Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Ανυπόφορη ζέστη, ανυπόφορο δούλεμα, ανυπόφορη κατάσταση!

Με τη χώρα στον αστερισμό των κουπονιών, η ευρύπυγος βραχνοκοκόρισα πατάσσει την ανεργία!

Αποτέλεσμα εικόνας για καρακώστα εύη
Με μεγάλη προσπάθεια και μπόλικο φωτομοντάζ... χωρέσαμε! Κι έτσι μπορούμε να... εκτυπώσουμε άφθονα κουπόνια γιά όλους, ποζάροντας ταυτόχρονα γιά το μημείο πεσόντων της ΕΡΤ!!
   Συνεχώς ακούγονται σαλπίσματα νικηφόρων μαχών από τους αριστερούς δικούς μας κυβερνήτες, απέναντι σε κάθε πρόβλήμα και επί παντός επιστητού. «Κερδάμε» παντού! Κορδακισμοί μεν, συμβιβασμοί υποταγής στις αδήριτες ανάγκες της καθημερινότητος και τις επιταγές της τρόικα, δε! Με μόνη μέριμνα την διαιώνιση του -οσονούπω- καθεστώτος μας, την οικονομική αφαίμαξη των πολλών και το βόλεμα ημέτερων λίγων. Δεν το βάζουν κάτω, όσο τους παίρνει και όσο το πόπολο αντέχει την κοροϊδία τους. Με το μάτι στο παρελθόν... «μάχονται σκληρά»  -γιά το καλό, τάχα, του λαού- ζώντας οι ίδιοι προσκολλημένοι σε παρελθούσες εποχές και θεωρώντας  ότι αναβιούν συνθήκες του Εμφυλίου. Με ιδεολογικό σκηνικό -αδιασάλευτο- αυτό της Οκτωβριανής Επανάστασης και με τελικό στόχο την σοβιετοποίηση της ελληνικής κοινωνίας. Στο μεταξύ, είναι τόσο ανίκανοι που τα παιδικά κουτοπόνηρα μυαλά τους, ούτε το πρόβλημα των παιδικών σταθμών μπορούν να επιλύσουν.
   Αγκυλωμένοι  σε μιά ξεπερασμένη και εξοφλημένη κοσμοθεωρία την οποία ονομάζουν "προοδευτική" και καθηλωμένοι εμμόνως και εμμανώς στην ουτοπία της, προσπαθούν και στοχεύουν -εν ονόματι της... προόδου που καπηλεύονται και θεωρητικά μονοπωλούν-  να μας την "φορέσουν", μέσα σε συνθήκες δήθεν φιλολαϊκής -και ουσιαστικά αυταρχικής- διακυβέρνησης, το παραμύθι μιάς ευδαιμονίας... καθ' οδόν. Δηλαδή ερυθρό φασισμό!  Χωρίς ελεγκτικούς μηχανισμούς, με δικτατορική συγκέντρωση εξουσιών, χωρίς θεσμοθετημένη και ανεξάρτητη δικαιοσύνη, αλλά με λαϊκά δικαστήρια, και ολοκληρωτική νοοτροπία λειτουργίας του κράτους από μιά ηγετική ελίτ που θα αποφασίζει αυθαίρετα και ανεξέλεγκτα, ενώ ένα απονευρωμένο και πειθήνιο προλεταριάτο, θα αποδέχεται τα πάντα αδιαμαρτύρητα και θα υποφέρει, χειροκροτώντας αναντίρρητα.


   Όποιος διαφωνεί με τα παραπάνω, εφησυχάζων και βλέποντας κοντόφθαλμα, ας αναλογιστεί π.χ. πως στήθηκε το αντιαισθητικό τερατούργημα στο προαύλιο της ΕΡΤ και, κυρίως, με ποιά -νηπιακής νοημοσύνης- επιχειρηματολογία!

   Επειδή... «ο λέοντας» μας έχει ήδη δείξει, όχι έναν, αλλά πολλούς «όνυχας», καιρός είναι -παρά την θερινή ραστώνη και το αργόστροφο που προκαλεί ο καύσωνας στο μυαλό- να προβληματιστούμε γιά το μέλλον τόπου και λαού και να αρχίσουμε, έκαστος κατά τις δυνάμεις και δυνατότητές του, να σκέφτεται και οργανώνει την αντίστασή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου