες του… Βουλαρίνου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου