Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

Και κλείνοντας το περί βασιλείας κεφάλαιο…


Η παρούσα ανάρτηση απευθύνεται στο ανόητο τμήμα της απ΄ εδώ όχθης του πολιτικού φάσματος, της φίλιας... "πολυκατοικίας". Σε όλους αυτούς που γκρινιάζουν γιά την στάση Μητσοτάκη στο άνευ ουσίας θέμα της εξόδιας διαδικασίας του εκλιπόντος τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Σε όλους τους ανιστόρητους, κυρίως καλοπερασόπουλους και «πέρα βρέχει» νεαρούς του μπαμπά τους, που έχουν όμως ωριμότητα πρόσβασης στις κάλπες, αλλά όχι στα καζίνο(!). Σους ανεγκέφαλους γκρινιάρηδες ομοϊδεάτες συνομηλίκους μου και τους επιχαίροντας κουτοπόνηρους αριστερούληδες, που έχουν ανοίξει το κομματικό συρτάρι και περιμένουν… ψήφους κι απ΄ αυτήν την αναπάντεχη ιστορία.
Χάριν συντομίας προσπερνώ την βαβούρα των διαξιφισμών, διαλόγων, κουτσομπολιών και διαπληκτισμών και μπαίνω –κατ΄ ευθείαν – στο «ψητό». Αφού, όλοι δαύτοι νοιώθουν τόσο δυσαρεστημένοι από τον Μητσοτάκη… ας φύγουν! Ας τον αποδοκιμάσουν ψηφίζοντας ό, τι τους κατεβάσει η άκριτη γκλάβα τους. Όμως θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν -επί τέλους- αν δεν είναι κολλημένοι αριστεροί, πως κάθε ψήφος εκτός ΝΔ –π.χ. Βελόπουλος, δεξιά γκρουπούσκουλα, άκυρο, λευκό- αποτελεί στην πράξη ψήφο υπέρ Σύριζα, αφού αποδυναμώνει τον Μητσοτάκη, στερώντας του ψήφους.
Δικαιούνται να το κάνουν, αλλά πριν μπουν αποφασισμένοι στο παραβάν, ας φέρουν στο μυαλό τους το πρόσφατο παρελθόν, ας αναλογιστούν τις… σεπτές μορφές, π.χ. του Νάρκισσου Γιάνη, που έκλεισε τις Τράπεζες και μας έστελνε, ουρά στα ΑΤΜ καθημερινά γιά 40 ευρώ, ας αναπολήσουν τον αγριάνθρωπο "ληστή των ορέων", κατά τον ¨Εντμοντ Αμπού, ή μετενσάρκωση -κατ΄άλλους- του λήσταρχου Γιαγκούλα, βαρύμαγκα σύντροφο Πολάκη με τις ευθείες τωρινές απειλές του περί «αρμών της εξουσίας» και υποσχέσεις φυλακίσεως αντιφρονούντων και ας προετοιμαστούν ν΄ αντιμετωπίσουν συνέπειες της αφροσύνης τους, καθ΄όσον «Ουκ έστι μετάνοια εν Άδη»!!!
Προσωπικά, θα χαρώ αν επανεκλεγεί η ΝΔ, αλλά δεν θα λυπηθώ καθόλου αν… δεν! Όντας στις όχθες της… Αχερουσίας, θα περιμένω τον Περατάρη στον Αχέροντα και –επαναλαμβάνοντας την ένσταση του Μενίππου, θ΄απολαύσω την βαρκάδα σκασμένος στα γέλια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου